• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Teşekkür ederim canım sıkı diktim dedi çok şükür ilki gibi akıntı olmadı bunda ondan yana ümitliyim biraz sende dikkat et olurmu ben o yüzden attım fotoğraf sizlerde bakın dikiş yerinize bol beyaz sarımtırak akıntı ve kanlı kanama ile başladı açılmam rabbim yardımcımız olsun ben 1 aydır doğru durust banyo yapamadım sırf bu dikiş korkusu yüzünden
Amin inşallah canim .Allah herkese iyilik versin.Kucuk cocuklar icin daha da zor bu durum.Dikkat ederim artik acilirsa da dikis atilir ama inşallah o seviyeye gelmeden iyilesir.Sizede cok teşekkür ederim.Bu surecte cok yardimci oldunuz☺️🌹

bugün ameliyatımın 5.günü kontrolüm vardı sadece bandajlar açıldı ve yenileri sarıldı ben krem vs hiç birşey kullanmıyorum her gün duş alıyorum benim gibi olanlar var mı acaba? Yürüme konusunda baya dikleştim sağ göğsüm şiş sadece ve akşamları ellerim uyuşuyor.
Banyodan sonra bandajlarinizi kendinz mi sariyorsunuz ?Doktorunuz kreme gerek gormemis olabilir .Her doktor farkli uygulama yapiyor .Dikisleriniz nasil ?

Amin inşallah canim .Allah herkese iyilik versin.Kucuk cocuklar icin daha da zor bu durum.Dikkat ederim artik acilirsa da dikis atilir ama inşallah o seviyeye gelmeden iyilesir.Sizede cok teşekkür ederim.Bu surecte cok yardimci oldunuz☺️🌹
İnşallah canım ya zor tekrar dikim inan 2 igne vurdu gene uyuşmadı hissettim hep rica edeeim canım burda birbirimize destek için varız

Banyodan sonra bandajlarinizi kendinz mi sariyorsunuz ?Doktorunuz kreme gerek gormemis olabilir .Her doktor farkli uygulama yapiyor .Dikisleriniz nasil ?
Hayır bandajlar şarkı bezi gibi değil koli bandı gibi su geçirmez ameliyattan sonraki gün taktılar (eve çıkmadan) bugünde yenilediler dikişlerimin orası normal gözüküyor şuna sadece baya mor

İnşallah canım ya zor tekrar dikim inan 2 igne vurdu gene uyuşmadı hissettim hep rica edeeim canım burda birbirimize destek için varız
Sana çok teşekkür ederim sen açıldı dediğin için çok daha dikkat ettim hamdolsun şimdilik açılmadı İnşallah hiç açılmaz
uyuşmaması çok kötü olmuş İnşallah bir daha böyle bir sorun yaşamazsın

Bende senin yazından sonra fark ettim ama hala dik duramıyorum sen benden bir hafta önce olmuşsun Dr bende dikiş alınmayacak dedi o zaman benim dikişler eriyene kadar böyle olacak birde akşam çok batışma oluyor siz de de oluyor mu ve sağ göğsüm baya mor Çarşamba bende kontrole gideceğim
bende morluk hiç olmadı nerdeyse sadece sol göğsümde çok küçük bir yerde olmuştu. dikiş yerlerimde hep bir acı oldu ama normal bence elinizde bile küçük bir kesi olsa acısı kaç gün sürüyor...göğsün altı komple dikişli bu kadar acı olması normal geliyor bana ve sabırla geçmesini bekliyorum.. artık gece yan yatarken çok rahatsız olmuyorum acım bayağı bir azaldı.benden geçen cuma dikiş aldı bir kaç yerden ve kabuklar oluşmuş onları temizledi biraz acı hissettim bu işlemde

3 ocakta oldum ben 15 gün oldu bir ay olunca daha rahat oluyorsun değil mi çünkü bir aylık olduğumda iş başı yapacağım burada bir haftalıkken çalışan vardı büyük cesaret 👏👏

5.gün işe gelen benim :) valla delilik biraz fazla küçümsemişim ameliyatı bir de patrondan izin alamazdım yerime bakacak kimse yoktu...

