Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Herkese merhaba, çok kadın gibi ben de operasyon sürecime karar vermeden önce burayı çokça ziyaret ettim, bilgi edindim. Şimdi artık operasyonun üzerinden 18 gün geçtiğine göre tecrübelerimi paylaşmayı borç bilirim. Öncelikle benim ameliyatımı Atilla Alp gerçekleştirdi. Kendisinin Şişli’de muayenehanesi var. Yıllardır ailece tanıdığımız biri olduğu için korkumu bastırmam bir nebze daha kolay oldu. Ve yine bu yüzden fiyat bilgisi de vermeyeceğim. Hiç de bedavaya yakın olmadığını bilin yeter :) Öyle güle oynaya gitmedim ameliyata çok ağladım, odada sakinleştirmek zorunda kaldılar. 5,5 saat ameliyatta kaldım. Aynı anda mide, karın, iç bacak ve sırtta da liposuction yapıldı. Şunu açık yüreklilikle söylemek isterim ki meme küçültme ameliyatından dolayı çok ama çok hafif ağrı çekmeme rağmen liposuction ağrısı ve korse baskısı korkunç. Yaptırmayı düşünen varsa 4-5 gün ciddi ağrı çekmeye kendini hazırlamalı.. Kendi başıma hiçbir şey yapamadım ben 4-5 gün ki ağrı eşiğim yüksektir. Drenler çıkarılırken hiç acımadı, boşuna kafanızda büyütmeyin, 1 gece kaldım hastaneden ayrılmadan önce çıkarttılar. Benim korsemi ameliyattan sonra tam yukarı çekememişler o yüzden etime çok oturdu, aşırı canım yandı. Meme küçültmeye gelince... İnanın neredeyse 10 senedir kaçındığıma asla ve asla değmiyormuş. Minimizer 85e cup kullanıyordum, bazı markalarda da 90c.. Şu an üzerimde 85 yazan korse var, hafif şişliğim var. 80c civarı bir şeye dönüşecek sanırım. Bana kalırsa şahane oldular. Dikiş izlerim meme boyutundan dolayı biraz büyük ama pürüz yok, dümdüz. Bugün bandajları tamamen aldık. Duş iznim var, sonra da sarı kantaron yağına başlıyorum. Herhangi bir krem önermedi doktorum. Lipo ve göğüs korselerini 1 ay kullanacağım. Ama gelelim en önemli konuya.. Arkadaşlar bu operasyona karar vermekle birlikte lütfen yeme düzeninizi de değiştirin. 18 gündür sigara içmiyorum, sağlıklı beslenmeye başladım. 78,3 kilo girdim ameliyata şu an 73 kiloyum ve bunların hepsi ameliyatta alınan yağlar değil. Kesinlikle çok su içmelisiniz bir de. Destek olması için yeşil elma kürü yapıyorum ben. Ameliyat için hangi doktora karar verirseniz verin lütfen size para gibi bakılmasına, fabrikasyon çalışmaya razı gelmeyin. Görüyorum burada herkes birbirine kaç lira diye soruyor. Elbette bütçenize göre yaptıracaksınız ama önceliğiniz bu olmasın. 2 ay bitiminde pilatese başlıyorum, şimdilik yasak ama yürüyüş şart.. Düşünen, ameliyata girecek olan herkese şimdiden acil şifalar hanımlar..

Bu arada bekarım ben, 32 yaşındayım. Emzirme noktasında sorun yaşayacağımı düşünmüyor doktorum. His kaybım da yok.. Bir maşallahınızı alırım :)

2014 te yorum yapmışsınız ama operasyon için doktor araştırması yapıyorum memnun musunuz doktordan

İyiym serap daha iyiyim yeni memişlerle kendimi çok daha özgür hissediyorum gündelik yaşamım çok kolaylaştı giyim kuşam hareket vs.
Sen nasılsın, nasıl gidiyor
Teşekkür ederim canım çok sevindim mutlu olmana bende aynı değişik bişi yok iyiyim ameliyat olamadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…