- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #35.861
geçmiş olsunnDün itibariyle ameliyatımi oldum.soylediginiz sacma ve agir ithaflara cvb vermek istiorm.
Herkesin sureci bir olmayabilir.kimisinin cok agrisi olur kimisinin hic olmaz doktor hanim haşaa Allah degil sihirli degnekleri yok.magdurlari derken kim onlar ben rastlayamadm hic.
Reklam demissiniz neden? Ben bu doktoru 3senedir takip ediorm.ona ameliyat olan arkdslarmda oldu.onlarda sikinti yasamadi.sizin dr hanima karsi onyarginiz nedir bnce siz ondan bahsedin.yorumunuzu ozellikle gostercem de gülsun :)
Ben surecimden bahsedeyim.sabah 8 hastaneye geldm kan aldilar tetkik icin.10da aysegul h geldi cizimimi yapti tekrar konustuk.10.30 aldilar.13.30da bitmis 14.00 odaya cikardilar.agri kesici serum taktilat buz koydular yemek yiyebildm aksama dogru da kalktm yurudum.sizlama seklinde agrilarim oldu ozellikle direnlerimden biri canimi yakti.
Suan sabah 9.15. Dr hanim geldi bandajlarimi degistirdi.kontrol etti.direnlerin bugun de durcak dedi.1gibi taburcu olcam direnlerimle.yarin kontrole gidicm direnlerimi cikarcak.suan sprcu sutyeni takili.
Suan durum bu.hastanedeki ilgilenen hemsirelere 10 uzerinden 10. Doktor hanima 100 uzerinden yuz :) herseyden once guleryuzlulugu yeter.evet keske daha once olsaymisim cok pismanim.
Cok olayli agrili bi durum yasamadm tabiki bu genel anestezili bi ameliyat.komplikasyonlari illaki var.mesela odaya geldm biseyler yedim 2defa kustum.sag direnim soldan daha fazla sizlio cinku o memem daha buyuktu ordan daha fazla doku alindi.onun disinda ekstra bisey yasamadm.
Doktorumu sewiyorm iyiki de ona olmusum.memelerimde inanilmz kuculdu sonuctan mutluyum.
Tesekkurler :)geçmiş olsunn
Insallah cok tesekkurler :)hayırlı olsun :) iyilesme surecini de sorunsuz atlatirsiniz umarim.
Geçmiş olsun inşallah cabuk iyileşirsinz .Doktorunuzdan memnun olmaniz ne guzel daha rahat geçmiş.Dikisleriniz nasil benim ki altlarda sanki buzusmus gibi dikilmiş sonradan toparlanir mi bilmiyorum.Benimde bugun 10.gunum.Dün itibariyle ameliyatımi oldum.soylediginiz sacma ve agir ithaflara cvb vermek istiorm.
Herkesin sureci bir olmayabilir.kimisinin cok agrisi olur kimisinin hic olmaz doktor hanim haşaa Allah degil sihirli degnekleri yok.magdurlari derken kim onlar ben rastlayamadm hic.
Reklam demissiniz neden? Ben bu doktoru 3senedir takip ediorm.ona ameliyat olan arkdslarmda oldu.onlarda sikinti yasamadi.sizin dr hanima karsi onyarginiz nedir bnce siz ondan bahsedin.yorumunuzu ozellikle gostercem de gülsun :)
Ben surecimden bahsedeyim.sabah 8 hastaneye geldm kan aldilar tetkik icin.10da aysegul h geldi cizimimi yapti tekrar konustuk.10.30 aldilar.13.30da bitmis 14.00 odaya cikardilar.agri kesici serum taktilat buz koydular yemek yiyebildm aksama dogru da kalktm yurudum.sizlama seklinde agrilarim oldu ozellikle direnlerimden biri canimi yakti.
Suan sabah 9.15. Dr hanim geldi bandajlarimi degistirdi.kontrol etti.direnlerin bugun de durcak dedi.1gibi taburcu olcam direnlerimle.yarin kontrole gidicm direnlerimi cikarcak.suan sprcu sutyeni takili.
Suan durum bu.hastanedeki ilgilenen hemsirelere 10 uzerinden 10. Doktor hanima 100 uzerinden yuz :) herseyden once guleryuzlulugu yeter.evet keske daha once olsaymisim cok pismanim.
Cok olayli agrili bi durum yasamadm tabiki bu genel anestezili bi ameliyat.komplikasyonlari illaki var.mesela odaya geldm biseyler yedim 2defa kustum.sag direnim soldan daha fazla sizlio cinku o memem daha buyuktu ordan daha fazla doku alindi.onun disinda ekstra bisey yasamadm.
