• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

selam prensesbee, sanırım bende bir sıkıntı var ne foto yüklüyorum ne de medya görebiliyorum neden bende anlamadım. sizin ki ne kadar küçüldü? süreçten memnun kaldınız mı?
Genckizken nasilsa artik memelerim oyle diri sekilli frseh duruyor herkesin posturune gore benim doktorum bedenime gore cok kucultmenin dogru olmayacagini soylemisti hak verdim sonucta diklesince toparlaninca ayirlik hissi de bitiyor 85 d iken 85 c oldum benim icin ideal oldu...belim ince popom buyuk kucuk memeler bende hoş durmazdı açıkçası...surecim cok zahmetli gecmedi bant alerjim olmasina ve yaralarimin cok gec iyilesmesine ragmen agrim sizim olmadi...duşumu 3.gün aldim ve yikanmayi hic ihmal etmedim sadece ilık suda kısa sureli kaldim... tek onemli uyaracagim nokta pansumandan sonra memelerinizi açın gezin ya da ortaminiz musait degilse bir odada bir saatten az kalmayin...havalandirin , hijyen tutun, terletmeyin kendinizi hava ile temas iyilesmeyi en iyi hizlandiran yöntem... daha oncede dedigim gibi tam seklini aldiginda su damlası seklinde dogal memelerinize hayran kalicaksiniz

Merhaba ben tecrübeli arkadaşlara birkaç şey sormak istiyorum. İnşallah 27 Ocak’ta ameliyat olacağım. 7 gün sonra işe başlamak zorundayım. Sizce çok zor olur mu yoksa gidebilir miyim? İşim masa başı.
Ameliyattan 15 gün sonra da uçağa binmem gerekiyor. Yine tecrübelerinize dayanarak bir sıkıntı, ekstra acı olur mu sizce?
2 hafta sonra londraya uctum ustelik deli gibi gezdim 5 gun boyunca korkma ve ayrica benim kombin ameliyatti sadece goguslerde degil

Bu da 3 ay sonraki görüntü diyelim

Eklentiler

• 20191117_104026.jpg
    20191117_104026.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 246
Merhaba ben tecrübeli arkadaşlara birkaç şey sormak istiyorum. İnşallah 27 Ocak’ta ameliyat olacağım. 7 gün sonra işe başlamak zorundayım. Sizce çok zor olur mu yoksa gidebilir miyim? İşim masa başı.
Ameliyattan 15 gün sonra da uçağa binmem gerekiyor. Yine tecrübelerinize dayanarak bir sıkıntı, ekstra acı olur mu sizce?
Bugün

ben ameliyat olalı bugün 1 hafta oluyor dünden beri işe geliyorum :) 3.gün sonunda çok rahat oluyorsun merak etme hiç bir sorun olmaz ağrı kesici bile almıyorum 3 gündür

Merhabalar.ben de uzun zaman sonra olmaya karar verdim.bugun dr aysegul sivri ile gorustum.muayene etti.21 ocak sabah ameliyati olacagim insallah.
Gogus olcum suan 105c. Istedigim olcu 85c olarak soyledim kendiside onayladi.
Genel anestezi ile 2 saat surer dedi.2tane sporcu sutyeni verecegini soyledi.1gece hastanede kalcakmisim.hastane umraniyede.
En cok merak edilen ucret tabiki.tam fiyatini soylememin dogru olmadigini dusunuyorum.ama 10bin civarı oldugu bilin kabataslak.
Kendisi cok sicakkanli her soruma ictenlikle cevap verdi.arti lari eksileri herseyi anlatti.negatif herhangi bir sey hissetmedim.daha once kendisine kucultme ve buyutme yaptiran arkdslarm vardi zaten.Asistani bayan da iyi,ucret kismini ve hastane detaylarini o gorusuyo..
105 - 85 dediğiniz ölçü sırt ölçüsü değil mi nasıl bunu değiştirebiliyor?

Back