• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

birde biraz özel ama profilinde fotoğraf paylaşan var mı? ben kendim dışında yapılan bir meme görmediğim için bende kafama taktığım şeyler normal mi merak ediyorum. ondan yaptırıp bir süre geçen paylaşmak isteyen olursa çok sevinirim.
profilimde foto var bakmak istersen bende yapilmis hic gormedim senin foto gorursem cok sevinirim

3 ay olmak uzere oldugum damla seklinde cok dogal ve guzel duruyor kendimize sarkik duruyor diyerek haksizlik etmeyelim 😊 silikonlu plastik gibi duran memelere gore kendi dokusuyla yapilan memeler kesinllikle cok daha guzeller...
Umarım benimde hep böyle olur şuan cok iyi durumlar cünkü tşk mesajın için moral oldun

Ameliyat oldum bu sabah detayları sınra yazıcam bu dikiş yerlerinin ağrısı ne zaman geçer acaba?
3 güne biseyin kalmaz merak etme...sonra elbette ufak tefek oluyor ama asla yasam kaliteni etkileyecek sekilde degil.. benden tavsiye cok havasiz birakma terletme kendini unutma yaralar her zmn soğuğu daha cok sever..simdiden gecmis olsun inan herseye deger

1200 gr doku alınmış resmen sırtımdaki hafifliği hissediyorum drenler çıktı az önce çok ağrılı olmadı. Ameliyathaneye 10 gibi girdim 2 de odadaydım. İlk defa genel anestezi oldum baya zor geldi bana sersemdim tüm gün sürekli uyku modundaydım dikiş yerlerim acıyor bayağı evde beni bekleyen 2 oğlum var😬 Allahık çok şükür sonunda kurtuldum fazlalıklarımdan harika bir şey😊

Ben Bakirkoy Devlet hastanesi oldum Doktor Gengiz Ozdemir. Meme Gerrahi. 3000 tl verdim ve 140 tl postoperatif sutyen. Bu kadar. Bende 1 tane kizim var. Ama budun doktora sordum. Emzircemi daha. O dedi evet emzirceksin hepsi kanal kesik degil. )))))
Geçmiş olsun çok güzel görünüyo zaten cengizhan bey harika bi cerrah benimde doktorum kendisi ama narkoz korkumu biliyo bende hiç ameliyatla ilgili konuşmuyorum

Merhaba arkadaslar bede uzun zamadir kucltmeyi istiyorum diklestirmeyle birlikte tabi yeni yılda kararliyim ama cok tedirğinim bicogunuz gibi doktorlar fiyatlar hastaneler derken kafayi yicem ankaraya gidecem ilkbaharda orda yapmayi dusnuyorum ankarada yapanlardan bilgiler alabilirsem cok minnettar olurum😊h

Back