• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba ,sol kolumda uyusma oluyor evet hafif agrida var.Benim korkum dikislerim.Unutuyorum ve kollarimi kullanıyorum.Her doktor farkli bir uygulama yapiyor demekki siz ozelde mi oldunuz?Ben devlette oldum iki hafta sonra kontrolum var. Banyomu yaptim ama bana sur gecirmez bir banttan soz etmedi doktor.Eczaneden satiliyorsa bende alayim.
Bana kendisi yapıştırdı o yüzden eczanede var mı bilmiyorum evet özelde oldum bugün kontrole gidicem :)

Merhaba nasıl
Ol
Merhaba nasil oldu dikisleriniz inşallah iyidir?Benim ameliyatimin altinci gunu.Dikislerimden korkuyorum.Dikislerin acilmamasi icin neler yapmaliyiz hic mi kollarimizla hareket etmeyecegiz.?
Merhaba canım haftaya alınıcak dikişim ben kızımı kucagıma aldım cok fazla hareket ettim gerdirmemek lazım orayı hiç hareket etmiyecegiz diye bişi yok tabiki de hareket ediceksin ama zorlama ben zorladım ve zorlandım da iyileşme sürecinde

Merhaba canım haftaya alınıcak dikişim ben kızımı kucagıma aldım cok fazla hareket ettim gerdirmemek lazım orayı hiç hareket etmiyecegiz diye bişi yok tabiki de hareket ediceksin ama zorlama ben zorladım ve zorlandım da iyileşme sürecinde
İnşallah daha iyi olursunz benimde sag gogsumun altinda sanki küçük bir aciklik olusmus tam anlamadim ama hafta ya kontrolum.Korktum biraz tekrar dikis olursa diye. Birde dikis yerlerinde sizinti seklinde kan akiyor arada sizde de olmusmuydu .

Yok pansuman ve krem sürme acıtmıyor hiç duymuyorsun bile sen en zor günleri atlattın İnşallah ama dik yürüyemiyorum büyük ihtimalle psikolojik batışma oluyor ameliyat yerinde
bende kambur yürüyorum dikleşmiyorum dikişlerden sanırım 😕 nekadar sürecek bu merak ediyorum

ameliyat olalı 3 hafta geri kaldı yeni yeni normal yürüyorum... daha önce ben de sordum dik duramama durumunu ama cvp yazan olmamıştı dikişlerden dolayı gerginlik oluyor dik dursan hem acıyor hem dikiş açılır korkusu oluyor

İnşallah daha iyi olursunz benimde sag gogsumun altinda sanki küçük bir aciklik olusmus tam anlamadim ama hafta ya kontrolum.Korktum biraz tekrar dikis olursa diye. Birde dikis yerlerinde sizinti seklinde kan akiyor arada sizde de olmusmuydu .
Kan ve sarımsı bir akıntı bol oluyor sağ meme altımda sonuc dikildi canım ben resim atarım nasıldı nasıl oldu diye

Hem sana hem arkadaşlara açıklıklık nasıl oldu nasıl ilerledi aşama aşama atıyorum yardım amaçlı cnm en alt resim 1 diye düşünün

Eklentiler

• IMG_20200120_144842_600.jpg
    IMG_20200120_144842_600.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20200108_230549.jpg
    IMG_20200108_230549.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20200120_144832_991.jpg
    IMG_20200120_144832_991.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20200120_144825_921.jpg
    IMG_20200120_144825_921.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_20200120_144818_585.jpg
    IMG_20200120_144818_585.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 84
ah canım yaa :KK43:( valla fotoları görünce üzüldm ama geride kaldı artık.. burası en zor iyileşen yermiş
Haftaya alacak dikişimi umarım tekrar açılmaz canım rif ampul kırdırıyoruz 2günde 1 bakalım inş toparlıcak ameliyat yormadı beni dikişlerim yordu

