- 15 Ağustos 2010
- 237
- 0
- Konu Sahibi ---Lily---
- #3.581
o önden kopçalı sudyenlerden de aldım da .şekil verici sudyen diye bişi kullan dedi doktor .şu bizim ameliyattan önceki minimayzır südyene benziyor yanlarında plastikleri var üçgen üçgen duruyor göğsüm sivri sivri.aslında altı kalın sudyen bulsamn daha iyi alttaki potlığu azaltmak için.normal südyene ne zaman geçeriz bilmiyorum.ayyy bende korkuyorum varya nazar değecek diye.ama ne yapıyım merak ediyorlar yakınlarım kötüyüm diyemem ki iyiyken.neyse bişicik olmaz insallah.pazartesi dikişlerimin bir kısmını doktor alacak.valla ben kendimi pek sakınmadım eşimle birlikte bu gün yemek yaptık.ama yukarıya kaldırmadım kollarımı.çok az kollarımla birleşme yerlerinde ağrılarım var ama hafif yorgunluk kas ağrısı gibi.birde ara ara kasılıyo göğüslerim ine batıyormuş gibi oluyor.sende dikkat et kendine insallah atlatırız şu meselelri bu arada sen şu an kaç südyen takıyorsun.benim 85 DDden 85B ye düştü.belki daha önce sormuşumdur kusura bakma. hadi geçmişler olsun sorunların düzelir insallah.bakalım bana doktor ne diyecek
canım bende 75 DD 85 B ye düştüm o iğne batması gibi ağrıların olması normal hiç endişelenme o içinin iyleşmesinden dolayı oluyor.