- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #3.481
Delallll
nasil oldun, bir ses var
Tina iyi dileklerde bulunan arkadaşlara teşekkür ederim ancak benim ameliyatım doktorun sebeplerinden dolayı 25 kasım perşembe gününe ertelendi. şu an yatış yaptık hastaneye yarını bekliyorum, biraz heyecan bende de var, birazda terslikler çıkıyor bazen endişeleniyorum ama güzel olacak inşallah.
arkadaşlar mrb uzun zamandır yoktum.23 kasımda gazi ünv.DR sühan ayhana muayene oldum veeeee 21 şubat a ameliyat günümü aldım.ama bi proble var.ocakta çıkacak bi kanun varmış.artık profesör dr.ameliyatlar için ekstradan bi para almayacakmış.güzel bi haber ama sühan bey ben ameliyatlara girmiyorum dedi canım sıkıldı biraz özel hastanede ancak isterseniz ameliyatınızı yaparım dedi.maliyeti 7.000 tl dedi bana çok geldiği içingazide olmak istedi ameliyatına girmem için söz veremem dedi 4500 tl yi gözden çıkarmıştım ama 7000 tl çok geldi gözüme.asitan doktorlar girecekmiş ameliyata inş. bi broblem çıkmaz.bende şimdi gün sayanlardanım.dugii - delal kızlar sizler napıyosunuz.özellikle delalcim çok geçmiş olsun sana da acilşifalar.dua edin benim için arkadaşlar.
birse ameliyat olanların resimlerini nasıl görebiliyoruz.bilgi verirmisiniz bana
Tina85....senin ameliyatin bugündü sanirim..hadi gecmis olsun..insallah hersey yolunda gider..iyi haberlerini bekliyoruz
benim ameliyatim 1 gün öne alindihaftaya carsamba kismetse kurtuluyorum kizlar...destek olun bana..cok heyecanliyim
DUGİİ cnm sevinirim özelden atarsanCanım onlar olur normal biliyorsun demircikte zamanında çok uğraştı çabaladı ama sonucuna ulaştı..
Umarım iyi geçmiştir ameliyatın canım benim Allah yardımcın olsun..
Canım merhaba.. Öncelikle çok sevindim ameliyat olacak olmana ama sühan hoca niye öyle söyledi bilmiyorum :44:
Yani benim ameliyatımı Sühan hoca yaptı ama biliyorsun 27 ağustosda oldum ameliyatımı..
7,000 TL çok gerçekten ama durumun varsa ol derim ben Sühan hocada.. Tabi birde delalle konuş o Sühan hocaya olmadı Serhan hocaya oldu ameliyatı ama çokta memnun yani.. İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım..
Canım bu konuda istersen özelden sana gönderebilirim kendi resimlerimi
Canım hiç heyecanlanma zaten hiç bişey hatırlamıyor olacaksın ameliyattan çıkınca :92:
Sıkıntı yok yanii no problemm
Çarşamba günü kurtuluyorsun sende inşaallah hadii hayırlı olsun canım..
arkadaşlar mrb uzun zamandır yoktum.23 kasımda gazi ünv.DR sühan ayhana muayene oldum veeeee 21 şubat a ameliyat günümü aldım.ama bi proble var.ocakta çıkacak bi kanun varmış.artık profesör dr.ameliyatlar için ekstradan bi para almayacakmış.güzel bi haber ama sühan bey ben ameliyatlara girmiyorum dedi canım sıkıldı biraz özel hastanede ancak isterseniz ameliyatınızı yaparım dedi.maliyeti 7.000 tl dedi bana çok geldiği içingazide olmak istedi ameliyatına girmem için söz veremem dedi 4500 tl yi gözden çıkarmıştım ama 7000 tl çok geldi gözüme.asitan doktorlar girecekmiş ameliyata inş. bi broblem çıkmaz.bende şimdi gün sayanlardanım.dugii - delal kızlar sizler napıyosunuz.özellikle delalcim çok geçmiş olsun sana da acilşifalar.dua edin benim için arkadaşlar.
merhaba canım iyim ara ara iğne batması gibi ağrılar giriyo buda göğsün iyleştiğini gösterirmiş.sol göğsümden hala akıntı akıyor hele dün sargı bezini bi çıkardım damlıyo enfeksiyon olmasaydı süper olcaktı ama yinede canımı sıkmıyorum omuzlarım ağrımıyo enazından.Birde hiç ağrım olmadı diyene inanmıyorum içteki yara iyleşene kadar ağrılar oluyo hafif hafif doktorlarında dediği gibi anca 6 aya toparlanır.geçenlerde bi sitede ameliyat görüntüsü izledim onu izledikten sonra ağrıların olmasını doğal karşılamaya başladım.duqiii arkadaşta saolsun moral veriyo bana bişey oldumu önce ona msj çekiyorum.sizlerde baya moral veriyosunuz hepinize teşekkür ediyorum.küçük sıkıntılar yaşanabilinir ama bu sizin gözünüzü korkutmasın sonuçta küçük ve dik göğüslere kavuşuyosunuz
kızlar selamlar ameliyatımı oldum 5 saat falan sürdü. şu an herşey yolunda, ağrı kesicinin üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen ağrım sızım çok az, inşallah böyle devam eder. aynada gördüğümde çok sevindim, sargılı olduğu halde çok şirin görünüyorlardı tam istediğim ölçülerde, biraz şişlik var inince daha da güzel olacak. doktor da sanırım çok özendi. gelişmelerden yine haber veririm. dua eden ve destek olan arkadaşlara teşekkürler. ameliyat olacak arkadaşlar korkacak bişi yokmuş, inşallah hepimizin istediği gibi olur, şimdilik hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?