dugiciiim nabeer ayy bu ara yoğun sanırım herkes ee malum bayram temizlik iş güç derken bilgisayarın yüzünü göremez oldum ben birde bebişin kudurukluğu var tabii o bezdirdi zaten bu ara niyeyse iyice çıldırdı hayırlısı yanee uğraş dur ayy sevindim yaa delal iyileşsin bir an önce çok korkuttu enfeksiyon fln gerçekten nazar değdi bence delalcim iyiyim deme herkese çok kötüyüm ağrım var yatıyorum fln de ben ööle dedim valla gerçekten nazar değiyo çünkü ziyarete gelenlere çok ağrım oluyor çok zormuş sürekli yatıyorum fln dedim aslında bişiyim yoktuda napiim ööle işte sende iyiyim deme bak görüosun neler çektin ben nazara inanıyorum ve hemen duginin dediği gibi bir nazarlık takıyorsun cicim ayyy çokmu güzel oldun nee bööle nazarlar fln değiyo yanii hihihihihihi
dugiii bu arada senin bu rejim olayından hiç bahsedilmioo rafa flnmı kalktı ne oldu bakiim ööle ortalarda yokum diye kendini salıvermedin umarım
kaç kilo gitti bekliyorum yaz bana kızlar ameliyat olacaklara şimdiden geçmiş olsun diyorum valla kararlı olun bak bizimki geçti gitti bilee hiç o çileyi çekmeyin
bu arada herkese şimdiden iyi bayramlar diliyorum yarın malum arife iş güç dalarım ben unuturum öpüyorum hepinizi