- 19 Ocak 2020
- 22
- 5
- 6
- 28
- Konu Sahibi ---Lily---
- #35.901
Acaba aranızda hiç diren takılmayan oldu mu? Ya da ameliyattan sonra kanaması olan nasıl anladınız acaba?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dikkat ediyorum tamamen yan yatmak değil benim ki göğsüm koltuk altımdan başlıyordu benim sırtıma kadar kesik azcık bile dönemiyordum ben ama çok teşekkür ederim uyarın içinDikkat et derim yinede benim bugün 21. gün dün meme başı dikişinda küçük iltihaplanma gördüm iz giderici kreme geçmiştim baticon yapmayı bırakmıştım ondan da olabilir bugüne kadar çok güzel gidiyordu
dikkat ediyorum tamamen yan yatmak değil benim ki göğsüm koltuk altımdan başlıyordu benim sırtıma kadar kesik azcık bile dönemiyordum ben ama çok teşekkür ederim uyarın içinDikkat et derim yinede benim bugün 21. gün dün meme başı dikişinda küçük iltihaplanma gördüm iz giderici kreme geçmiştim baticon yapmayı bırakmıştım ondan da olabilir bugüne kadar çok güzel gidiyordu
bu arada dün korseye geçtik bandajı çıkartıp sadece göğüs ucu ve altındaki kesiğe baticın sürüp gazlı bezle yapıştırdı doktor artık sadece duştan sonra krem sür ve gazlı bezle üstünü kapat dediDikkat et derim yinede benim bugün 21. gün dün meme başı dikişinda küçük iltihaplanma gördüm iz giderici kreme geçmiştim baticon yapmayı bırakmıştım ondan da olabilir bugüne kadar çok güzel gidiyordu
Ameliyat büyük bir ameliyat olarak geçiyor ve öylede ilk ameliyat yerini görünce bende çok kötü oldum çünkü kesi çok büyük ve görüntü kötü sonra çabuk iyileşiyor ama hareketlere çok dikkat etdikkat ediyorum tamamen yan yatmak değil benim ki göğsüm koltuk altımdan başlıyordu benim sırtıma kadar kesik azcık bile dönemiyordum ben ama çok teşekkür ederim uyarın için
bugün duş aldım ilk defa çıkınca pansuman yaparken bayıldımannemle yapıoduk doktorumun verdiği kremi sürerken gittim resmen kulaklarım uğuldadı duymamaya başladım bir mide bulantısı ve sonra görmedim ve yatağa uzanmışım 5 dk snra kalkabildim tansiyonum düşmüş iyi olduğumda ölçtük 10-6 dı niye böyle oldu anlamadık dikişlere dokununca oldu bence çok zor bir ameliyat bence yani iyileşme süreci zor olduğuma hiç pişman değilim ama iyileşme süreci baya uzun farkındayım size de çok geçmiş olsun iltihaplanma farkettiyseniz hemen doktorunuza gdi
bu arada dün korseye geçtik bandajı çıkartıp sadece göğüs ucu ve altındaki kesiğe baticın sürüp gazlı bezle yapıştırdı doktor artık sadece duştan sonra krem sür ve gazlı bezle üstünü kapat dedi
evet baya büyük bir ameliyat bu sezeryan oldum ama cidden o çok kolaydı bunda bir de çok uzun süren bir ameliyat olmasından dolayı narkoz alınıyor o da sarsıyor bence bünyeyi.. bir de benim 2,5 yaşında kızım var hareket etmesemde etmek zorunda kalıyorum bazen ve uyumuyor mesela uykusuz kalıyorum ciddi anlamda bence o da sarstı beni inş çabucak iyileşiriz hepimiz mecbur oluncak bir ameliyat zaten keyfi değilAmeliyat büyük bir ameliyat olarak geçiyor ve öylede ilk ameliyat yerini görünce bende çok kötü oldum çünkü kesi çok büyük ve görüntü kötü sonra çabuk iyileşiyor ama hareketlere çok dikkat et
Amin canım inşallah hepimiz cacık iyileşirizevet baya büyük bir ameliyat bu sezeryan oldum ama cidden o çok kolaydı bunda bir de çok uzun süren bir ameliyat olmasından dolayı narkoz alınıyor o da sarsıyor bence bünyeyi.. bir de benim 2,5 yaşında kızım var hareket etmesemde etmek zorunda kalıyorum bazen ve uyumuyor mesela uykusuz kalıyorum ciddi anlamda bence o da sarstı beni inş çabucak iyileşiriz hepimiz mecbur oluncak bir ameliyat zaten keyfi değil
dikkat ediyorum tamamen yan yatmak değil benim ki göğsüm koltuk altımdan başlıyordu benim sırtıma kadar kesik azcık bile dönemiyordum ben ama çok teşekkür ederim uyarın için
