Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

geçmiş olsunn

Geçmiş olsun inşallah cabuk iyileşirsinz .Doktorunuzdan memnun olmaniz ne guzel daha rahat geçmiş.Dikisleriniz nasil benim ki altlarda sanki buzusmus gibi dikilmiş sonradan toparlanir mi bilmiyorum.Benimde bugun 10.gunum.

Kuzlar benim bugün iki hafta oldu cok daha iyiyim sağ göğsüm sola göre büyük kaldı biraz ama ödem var suan yarın before after fotograflarını paylasırım :) artık sağa sola dönebiliyorum uyurken işe iki gün önce basladım sırt cantası kullanıyorum ve ağır birşey kaldırmıyorum taşımıyorum kesinlikle birde regl oldum biraz ağrısı oldu onunda şimdilik böyle cumartesi tekrar bir kontrole gidicem

geçmiş olsun zor kısmı atlatmışsınız çok şükür benim de yarın 1 hafta olucak inşallah iyi gidiyor bende sağa sola dönerek yatabileceğim günlerin hayali ile yaşıyorum şuan ve ameliyatımın ertesi günü regl oldum o ağrı sancı birbirine karıştı gitti çok şükür

Aramızda bir hafta var :) herşey güzel ılur umarım

Geçmiş olsun tekrar Benim de sağ göğsüm büyük ödem var dedi Dr 20 gün oldu benim bugün iz kalmaması için Krem verdi ama durum gayet iyi sayılır

Daha dün ameliyat olmuşsunuz iyileşme döneminiz bile bitmemiş sonucu görmeniz için en az 1-2 ay hatta 6 ay geçmesi lazım şimdiden sonuç hakkında bi şey söylemeniz için çok çok erken 1. günde. Tüm doktorlar söyler iyileşme sureci en 6 aydır diye. Ha tüm doktorların iyi sonuçları var bi doktor ayda 40 ameliyat yapıyorsa hepsi iyi olmuyor yada hepsi kötü olmuyor diyelimki sizin ameliyatınız iyi oldu bu o doktoru en iyi doktor yada çok iyi doktor yapmaz. önemli olan genelde sonuçları nasil onemli olan o. Önemli olan memnuniyetsiz hasta sayısının az olması. Bu sitede yada başka forumları araştırırsanız Ayşegül Sivri ile ilgili bir çok olumsuz yorumu gorebilirsiniz. ben de şu an doktor arayışindayım.

Merhaba
Bende Altan beye ameliyat olmuştum endişelenmeyin doktorumla asistanlarıyla ve ödemeyle ilgil hiç bir sorun yaşamadım tabiki kayıt ve tüm işlemler yapılıyor hastanede ben belge istememiştim isterseniz söyleyin

Arkadaşlar banyo yaparken dikislerinizin üstünü sariyor musunz ?Su gorurse dikisler zarar olur mu ?

Tabiki herkesin iyilesme sureci bir olmaz buna yuzde yuz katiliyorm.zaten en ii doktor diye bir kelime kullanmadim,ben yasadigim seyleri anlatiyorm iyi ya da kotu..bugun 3.gunum mesela,direnlerim cikti.evdeyim rahatim ama tabiki sızı hissediyorm ozellikle bi bolgede.agri kesici cok kullanmiyorm.ctesi kontrolum var.
Ben şuna anlam veremiyorum.benim suanki surecim gayet iyi geciyor,agrilar sizilar tabiki olcak oldu diye bu onun kotu oldugu anlamina gelmiyor,kendisi gayet ilgili zaten bu surecimde.bende tip sektorundeyim hastanin agzinin icinde islem yaptigimizda agri hissedersiniz kanamaniz olur şunu yapin diye uyariyoruz,elinizi vicdaniniza koyun etiniz kesiliyo parcaniz aliniyo arkdslar,agri sizi kanama morarma tabiki olcak,direnlerim yuzunden dun gece uyuyamadim simdi ben bunun icin dr u nasil suclarm.
Tekrar dile getiriyorm bana yaklasimi tedavi sureci takibi ilgisi konusmasi tavri gayet iyi.umarim herkesin sureci gayet ii gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…