5.gün işe gelen benim :) valla delilik biraz fazla küçümsemişim ameliyatı bir de patrondan izin alamazdım yerime bakacak kimse yoktu...
gerçekten tebrik ediyorum mecbur kalınca insanın yapamayacağı şey yok tabi ama cidden üstün bir başarı ve doğru düzgün uyuyamadan işe gitmek hemde o dikişlerle.. Allah yardımcınız olmuş gerçekten umarım en kısa sürede tamamen iyileşirsiniz. ben 16 sında oldum ameliyatımı 6. günüm bugün ve sizi çok iyi anlıyorum 👍🏼

Hem sana hem arkadaşlara açıklıklık nasıl oldu nasıl ilerledi aşama aşama atıyorum yardım amaçlı cnm en alt resim 1 diye düşünün
yaaaa çok geçmiş olsun görünce acısını hissettim resmen bende en çok dikişlerden korkuyorum bu süreçte. büyük geçmiş olsun
6.günüm benim ve 2,5 yaşında kızım var zor bir süreç
inşallah en kısa sürede tamamen iyileşirsiniz

aranızda pilates yapan var mı amaliyat sonrası ne zaman başladınız tekrardan? benm dr 1 ay sonra başlayabilirsin demişti ama ben korkuyorum henüz hazır değilmişim gibi geliyor.

Sana çok teşekkür ederim sen açıldı dediğin için çok daha dikkat ettim hamdolsun şimdilik açılmadı İnşallah hiç açılmaz
uyuşmaması çok kötü olmuş İnşallah bir daha böyle bir sorun yaşamazsın
Rica ederim canım benim zaten sırf sizde ben gibi acı cekmeyin dikkat edin dikişlerinizi kontrol edin diye yazdım amin canım inşallah cuma alıcak bakalım diktiği dikişi

yaaaa çok geçmiş olsun görünce acısını hissettim resmen bende en çok dikişlerden korkuyorum bu süreçte. büyük geçmiş olsun
6.günüm benim ve 2,5 yaşında kızım var zor bir süreç
inşallah en kısa sürede tamamen iyileşirsiniz
Amin canım inşallah en kısa zamanda hepimiz sağlıgımıza kavuşuruz toparlarız bir an evvel cok sağol canım inş allahım kimseye yaşatmasın zormuş dikiş açılması

Dr bana 40 gün sonra Spora baltaya başlaya bilirsin ama hafif Spor dedi göğüs gitti göbek geldi ihtiyaç çok olacak 😋 soğuk lipoliz diye birşey duydum ama araştırmadım

Dr bana 40 gün sonra Spora baltaya başlaya bilirsin ama hafif Spor dedi göğüs gitti göbek geldi ihtiyaç çok olacak 😋 soğuk lipoliz diye birşey duydum ama araştırmadım
haha evet bende de öyle göbek kötü duruyor.. bir an önce göbek egzersizi yapmak istiyorum 1 ay sonra başlarım diye düşünüyorum