bugün duş aldım ilk defa çıkınca pansuman yaparken bayıldımannemle yapıoduk doktorumun verdiği kremi sürerken gittim resmen kulaklarım uğuldadı duymamaya başladım bir mide bulantısı ve sonra görmedim ve yatağa uzanmışım 5 dk snra kalkabildim tansiyonum düşmüş iyi olduğumda ölçtük 10-6 dı niye böyle oldu anlamadık dikişlere dokununca oldu bence çok zor bir ameliyat bence yani iyileşme süreci zor olduğuma hiç pişman değilim ama iyileşme süreci baya uzun farkındayım size de çok geçmiş olsun iltihaplanma farkettiyseniz hemen doktorunuza gidin bence
Geçmiş olsun canım her gün daha iyi olacak İnşallah ama dikkat et kendineMerhaba arkadaşlar, bende geçen hafta meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Bugün tam 1 hafta oldu. İlk 2 gün sırt ağrısı dışında hiç ağrım sızım olmadı. Pansumana henüz başlamadık, Perşembe tekrar kontrolüm var o zamanmı başlatıcak dr bilmiyorum
Çok teşekkür ederim, ameliyat olalı 3 hafta oldu bugün, dikiş yerlerinin sızlaması dışında çok fazla ağrım kalmadı gayet iyiyim.Cook geçmiş molsun bende ankaradayim Sinanbeyemi oldunuz gatada ameliyat yapmıyor diyorlar doğrumu acaba birde hastaneye nekadar ödediniz inşallah memnun kalırsınız bende Cook istyorum sırtımdaki ve omzundaki ağrılar goguslerin büyüklüğünden mış yıllardır sütyen izleri omuzlarını mahvetti artık yaptırmak istiyorum ama.korkuyorum
Teşekkür ederim.Bende çook fazla küçültme olmadı sarkık olduğu için kendi dokuman küçültme yaparak yapıldı dikleştirme, herhangi bir protez yokmerhaba geçmiş olsun adınıza çok sevindim. Meme küçültme ek olarak meme dikleştirme nasıl bir işlem acaba. Kendi dokunuzdan mi diklestiriyorlar yoksa protez mi koyuyorlar.
Çok geçmiş olsun, ilk haftadan sonra pansumana başlar büyük ihtimalMerhaba arkadaşlar, bende geçen hafta meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Bugün tam 1 hafta oldu. İlk 2 gün sırt ağrısı dışında hiç ağrım sızım olmadı. Pansumana henüz başlamadık, Perşembe tekrar kontrolüm var o zamanmı başlatıcak dr bilmiyorum
Çıktığında oh iyiki yaptırmışım diyeceksin, dualarımız seninle :)Herkese merhaba. Uzun yıllardır araştırmamın, beklememin sonunda bugün 4'te ameliyata giriyorum. Çıktığımda tecrübelerimi yazıp buradaki arkadaşlarla paylaşmayı isterim. Dua edin benim için :)
Bende çok korkuyorum böyle işlerden. 1 hafta oldu, daha göğsüme bakamadım. Ameliyattan sonra giydirdikleri korseyi hiç çıkarmadım, banyo bile yapmadım. Pansumanı nasıl yaparım hiç bilemiyorumben de evde ilk pansumanda az daha bayılacaktım, böyle ameliyat işlerinden oldum olası tırsarım kan görmeye gelemem. sanırım korkudan, heyecandan oldu benmki belki seninki de bundandır. geçmiş olsun
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, ilk haftadan sonra pansumana başlar büyük ihtimal
Aynen bende öyle düşünüyorum. Hayatımda aldığım en doğru kararlardan birisiÇıktığında oh iyiki yaptırmışım diyeceksin, dualarımız seninle :)
Herşey çok güzel geçecek inşallah. Hiç korkmayın dualarımız sizinleHerkese merhaba. Uzun yıllardır araştırmamın, beklememin sonunda bugün 4'te ameliyata giriyorum. Çıktığımda tecrübelerimi yazıp buradaki arkadaşlarla paylaşmayı isterim. Dua edin benim için :)
Bende ilk baktığımda tansiyonum düştü yattım akşama kadar, yapacak kimse olmadığı için mecbur yaptım bi iki yaptıktan sonra alışıyorsunuz tedirgin olmayınBende çok korkuyorum böyle işlerden. 1 hafta oldu, daha göğsüme bakamadım. Ameliyattan sonra giydirdikleri korseyi hiç çıkarmadım, banyo bile yapmadım. Pansumanı nasıl yaparım hiç bilemiyorum
çok teşekkür ediyorum normalde böyle değilimdir metanetliyimdir falan ilk defa böyle bişey yaşadım ama dünden beri tansiyonum düzelmedi ve bir sonraki pansumanı nasıl yapıcam hiç bilmiyorum şuan bundan sonra yaptırmayı düşündüğüm operasyonlardan vazgeçmiş bulunuyorum tekrar cesaretimi toplayabilirim inş size de çok çok geçmiş olsun zaten sizin fotolarınızı görünce acınızı hissetmiştim taa içimde demek ki hassaslaştım ben iyiceben de evde ilk pansumanda az daha bayılacaktım, böyle ameliyat işlerinden oldum olası tırsarım kan görmeye gelemem. sanırım korkudan, heyecandan oldu benmki belki seninki de bundandır. geçmiş olsun