- Konu Sahibi ---Lily---
- #35.501
Ben seni izliyorum hazel ama fotoların görünmüyorMerhaba herkese, 1,5 yıl sonra güncel fotoğraf koydum izler için isteyenler bakabilir.
Sevgiler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben seni izliyorum hazel ama fotoların görünmüyorMerhaba herkese, 1,5 yıl sonra güncel fotoğraf koydum izler için isteyenler bakabilir.
Sevgiler.
Evet öyle yapacağım. Çok sıcak biri değil ama titiz iş yaptığını düşündüm. Hayırlı olsun hepimize inşallahözel bir nedeni yok aslında, diğer doktora daha çok ısındım hepsi o :) siz Asude Köksala mı olacaksınız central hospitalda?
Elbette tabii kendi meme uçlarim.. doktorumun simetri takintisi olmasi mükemmel memelere sahip olmami sağladi...o yüzden tam simetrikEki Görüntüle 2572106 Eki Görüntüle 2572106
güzel görünüyor :) göğüs ucu sizin kendinize mi ait? çok simetrik duruyor da merak ettim
3 saat once gittim 4 tüp kan aldillar hastanede yatarken hasta onlugumle yattim cunku benim baska operasyonlarim da olmustu ustumde tüm korse vardi ama sen önden dügmeli alt ust pijama alirsan rahat edersin ama dersen ki tuvalete giderken altimi cikartmakla ugrasmayim ic camasirin ustune hasta onlugu ile yatarsin onuda zaten sik sik degistiriyorlar cirt cirtli olunca kolayli ayrica hastane sıcak oluyor..benim onluklerim pek sevimliydi cicekli bocekli onun disinda terlik çorap dis fircan nacunun sac fircan tokan roll on yaninda bulunsun..cıkınca muhakak supurge gibi isitici var yorganin icine hava uflüyor ondan iste uyanirken uşümemek icin..ben uyandigimda hic üşümedim isıtmıslardi ayıltirken bu da kuçuk bir anektod...senin ameliyatin ne zmn?? Ayrica yine cikista bol bir dugmeli yada fermuarli ust altinda, rahat bir esofman giyersinAmeliyat olan arkadaşlar hastaneye kaç saat önceden gittiniz, o gün hangi tetkikler yapıldı ve yanınızda neler götürdünüz?
sabah 9da ameliyat denmisti. 8e ceyrek kala cagirdilar. ödeme yaptık. odaya cıktık. hemen kan aldılar. kan sonucunu beklerken damar yolu acıldı , evraklar imzaladım. anestezi doktorunun sorularını cevapladım.ameliyat kiyafetleri geldi, giydim. doktorum geldi çizim yaptı. tüm bunlar olurken elim ayağım buz kesti, karnıma agrılar girdi heyecandan.bu sirada 1 saatten fazla zaman gecti. 10a dogru ameliyata giderken, asansör beklerken bi sakinlestirici bisey yaptılar. bu beni rahatlatcak dimi dedim.evet dedi hemsire. sonrası net degil bende. :) ameliyathaneyi hatirliyorum mesela. burası cok kucukmus dedigimi hatirliyorum . o kadar. sonrada uyandim. ben hem meme hem sırt lipo oldum. korseyi giydirirlerken uyandım. aralarında konusuyolardı. L olurdu aslinda diyodu biri. bende bu ne M beden mi diye sordum evet dediler. mutlulukla geri uyudum M beden biseye sıgdım diye :) 2 de odadaydim. cok üsüdüm onu hatirliyorum. aksam 8 e kadar hep bi uyudum bi uyandım. sonra da kaldirip yuruttuler. gece hep yardimla kalktim ,bol bol yurudum, sukurler olsun. yanimda bi tane önden dugmeli pijama,külot,kalın corap,terlik goturdum. bide bikac makyaj malz.dis fircasi filan ama onlara gerek olmadı.Ameliyat olan arkadaşlar hastaneye kaç saat önceden gittiniz, o gün hangi tetkikler yapıldı ve yanınızda neler götürdünüz?
Ben de 8 de hastanedeydim evrak işlerini hallettik anestezi dr geldik hemşire damar yolu açtı kan alındı sonra kendi doktorum geldi ölçü alında foto çekildi ameliyata gitmeden rahatlatıco iğne yapıldı odada sedyeye yatırıldım sonra asansörle inişimi filan hatırlamıyorum ameliyathanede sadece biri iğne yapıyordu bu ne derken hopp kaymışım 10 da ameliyathaneye girdim 2 de odadaydım uyandığımda acayip titriyordum titrerken dikişlerin yandığını hissettim bütün gün uyuyup uyandım anestezi ve ilaçların etkisinden bol su içtim ve yürüyüş yaptım pijamalar önden düğmeli olsun mutlaka korse bana 1 tane verildi bence sen 2 tane iste kesin ben akıl edemedim onuAmeliyat olan arkadaşlar hastaneye kaç saat önceden gittiniz, o gün hangi tetkikler yapıldı ve yanınızda neler götürdünüz?
Hayir ben sutyen bedenimden bahsediyorm.105 - 85 dediğiniz ölçü sırt ölçüsü değil mi nasıl bunu değiştirebiliyor?