Reklam amaçlı bir hesap açmış olmayasınız? Onun bu forumda o kadar çok mağduru var ki hiç inandırıcı gelmiyorsunuz. Hesabınızda toplam 13 mesaj attığınız gözüküyor, yarısı ise Ayşegül hanım ile ilgili. 2016’dan beri onu övmüşsünüz, ameliyat olmadığınız halde... 2017 de avukatlığını yaptınız, hakkında yazılan hiç bir negatif yoruma inanmayın demişsiniz, öve öve bitirmediniz. Neye dayanarak bunları yazdınız? Kalmış ki kendisi hakkında “işini iyi yapan biridir” “alanında en iyisidir” “çok iyi bir hekimdir” “keşke herkes onun gibi olsa” demişsiniz. Ameliyat olmadığınız halde bunu nasıl söylersiniz? Asıl siz insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Yine yalan yorum yapıp çıkmışsınız forumdan, o çıkış o çıkıştır. Hanı diyorsunuz ya o Allahtan korkar diye, bence sizde korkun.
Hiç bir üye doktorunu sizin kadar övmedi, savunmadı. Hiç bir üye dediysem, ameliyat olan üyelerden bahsediyorum.
Dün itibariyle ameliyatımi oldum.soylediginiz sacma ve agir ithaflara cvb vermek istiorm.
Herkesin sureci bir olmayabilir.kimisinin cok agrisi olur kimisinin hic olmaz doktor hanim haşaa Allah degil sihirli degnekleri yok.magdurlari derken kim onlar ben rastlayamadm hic.
Reklam demissiniz neden? Ben bu doktoru 3senedir takip ediorm.ona ameliyat olan arkdslarmda oldu.onlarda sikinti yasamadi.sizin dr hanima karsi onyarginiz nedir bnce siz ondan bahsedin.yorumunuzu ozellikle gostercem de gülsun :)
Ben surecimden bahsedeyim.sabah 8 hastaneye geldm kan aldilar tetkik icin.10da aysegul h geldi cizimimi yapti tekrar konustuk.10.30 aldilar.13.30da bitmis 14.00 odaya cikardilar.agri kesici serum taktilat buz koydular yemek yiyebildm aksama dogru da kalktm yurudum.sizlama seklinde agrilarim oldu ozellikle direnlerimden biri canimi yakti.
Suan sabah 9.15. Dr hanim geldi bandajlarimi degistirdi.kontrol etti.direnlerin bugun de durcak dedi.1gibi taburcu olcam direnlerimle.yarin kontrole gidicm direnlerimi cikarcak.suan sprcu sutyeni takili.
Suan durum bu.hastanedeki ilgilenen hemsirelere 10 uzerinden 10. Doktor hanima 100 uzerinden yuz :) herseyden once guleryuzlulugu yeter.evet keske daha once olsaymisim cok pismanim.
Cok olayli agrili bi durum yasamadm tabiki bu genel anestezili bi ameliyat.komplikasyonlari illaki var.mesela odaya geldm biseyler yedim 2defa kustum.sag direnim soldan daha fazla sizlio cinku o memem daha buyuktu ordan daha fazla doku alindi.onun disinda ekstra bisey yasamadm.
Doktorumu sewiyorm iyiki de ona olmusum.memelerimde inanilmz kuculdu sonuctan mutluyum.

Dün itibariyle ameliyatımi oldum.soylediginiz sacma ve agir ithaflara cvb vermek istiorm.
Herkesin sureci bir olmayabilir.kimisinin cok agrisi olur kimisinin hic olmaz doktor hanim haşaa Allah degil sihirli degnekleri yok.magdurlari derken kim onlar ben rastlayamadm hic.
Reklam demissiniz neden? Ben bu doktoru 3senedir takip ediorm.ona ameliyat olan arkdslarmda oldu.onlarda sikinti yasamadi.sizin dr hanima karsi onyarginiz nedir bnce siz ondan bahsedin.yorumunuzu ozellikle gostercem de gülsun :)
Ben surecimden bahsedeyim.sabah 8 hastaneye geldm kan aldilar tetkik icin.10da aysegul h geldi cizimimi yapti tekrar konustuk.10.30 aldilar.13.30da bitmis 14.00 odaya cikardilar.agri kesici serum taktilat buz koydular yemek yiyebildm aksama dogru da kalktm yurudum.sizlama seklinde agrilarim oldu ozellikle direnlerimden biri canimi yakti.
Suan sabah 9.15. Dr hanim geldi bandajlarimi degistirdi.kontrol etti.direnlerin bugun de durcak dedi.1gibi taburcu olcam direnlerimle.yarin kontrole gidicm direnlerimi cikarcak.suan sprcu sutyeni takili.
Suan durum bu.hastanedeki ilgilenen hemsirelere 10 uzerinden 10. Doktor hanima 100 uzerinden yuz :) herseyden once guleryuzlulugu yeter.evet keske daha once olsaymisim cok pismanim.
Cok olayli agrili bi durum yasamadm tabiki bu genel anestezili bi ameliyat.komplikasyonlari illaki var.mesela odaya geldm biseyler yedim 2defa kustum.sag direnim soldan daha fazla sizlio cinku o memem daha buyuktu ordan daha fazla doku alindi.onun disinda ekstra bisey yasamadm.
Doktorumu sewiyorm iyiki de ona olmusum.memelerimde inanilmz kuculdu sonuctan mutluyum.
hayırlı olsun :) iyilesme surecini de sorunsuz atlatirsiniz umarim.

Back