• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ameliyata 15 gün oldu. Dr.Cengizhan Şan Özdemir 🥰🥰🥰🥰🥰🍒🍒🍒🍒🍒🍒

Eklentiler

• IMG_20191230_230712.jpg
    IMG_20191230_230712.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 230
  • IMG_20191230_230550.jpg
    IMG_20191230_230550.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 222
  • IMG_20191230_230540.jpg
    IMG_20191230_230540.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 213
  • IMG_20191230_230525.jpg
    IMG_20191230_230525.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 206
  • IMG_20191230_230518.jpg
    IMG_20191230_230518.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 241
Merhabalar Ben ameliyat olali bir bucuk yıl oldu benimkiler çok büyüktü gigantomasti (dev meme) yedi kilo doku alındı sarkma 42 cm civarındaydı free nipple teknigi kullanıldı yani uc tamamen kesilip tekrar dikildi iyilesme süreci uzun oldu iki bucuk ay ciddi kanlı akinti oldu dikisten açılma oldu ardından yag nekrozu oldu uclar geç iyileşti .bu süreçte her hafta bazen iki güne bir doktora gittim sonuçta Allah'a şükür bu saydığım problemler bitti ameliyati olmaya Karar verdiğimde aylarca bu forumun sayfalarını okudum sizlerin yaşadığı tecrübeleri ve doktorum da buradan buldum doktor seçimi gerçekten çok önemli bir ay doktor gezdim umutsuzluga kapildim birkaç tane doktor gezdikten sonra hissediyorsunuz güven duygusunu ve doktorumu buldum benim göğsümü yapmak kolay değildi şu anda 80 C o kadar rahatladim ki vücudumun duruşu değişti ameliyat sonrası yaşanabilecek problemler doktor kontrolünde er geç geçiyor doktor secimi ve doktorunuzun desteği cok onemli iki hafta değil de iki ay oluyor sonuçta geçiyor şimdi sorsanız bu ameliyati bunları yaşayacağını bilseydin olurmuydun diye evet olurdum

Merhabalar Ben ameliyat olali bir bucuk yıl oldu benimkiler çok büyüktü gigantomasti (dev meme) yedi kilo doku alındı sarkma 42 cm civarındaydı free nipple teknigi kullanıldı yani uc tamamen kesilip tekrar dikildi iyilesme süreci uzun oldu iki bucuk ay ciddi kanlı akinti oldu dikisten açılma oldu ardından yag nekrozu oldu uclar geç iyileşti .bu süreçte her hafta bazen iki güne bir doktora gittim sonuçta Allah'a şükür bu saydığım problemler bitti ameliyati olmaya Karar verdiğimde aylarca bu forumun sayfalarını okudum sizlerin yaşadığı tecrübeleri ve doktorum da buradan buldum doktor seçimi gerçekten çok önemli bir ay doktor gezdim umutsuzluga kapildim birkaç tane doktor gezdikten sonra hissediyorsunuz güven duygusunu ve doktorumu buldum benim göğsümü yapmak kolay değildi şu anda 80 C o kadar rahatladim ki vücudumun duruşu değişti ameliyat sonrası yaşanabilecek problemler doktor kontrolünde er geç geçiyor doktor secimi ve doktorunuzun desteği cok onemli iki hafta değil de iki ay oluyor sonuçta geçiyor şimdi sorsanız bu ameliyati bunları yaşayacağını bilseydin olurmuydun diye evet olurdum
Ben kendiminkine çok büyük diyorum ama 7 kilo nedemek kurtulmuşsun darısı bana ve olmak isteyen herkeze

kızlar selam öncelikle size, bu sayfaya çok teşekkür ederim ameliyatı olma konusunda bu sayfada yazılanlar o kadar yardımcı oldu ki bana, ameliyat sonrası da sorularıma cevap alıyorum size çok teşekkür ederim :)

şimdi sormak istediğim, bu korselerden size 1 adet mi verildi acaba? bana 1 adet verildi ama yıkamam lazım nasıl olcak ilk defa yarın banyo yapıcam o arada makinaya 1 saat yıkama-kurutmasına atayım diyorum kurutmada sorun olmaz sanırım? diğer sorum yan yatabilirsin demişti doktorum, 3.gecen itibaren yavaş yavaş yan yatabiliyorum ama yüzüstü ne zaman yatılabiliyor acaba hep yüzüstü yatmaya alışığım 1 haftadır sırt üstü yatmaktan sırtlarım öyle acıyorki ...bir de dik duramıyorum dikiş yerlerim acıyor diye kambur geziyorum sizde de böyle mi olmuştu?

kızlar merhaba,
bende sizin gibi göğüslerimin büyüklüğünden ve sarkıklığından şikayetçiydim, uzun zamandır burayı takip ediyordum bende burda yazılanları okuyunca ameliyat olmaya karar verdim.6 ocakta dr.sinan öksüz hoca meme küçültme ameliyatımı yapacak.umarım sonuç sizinkiler gibi güzel olur:olamaz:

kızlar merhaba,
bende sizin gibi göğüslerimin büyüklüğünden ve sarkıklığından şikayetçiydim, uzun zamandır burayı takip ediyordum bende burda yazılanları okuyunca ameliyat olmaya karar verdim.6 ocakta dr.sinan öksüz hoca meme küçültme ameliyatımı yapacak.umarım sonuç sizinkiler gibi güzel olur:olamaz:
Hoşgeldin. İnşallah sizindeki minişler güzel olacaklar.👍👍🤩

Selamlar şuanda hastanedeyim ve sabah ameliyat olacağım çok korkuyorum ve heyecanlıyım grup mesajları cesaret veridi ilk fırsatta yazarım yine

Merhaba ben tecrübeli arkadaşlara birkaç şey sormak istiyorum. İnşallah 27 Ocak’ta ameliyat olacağım. 7 gün sonra işe başlamak zorundayım. Sizce çok zor olur mu yoksa gidebilir miyim? İşim masa başı.
Ameliyattan 15 gün sonra da uçağa binmem gerekiyor. Yine tecrübelerinize dayanarak bir sıkıntı, ekstra acı olur mu sizce?

Merhabalar.ben de uzun zaman sonra olmaya karar verdim.bugun dr aysegul sivri ile gorustum.muayene etti.21 ocak sabah ameliyati olacagim insallah.
Gogus olcum suan 105c. Istedigim olcu 85c olarak soyledim kendiside onayladi.
Genel anestezi ile 2 saat surer dedi.2tane sporcu sutyeni verecegini soyledi.1gece hastanede kalcakmisim.hastane umraniyede.
En cok merak edilen ucret tabiki.tam fiyatini soylememin dogru olmadigini dusunuyorum.ama 10bin civarı oldugu bilin kabataslak.
Kendisi cok sicakkanli her soruma ictenlikle cevap verdi.arti lari eksileri herseyi anlatti.negatif herhangi bir sey hissetmedim.daha once kendisine kucultme ve buyutme yaptiran arkdslarm vardi zaten.Asistani bayan da iyi,ucret kismini ve hastane detaylarini o gorusuyo..

Bu arada çalisanlar icin extra bilgi,
Dishekimi asistaniyim ayakta calisiorum.
1hafta işe gitmicem yeterli oldugunu soyledi doktor hanim.sadece birinin sana carpmasini engelliceksin en onemlisi o dedi.1gece hastanede yatiş.diren var ertesi gun cikartcam dedi.

Back