- Konu Sahibi ---Lily---
- #35.881
Birde benim dikişler alınmayacak kendi eriyecek
Teşekkür ederimBen 10 günde ılık su ile dikiş bölgesini çok ıslatmadan duş almaya başladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde benim dikişler alınmayacak kendi eriyecek
Teşekkür ederimBen 10 günde ılık su ile dikiş bölgesini çok ıslatmadan duş almaya başladım
Yaa ne zaman oldunuz acaba şu an durumunuz nasıl? Benim salı günü ameliyatım biraz endişeliyim açıkçası korku sardı Belge olayını konustum asistanıyla sorun çıkacağını da sanmıyorumMerhaba
Bende Altan beye ameliyat olmuştum endişelenmeyin doktorumla asistanlarıyla ve ödemeyle ilgil hiç bir sorun yaşamadım tabiki kayıt ve tüm işlemler yapılıyor hastanede ben belge istememiştim isterseniz söyleyin
Ameliyatımın ertesi günü duş almaya başladım ama su geçirmez bantlar vardı dikişlerimde bugün bandajlar çıkarıldı tam 1 hafta oldu yarın bende hiçbirşey olmadan duş alıcam çok korkuyorumArkadaşlar banyo yaparken dikislerinizin üstünü sariyor musunz ?Su gorurse dikisler zarar olur mu ?
ameliyat sonrası 5 gün hiç duş almadım, 5 gün sonra duş almıştım su geçirmez bant yapıştırmıştı dr ameliaythanede. sonra kendisi çıkardı bu bantları bantsız duş almaya başladım..Arkadaşlar banyo yaparken dikislerinizin üstünü sariyor musunz ?Su gorurse dikisler zarar olur mu ?
Bugün gittim 2400 istedi. İstersen rapor al ücretsiz dedi . 6 ay sonrasına randevu verdiPlastik cerrahi ama direk gidince ücretli oluyor rapor falan çıkartıp ücretsiz olanlar var grupta öyle olanlar var
Dikislerin uzerine krem surmeden dus yaptinz sanirim dikisler zarar gormemis demek ki teşekkür ederimameliyat sonrası 5 gün hiç duş almadım, 5 gün sonra duş almıştım su geçirmez bant yapıştırmıştı dr ameliaythanede. sonra kendisi çıkardı bu bantları bantsız duş almaya başladım..
Dikislerin uzerine krem surmeden dus yaptinz sanirim dikisler zarar gormemis demek ki teşekkür ederim
Sizn bir ay oldu sanırım.Kendinizi nasil hissediyorsunz .Ev islerini yapabiliyor musunz artik.Ben biraz dolassam evde hafif agrim oluyor ve halsiz kalıyorum.Henuz 12 gun oldu ameliyat olali.Siz ne zaman yan yatmaya basladiniz ?evet sonrasında da pansumana başladık 2 günde bir duş alıp pansuman yaptık hep 2 hafta boyuncs. son 1 haftadır bepantol krem sürüyorum her gün duş alıp. şimdi de iz kremine başlıcam :)
evet ameliyat olalı 1 ay oluyor, yeni yeni yan yatmaya başladım. iş olarak sadece mutafkta iş yapabiliyorum onun dışında süpürme işi eşimde toz alıyorum basit işler yapabiliyorum ağrılar baya azaldı ama tamamen yok değil dikiş yerleri hala daha hassas normal olarak.Sizn bir ay oldu sanırım.Kendinizi nasil hissediyorsunz .Ev islerini yapabiliyor musunz artik.Ben biraz dolassam evde hafif agrim oluyor ve halsiz kalıyorum.Henuz 12 gun oldu ameliyat olali.Siz ne zaman yan yatmaya basladiniz ?
Darısı başımıza ben sporcu aldım normal sütyen almadımameliyat sonrası korse takmayı ne zaman bıraktınız doktorum 1 ay takacaksın sonra takmana gerek yok dedi 1 ay da bitti artık gelsin yeni sütyenler :) çok eskilerden alıp da giyemediğim bir B cup sütyenim vardı geçen akşam denedim çok güzel oldu
İnşallah bir an once iyileşip normal hayatimiza doneriz.Cocuklu kadinlar icin daha da zor .Zoru atlattık cok sukr.evet ameliyat olalı 1 ay oluyor, yeni yeni yan yatmaya başladım. iş olarak sadece mutafkta iş yapabiliyorum onun dışında süpürme işi eşimde toz alıyorum basit işler yapabiliyorum ağrılar baya azaldı ama tamamen yok değil dikiş yerleri hala daha hassas normal olarak.
Teşekkür ederim 6 gün oldu çok daha iyiyim.4 yaşında kş oğlumu hazırladım bana yaklaşırken dikkat ediyor ama ben yinede bana yaklaşırken kendimi koruyorum.sizde öyle yaparsınız ama kaldırmak yok tabi.Aslında kollarımı rahat kullanabiliyorum ama zorlamamak için pek iş yapmıyorum bakanım da var
6 saat sürmüş ultrasonda görünmeyen kistler çıkmış onları temizlemiş.
E cup kullanıyordum
Dikkat et derim yinede benim bugün 21. gün dün meme başı dikişinda küçük iltihaplanma gördüm iz giderici kreme geçmiştim baticon yapmayı bırakmıştım ondan da olabilir bugüne kadar çok güzel gidiyordubugün tam 10.gün ve ben artık daha rahatım yan yatabiliyorum yarında dikişlerimin üstü açık şekilde duş alıcam ilk defa sanırım zoru atlattım çok şükür