Şimdiden geçmiş olsun ben çok zorlanmadım bu gün 2 günüm ağrı pompası çok mide bulantısı yaptı onun haricinde ameliyatta dayanılmayacak bir sıkıntım olmadıkızlar merhaba,
bende sizin gibi göğüslerimin büyüklüğünden ve sarkıklığından şikayetçiydim, uzun zamandır burayı takip ediyordum bende burda yazılanları okuyunca ameliyat olmaya karar verdim.6 ocakta dr.sinan öksüz hoca meme küçültme ameliyatımı yapacak.umarım sonuç sizinkiler gibi güzel olur
Çok teşekkür ederim3 saat once gittim 4 tüp kan aldillar hastanede yatarken hasta onlugumle yattim cunku benim baska operasyonlarim da olmustu ustumde tüm korse vardi ama sen önden dügmeli alt ust pijama alirsan rahat edersin ama dersen ki tuvalete giderken altimi cikartmakla ugrasmayim ic camasirin ustune hasta onlugu ile yatarsin onuda zaten sik sik degistiriyorlar cirt cirtli olunca kolayli ayrica hastane sıcak oluyor..benim onluklerim pek sevimliydi cicekli bocekli onun disinda terlik çorap dis fircan nacunun sac fircan tokan roll on yaninda bulunsun..cıkınca muhakak supurge gibi isitici var yorganin icine hava uflüyor ondan iste uyanirken uşümemek icin..ben uyandigimda hic üşümedim isıtmıslardi ayıltirken bu da kuçuk bir anektod...senin ameliyatin ne zmn?? Ayrica yine cikista bol bir dugmeli yada fermuarli ust altinda, rahat bir esofman giyersin
Çok teşekkürlersabah 9da ameliyat denmisti. 8e ceyrek kala cagirdilar. ödeme yaptık. odaya cıktık. hemen kan aldılar. kan sonucunu beklerken damar yolu acıldı , evraklar imzaladım. anestezi doktorunun sorularını cevapladım.ameliyat kiyafetleri geldi, giydim. doktorum geldi çizim yaptı. tüm bunlar olurken elim ayağım buz kesti, karnıma agrılar girdi heyecandan.bu sirada 1 saatten fazla zaman gecti. 10a dogru ameliyata giderken, asansör beklerken bi sakinlestirici bisey yaptılar. bu beni rahatlatcak dimi dedim.evet dedi hemsire. sonrası net degil bende. :) ameliyathaneyi hatirliyorum mesela. burası cok kucukmus dedigimi hatirliyorum . o kadar. sonrada uyandim. ben hem meme hem sırt lipo oldum. korseyi giydirirlerken uyandım. aralarında konusuyolardı. L olurdu aslinda diyodu biri. bende bu ne M beden mi diye sordum evet dediler. mutlulukla geri uyudum M beden biseye sıgdım diye :) 2 de odadaydim. cok üsüdüm onu hatirliyorum. aksam 8 e kadar hep bi uyudum bi uyandım. sonra da kaldirip yuruttuler. gece hep yardimla kalktim ,bol bol yurudum, sukurler olsun. yanimda bi tane önden dugmeli pijama,külot,kalın corap,terlik goturdum. bide bikac makyaj malz.dis fircasi filan ama onlara gerek olmadı.
Çok teşekkür ederim.Ben de 8 de hastanedeydim evrak işlerini hallettik anestezi dr geldik hemşire damar yolu açtı kan alındı sonra kendi doktorum geldi ölçü alında foto çekildi ameliyata gitmeden rahatlatıco iğne yapıldı odada sedyeye yatırıldım sonra asansörle inişimi filan hatırlamıyorum ameliyathanede sadece biri iğne yapıyordu bu ne derken hopp kaymışım 10 da ameliyathaneye girdim 2 de odadaydım uyandığımda acayip titriyordum titrerken dikişlerin yandığını hissettim bütün gün uyuyup uyandım anestezi ve ilaçların etkisinden bol su içtim ve yürüyüş yaptım pijamalar önden düğmeli olsun mutlaka korse bana 1 tane verildi bence sen 2 tane iste kesin ben akıl edemedim onu
MerhabaEvet bende görkem beyde ameliyat oldum . Süt kanallarımı ellememiş biraz ödemliler tabi ölçüleri sanki biri büyük gibi ama ödemden dedi dr . Benim altta birleşim yerimde kalemin arkasındaki yavarlak kadar açılma oldu ki ben hep klimalı orttamdayım ama iyileşiyor enfeksıyonda şükür . Güzel haberlerini alalım seninde inşlh
merhaba,biri büyük gibiydi yazmışsınız, ödem geçince düzeldi mi acabaEvet bende görkem beyde ameliyat oldum . Süt kanallarımı ellememiş biraz ödemliler tabi ölçüleri sanki biri büyük gibi ama ödemden dedi dr . Benim altta birleşim yerimde kalemin arkasındaki yavarlak kadar açılma oldu ki ben hep klimalı orttamdayım ama iyileşiyor enfeksıyonda şükür . Güzel haberlerini alalım seninde inşlh
Yazık. Çok üzüldüm. Neden acaba öyle oldu?Merhabalar hanımlar ameliyat sonrası alt dikişlerde açılma başladı benim ve malesef dikecek doktorum cuma günü lokal anestezi altında korkuyorum baya ben 2 gögüs altı malesef son durum halleri cok üzüldüm 16sında oldum yaklaşık 17 18 gün olcak
Bilgim yok canım doktor cok iriydi meme bekliyordum böyle bir problem çıkaracagını dedi dikilecek tekrar işteYazık. Çok üzüldüm. Neden acaba öyle oldu?