- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #3.501
mrb angel-ank bebğin emmeyi bıraktıktan 6 ay saonra ameliyat olmanı öneriyor doktorlar.gerçekten zor çeken bilir bu durumu.bende onu bekliyorusm benimkızım17 aylık oldu şubat 21 de kısmet olursa inş.ameliyat olacağım sabret canım biraz inş.hayırlısıyla kurtulursun sende canım.galiba ankarada oturuyorsun
Sen antibiyotik falan aliyorsun ama degil mi, aldikca pit diye kuruyuverir. Önemli olan doktor kontrolu altinda olmak.
ufak tefek agrilar cekilir canim, hele biz kadinlar o yogun dogumsancilarini atlatiyoruz...
moralinin iyi olmasi da en mühimi,, bak sikildikca yaz, buradayiz sekerim. Güzellik emek ister
haydi kurusun bir an önce iltihap!!
Tina gecmis olsun.. cok sevindim ya. Darisi bizim basimiza.
Chaki bende önümüzdeki ay ameliyat olucam insallah. hep istedigim bir seydi, ve en sonunda karar verdim. icim kipir kipir.umarim sorun cikmaz.yoksa büyük hayal kirikligi yasarim...burada okuduklarim beni cok cesaretlendirdi.herkes birbirine destek veriyor.bence korkucak bisey yok..positif olmak lazim.agri sizi olabilir ama bunlar da gecer dimi??
kızlar bende ergenlikten beri bana sadece utanç kaynağı olan göğüslerimden kurtulmaya karar verdim fakat 2 sezeryan geçirdim art arda 2.bebeğim 6 aylık ve emmeyi bıraktı...karar verdim fakat eskiden benim için hayal olan bu operasyon beni korkutuyor nette 4-6 saat süren meme kçültme ameliyatlarından bahsediliyor nedense korktum o kadar uzun süre narkozdan ayılamazsam diye...cesarete ihtiyacım var
evet ankara da oturuyorum sabırla bkliyorum o günü hangi doktora olacaksın
kızlar selamlar ameliyatımı oldum 5 saat falan sürdü. şu an herşey yolunda, ağrı kesicinin üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen ağrım sızım çok az, inşallah böyle devam eder. aynada gördüğümde çok sevindim, sargılı olduğu halde çok şirin görünüyorlardı tam istediğim ölçülerde, biraz şişlik var inince daha da güzel olacak. doktor da sanırım çok özendi. gelişmelerden yine haber veririm. dua eden ve destek olan arkadaşlara teşekkürler. ameliyat olacak arkadaşlar korkacak bişi yokmuş, inşallah hepimizin istediği gibi olur, şimdilik hoşçakalın.
merhaba kızlar ,
bende ayın 23ünde ameliyat oldum ve ciddenn çok mutluyumm:) detaylardan bahsediyorum hemen
22si gece 12 den itibaren hiç bişi yiyip içmedim.10.25di anezteziye girdim 13.40 gibi odama aldılar.
Bir göğüsümden 500 gr diğer göğüsümden 400 gr almışlar :)
odada ilk söyleiğim küçülmüş müü oldu.bakmaya çalıştım minik görünüuorlardı:)
ameliyattan çok iyi çıktım gerçekten sayıklma falan yoktu ve iyiyidim tabi bir süre sonra gece 4 e kadar kustum oda halsiz bıraktı ama doğal narkozu atıcam bi şekilde.
çarşamba çıktım hastaneden,cuma tekrar pansuman için gittim.koltukaltrım ağrıyo ama kızlar herşeye değer
canım çok geçmiş olsun ağrıların olur dikkatet kendine geçicek tabi ben neler atlattım ama çok iyim yinede.belli bi saatten sonra yeme içme faslında sumu içtin hemen miyde bulandırıyo su hoş çok su içesi geliyo insanın neyse atlattın iyi olmana sevindim.merhaba kızlar ,
bende ayın 23ünde ameliyat oldum ve ciddenn çok mutluyumm:) detaylardan bahsediyorum hemen
22si gece 12 den itibaren hiç bişi yiyip içmedim.10.25di anezteziye girdim 13.40 gibi odama aldılar.
bir göğüsümden 500 gr diğer göğüsümden 400 gr almışlar :)
odada ilk söyleiğim küçülmüş müü oldu.bakmaya çalıştım minik görünüuorlardı:)
ameliyattan çok iyi çıktım gerçekten sayıklma falan yoktu ve iyiyidim tabi bir süre sonra gece 4 e kadar kustum oda halsiz bıraktı ama doğal narkozu atıcam bi şekilde.
çarşamba çıktım hastaneden,cuma tekrar pansuman için gittim.koltukaltrım ağrıyo ama kızlar herşeye değer
delal49 bende emzirmeyi yeni bıarkatım sayılır ameliyatı hemen olsam ne olur sakıncası var mı
canım bünye meselesi bence ben hemen uyandım odaya çıkardılar sanki hiç ameliyat olmamışım bitek wc ye giderken sorun oluyor eğilip kalkarken oda zaten bigün sıkıntı yaşıyosun kendi evine gidince unutuyosun bile hiç korkma normalde ameliyat süreci 2.5 -3 saat sürüyo ayılman falan 4 saati buluyor zaten narkozu aldıktan sonra uyandıktan sonra bi bakıyon ameliyat olmuş odana çıkmışsın bilene relaks ol ameliyattan sonra tabi bebeğine bakmak için birini bulman lazım ameliyatı değil ameliyattan sonraki süreci düşün oda bebişlerin için allahın izniyle olur rahata erersin sendekızlar bende ergenlikten beri bana sadece utanç kaynağı olan göğüslerimden kurtulmaya karar verdim fakat 2 sezeryan geçirdim art arda 2.bebeğim 6 aylık ve emmeyi bıraktı...karar verdim fakat eskiden benim için hayal olan bu operasyon beni korkutuyor nette 4-6 saat süren meme kçültme ameliyatlarından bahsediliyor nedense korktum o kadar uzun süre narkozdan ayılamazsam diye...cesarete ihtiyacım var
kime ameliyat olucaksın sakıncası yolsa öğrenebilir miyim?
ben çalışmıyorum iyileşene kadar evde dinlenebileceğim ama sende sanslısın 2 hafta süper. tuğrul beyle görüştüğünde memnun kaldın mı? ameliyat tarihin belli mi? acaba kim daha önce olcak acababen yurtdisinda kaldigimdan fazla doktor gezemicem..o yüzden buradan okuduklarimdan yola cikarak dr. tugrul turana karar kildim. Insallah cok iyi olur. Iki haftada izinliyim.bir sorun olursa doktoruma basvurmam icin- sen hemen mi ise baslayacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?