Canım çok geçmiş olsun 😔 umarım en kısa zamanda iyileşir
Sağol canım inşallah geçicek evde kendim yapıyorum artık pansumanı hastaneden de mikrop kapmış olabilirsin dedi bana bakteri üremiştir ondan da açılmıştır dedi sende hareket edince açılmıştır filan soldada ufak başlamıltı açılma o kurudu allahtan

Bende dikiş alınmayacak dedi Dr ama meme başında ipleri görüyorum
Kaynayan dikiştir kaynamıştır diğer kısımları kaldı bu haftaya aldıracagım dikiş sonradan dikilen dikiş canım başta benimde almadı kaynadılar ben 16 aralıkta oldum ameliyat 1 ay oldu

ameliyat olalı 3 hafta geri kaldı yeni yeni normal yürüyorum... daha önce ben de sordum dik duramama durumunu ama cvp yazan olmamıştı dikişlerden dolayı gerginlik oluyor dik dursan hem acıyor hem dikiş açılır korkusu oluyor
Bende senin yazından sonra fark ettim ama hala dik duramıyorum sen benden bir hafta önce olmuşsun Dr bende dikiş alınmayacak dedi o zaman benim dikişler eriyene kadar böyle olacak birde akşam çok batışma oluyor siz de de oluyor mu ve sağ göğsüm baya mor Çarşamba bende kontrole gideceğim

Kaynayan dikiştir kaynamıştır diğer kısımları kaldı bu haftaya aldıracagım dikiş sonradan dikilen dikiş canım başta benimde almadı kaynadılar ben 16 aralıkta oldum ameliyat 1 ay oldu
3 ocakta oldum ben 15 gün oldu bir ay olunca daha rahat oluyorsun değil mi çünkü bir aylık olduğumda iş başı yapacağım burada bir haftalıkken çalışan vardı büyük cesaret 👏👏

3 ocakta oldum ben 15 gün oldu bir ay olunca daha rahat oluyorsun değil mi çünkü bir aylık olduğumda iş başı yapacağım burada bir haftalıkken çalışan vardı büyük cesaret 👏👏
Tabikide 1 aylık olunca tamamen rahat edersin valla ben 3 günü evimi temizlemeye başladım elektirik süpürgesi yemek cocuklar çamaşır filan yani düşün kaynanamda kaldım 2 gün sonra döndüm evime benden 2.5 kg cıktı toplam rahat ettim baya

Hem sana hem arkadaşlara açıklıklık nasıl oldu nasıl ilerledi aşama aşama atıyorum yardım amaçlı cnm en alt resim 1 diye düşünün
Canim cok sag olun gecmis olsun .Sanki ilk fotoğraf a benziyor benimkide daha da acilir mi bilmiyorum bugun çok dikkat ettim.Bakalim artik sonuc ne olacak.Sizin son dikişler iyi görünüyor inşallah gecer bir daha sorun yasamazsiniz🌹

Canim cok sag olun gecmis olsun .Sanki ilk fotoğraf a benziyor benimkide daha da acilir mi bilmiyorum bugun çok dikkat ettim.Bakalim artik sonuc ne olacak.Sizin son dikişler iyi görünüyor inşallah gecer bir daha sorun yasamazsiniz🌹
Teşekkür ederim canım sıkı diktim dedi çok şükür ilki gibi akıntı olmadı bunda ondan yana ümitliyim biraz sende dikkat et olurmu ben o yüzden attım fotoğraf sizlerde bakın dikiş yerinize bol beyaz sarımtırak akıntı ve kanlı kanama ile başladı açılmam rabbim yardımcımız olsun ben 1 aydır doğru durust banyo yapamadım sırf bu dikiş korkusu yüzünden

bugün ameliyatımın 5.günü kontrolüm vardı sadece bandajlar açıldı ve yenileri sarıldı ben krem vs hiç birşey kullanmıyorum her gün duş alıyorum benim gibi olanlar var mı acaba? Yürüme konusunda baya dikleştim sağ göğsüm şiş sadece ve akşamları ellerim uyuşuyor.

Back