Doktorumu sewiyorm iyiki de ona olmusum.memelerimde inanilmz kuculdu sonuctan mutluyum.
geçmiş olsun zor kısmı atlatmışsınız çok şükür benim de yarın 1 hafta olucak inşallah iyi gidiyor bende sağa sola dönerek yatabileceğim günlerin hayali ile yaşıyorum şuanKuzlar benim bugün iki hafta oldu cok daha iyiyim sağ göğsüm sola göre büyük kaldı biraz ama ödem var suan yarın before after fotograflarını paylasırım :) artık sağa sola dönebiliyorum uyurken işe iki gün önce basladım sırt cantası kullanıyorum ve ağır birşey kaldırmıyorum taşımıyorum kesinlikle birde regl oldum biraz ağrısı oldu onunda şimdilik böyle cumartesi tekrar bir kontrole gidicem
Aramızda bir hafta var :) herşey güzel ılur umarımgeçmiş olsun zor kısmı atlatmışsınız çok şükür benim de yarın 1 hafta olucak inşallah iyi gidiyor bende sağa sola dönerek yatabileceğim günlerin hayali ile yaşıyorum şuan ☺ ve ameliyatımın ertesi günü regl oldum o ağrı sancı birbirine karıştı gitti çok şükür
Geçmiş olsun tekrar Benim de sağ göğsüm büyük ödem var dedi Dr 20 gün oldu benim bugün iz kalmaması için Krem verdi ama durum gayet iyi sayılırKuzlar benim bugün iki hafta oldu cok daha iyiyim sağ göğsüm sola göre büyük kaldı biraz ama ödem var suan yarın before after fotograflarını paylasırım :) artık sağa sola dönebiliyorum uyurken işe iki gün önce basladım sırt cantası kullanıyorum ve ağır birşey kaldırmıyorum taşımıyorum kesinlikle birde regl oldum biraz ağrısı oldu onunda şimdilik böyle cumartesi tekrar bir kontrole gidicem
Daha dün ameliyat olmuşsunuz iyileşme döneminiz bile bitmemiş sonucu görmeniz için en az 1-2 ay hatta 6 ay geçmesi lazım şimdiden sonuç hakkında bi şey söylemeniz için çok çok erken 1. günde. Tüm doktorlar söyler iyileşme sureci en 6 aydır diye. Ha tüm doktorların iyi sonuçları var bi doktor ayda 40 ameliyat yapıyorsa hepsi iyi olmuyor yada hepsi kötü olmuyor diyelimki sizin ameliyatınız iyi oldu bu o doktoru en iyi doktor yada çok iyi doktor yapmaz. önemli olan genelde sonuçları nasil onemli olan o. Önemli olan memnuniyetsiz hasta sayısının az olması. Bu sitede yada başka forumları araştırırsanız Ayşegül Sivri ile ilgili bir çok olumsuz yorumu gorebilirsiniz. ben de şu an doktor arayışindayım.Dün itibariyle ameliyatımi oldum.soylediginiz sacma ve agir ithaflara cvb vermek istiorm.
MerhabaHanımlar merhaba herkese kafama takılan bi soru var açıkçası yanlış anlaşılmaktan çekindiğim için doktorumun asistanına da soramadım :) bi aksilik olmazsa şubatın ilk haftası altan yücetaşa burun ve meme küçültme ameliyatı olucam asistanı ödemeyi ameliyat günü nakit aldıklarını söyledi acaba ödemeyle ilgili bir belge vs veriliyor mu? Bu konuyla ilgili sorun yaşayan var mı?
Madecassol kullanıyorum memnunum canım ben 1 hafta olduiz icin kullandiginiz krem onerileri alabilirmiyim
BEn suan krem sürmüyorum bakalım ne zaman baslıycamGeçmiş olsun tekrar Benim de sağ göğsüm büyük ödem var dedi Dr 20 gün oldu benim bugün iz kalmaması için Krem verdi ama durum gayet iyi sayılır
kaşıntı yapiyormu kremMadecassol kullanıyorum memnunum canım ben 1 hafta oldu
Siliskar jel verdi iş için dün başladım kullanmaya iz için dedi Driz icin kullandiginiz krem onerileri alabilirmiyim
Yok canım yapmadı bende gayet iyi geldikaşıntı yapiyormu krem
Tabiki herkesin iyilesme sureci bir olmaz buna yuzde yuz katiliyorm.zaten en ii doktor diye bir kelime kullanmadim,ben yasadigim seyleri anlatiyorm iyi ya da kotu..bugun 3.gunum mesela,direnlerim cikti.evdeyim rahatim ama tabiki sızı hissediyorm ozellikle bi bolgede.agri kesici cok kullanmiyorm.ctesi kontrolum var.Daha dün ameliyat olmuşsunuz iyileşme döneminiz bile bitmemiş sonucu görmeniz için en az 1-2 ay hatta 6 ay geçmesi lazım şimdiden sonuç hakkında bi şey söylemeniz için çok çok erken 1. günde. Tüm doktorlar söyler iyileşme sureci en 6 aydır diye. Ha tüm doktorların iyi sonuçları var bi doktor ayda 40 ameliyat yapıyorsa hepsi iyi olmuyor yada hepsi kötü olmuyor diyelimki sizin ameliyatınız iyi oldu bu o doktoru en iyi doktor yada çok iyi doktor yapmaz. önemli olan genelde sonuçları nasil onemli olan o. Önemli olan memnuniyetsiz hasta sayısının az olması. Bu sitede yada başka forumları araştırırsanız Ayşegül Sivri ile ilgili bir çok olumsuz yorumu gorebilirsiniz. ben de şu an doktor arayışindayım.
Ben 10 günde ılık su ile dikiş bölgesini çok ıslatmadan duş almaya başladımArkadaşlar banyo yaparken dikislerinizin üstünü sariyor musunz ?Su gorurse dikisler zarar olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?