- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi ---Lily---
- #35.861
geçmiş olsunnDün itibariyle ameliyatımi oldum.soylediginiz sacma ve agir ithaflara cvb vermek istiorm.
Herkesin sureci bir olmayabilir.kimisinin cok agrisi olur kimisinin hic olmaz doktor hanim haşaa Allah degil sihirli degnekleri yok.magdurlari derken kim onlar ben rastlayamadm hic.
Reklam demissiniz neden? Ben bu doktoru 3senedir takip ediorm.ona ameliyat olan arkdslarmda oldu.onlarda sikinti yasamadi.sizin dr hanima karsi onyarginiz nedir bnce siz ondan bahsedin.yorumunuzu ozellikle gostercem de gülsun :)
Ben surecimden bahsedeyim.sabah 8 hastaneye geldm kan aldilar tetkik icin.10da aysegul h geldi cizimimi yapti tekrar konustuk.10.30 aldilar.13.30da bitmis 14.00 odaya cikardilar.agri kesici serum taktilat buz koydular yemek yiyebildm aksama dogru da kalktm yurudum.sizlama seklinde agrilarim oldu ozellikle direnlerimden biri canimi yakti.
Suan sabah 9.15. Dr hanim geldi bandajlarimi degistirdi.kontrol etti.direnlerin bugun de durcak dedi.1gibi taburcu olcam direnlerimle.yarin kontrole gidicm direnlerimi cikarcak.suan sprcu sutyeni takili.
Suan durum bu.hastanedeki ilgilenen hemsirelere 10 uzerinden 10. Doktor hanima 100 uzerinden yuz :) herseyden once guleryuzlulugu yeter.evet keske daha once olsaymisim cok pismanim.
Cok olayli agrili bi durum yasamadm tabiki bu genel anestezili bi ameliyat.komplikasyonlari illaki var.mesela odaya geldm biseyler yedim 2defa kustum.sag direnim soldan daha fazla sizlio cinku o memem daha buyuktu ordan daha fazla doku alindi.onun disinda ekstra bisey yasamadm.
Doktorumu sewiyorm iyiki de ona olmusum.memelerimde inanilmz kuculdu sonuctan mutluyum.