- 10 Ekim 2019
- 145
- 119
- 23
- 35
- Konu Sahibi ---Lily---
- #35.421
Anladin. iyi. ))))hayir daha hic doktora gitmedim suan bebek emziriyorum emzirmeyi birakinca olucam ama fiyat arastiriyorum tabi 3 bini duyunca sevindim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladin. iyi. ))))hayir daha hic doktora gitmedim suan bebek emziriyorum emzirmeyi birakinca olucam ama fiyat arastiriyorum tabi 3 bini duyunca sevindim
profilimde foto var bakmak istersen bende yapilmis hic gormedim senin foto gorursem cok sevinirimbirde biraz özel ama profilinde fotoğraf paylaşan var mı? ben kendim dışında yapılan bir meme görmediğim için bende kafama taktığım şeyler normal mi merak ediyorum. ondan yaptırıp bir süre geçen paylaşmak isteyen olursa çok sevinirim.
3 ay olmak uzere oldugum damla seklinde cok dogal ve guzel duruyor kendimize sarkik duruyor diyerek haksizlik etmeyelim silikonlu plastik gibi duran memelere gore kendi dokusuyla yapilan memeler kesinllikle cok daha guzeller...Hafif sarkık kalıcak canım bizimkilerse silikon olmadığından
Umarım benimde hep böyle olur şuan cok iyi durumlar cünkü tşk mesajın için moral oldun3 ay olmak uzere oldugum damla seklinde cok dogal ve guzel duruyor kendimize sarkik duruyor diyerek haksizlik etmeyelim silikonlu plastik gibi duran memelere gore kendi dokusuyla yapilan memeler kesinllikle cok daha guzeller...
Çok geçmiş olsunn çok mu ağrın var inş. En kısa zamanda geçer detayları sabırsızlıkla bekliyorumAmeliyat oldum bu sabah detayları sınra yazıcam bu dikiş yerlerinin ağrısı ne zaman geçer acaba?
2 3 gün buluyor canım geçmiş olsunAmeliyat oldum bu sabah detayları sınra yazıcam bu dikiş yerlerinin ağrısı ne zaman geçer acaba?
Çok geçmiş olsun insallah en kısa zamanda ağrılar biter Allah şifalar versinAmeliyat oldum bu sabah detayları sınra yazıcam bu dikiş yerlerinin ağrısı ne zaman geçer acaba?
gecmis olsun ve hayirli olsun :)Ameliyat oldum bu sabah detayları sınra yazıcam bu dikiş yerlerinin ağrısı ne zaman geçer acaba?
3 güne biseyin kalmaz merak etme...sonra elbette ufak tefek oluyor ama asla yasam kaliteni etkileyecek sekilde degil.. benden tavsiye cok havasiz birakma terletme kendini unutma yaralar her zmn soğuğu daha cok sever..simdiden gecmis olsun inan herseye degerAmeliyat oldum bu sabah detayları sınra yazıcam bu dikiş yerlerinin ağrısı ne zaman geçer acaba?
O guzellik aynen devam ediyor merak etme doktorumun bana soyledigi 2 ay sonra seni uzun yillar goturecek halini alicak ve o hali suanda gercektende mükemmel, dogal ,sexi ve diriUmarım benimde hep böyle olur şuan cok iyi durumlar cünkü tşk mesajın için moral oldun
Geçmiş olsun çok güzel görünüyo zaten cengizhan bey harika bi cerrah benimde doktorum kendisi ama narkoz korkumu biliyo bende hiç ameliyatla ilgili konuşmuyorumBen Bakirkoy Devlet hastanesi oldum Doktor Gengiz Ozdemir. Meme Gerrahi. 3000 tl verdim ve 140 tl postoperatif sutyen. Bu kadar. Bende 1 tane kizim var. Ama budun doktora sordum. Emzircemi daha. O dedi evet emzirceksin hepsi kanal kesik degil. )))))
Ay inşallah canım yaO guzellik aynen devam ediyor merak etme doktorumun bana soyledigi 2 ay sonra seni uzun yillar goturecek halini alicak ve o hali suanda gercektende mükemmel, dogal ,sexi ve diri
Narkoz çok güzel. Vallaa. Gözleri kapatın. Açtım odada.))))) 4 saat benim amelyat sürdü.Geçmiş olsun çok güzel görünüyo zaten cengizhan bey harika bi cerrah benimde doktorum kendisi ama narkoz korkumu biliyo bende hiç ameliyatla ilgili konuşmuyorum
Sedece üşüdüm. 1 saat titriyordu. Hiç ağrı olmadı. Sadece ikinci gün akşam sırt ağrısı var. Ağrı keseci içtim. Geçti. Ama gecede 3 kere kalktım drenaj çok rahatsız yapyo 3 gün onu kulandim.Ay inşallah canım ya
Çok geçmiş olsun bende bir hafta sonra olacağım İnşallah ağrıdan korkum benim de var ağrı pompası takılmadı mıAmeliyat oldum bu sabah detayları sınra yazıcam bu dikiş yerlerinin ağrısı ne zaman geçer acaba?
Ağrı pompası ne bilmiyorum onu dren takıldı bana sadeceÇok geçmiş olsun bende bir hafta sonra olacağım İnşallah ağrıdan korkum benim de var ağrı pompası takılmadı mı
Ameliyattan hemen sonra takılıyor bildiğim belirli aralıklarla ağrı kesici veriyor ilk gün ağrı hissetmiyorsunAğrı pompası ne bilmiyorum onu dren takıldı bana sadece