- 4 Temmuz 2019
- 1.535
- 1.333
- 133
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #35.101
Banada yardımcı olur musunuz burak kaya hoca ya ulaşabilmek konusundamrb daha küçülür çok değişiyor 2 ayda anca iniyor şişler BURAK HOCA konusunda yardımcı olurum
Siz mi oldunuz bu doktora ameliyatAnkara tıp fakültesi serdar gültan cok ıyı
Herkese merhaba, çok kadın gibi ben de operasyon sürecime karar vermeden önce burayı çokça ziyaret ettim, bilgi edindim. Şimdi artık operasyonun üzerinden 18 gün geçtiğine göre tecrübelerimi paylaşmayı borç bilirim. Öncelikle benim ameliyatımı Atilla Alp gerçekleştirdi. Kendisinin Şişli’de muayenehanesi var. Yıllardır ailece tanıdığımız biri olduğu için korkumu bastırmam bir nebze daha kolay oldu. Ve yine bu yüzden fiyat bilgisi de vermeyeceğim. Hiç de bedavaya yakın olmadığını bilin yeter :) Öyle güle oynaya gitmedim ameliyata çok ağladım, odada sakinleştirmek zorunda kaldılar. 5,5 saat ameliyatta kaldım. Aynı anda mide, karın, iç bacak ve sırtta da liposuction yapıldı. Şunu açık yüreklilikle söylemek isterim ki meme küçültme ameliyatından dolayı çok ama çok hafif ağrı çekmeme rağmen liposuction ağrısı ve korse baskısı korkunç. Yaptırmayı düşünen varsa 4-5 gün ciddi ağrı çekmeye kendini hazırlamalı.. Kendi başıma hiçbir şey yapamadım ben 4-5 gün ki ağrı eşiğim yüksektir. Drenler çıkarılırken hiç acımadı, boşuna kafanızda büyütmeyin, 1 gece kaldım hastaneden ayrılmadan önce çıkarttılar. Benim korsemi ameliyattan sonra tam yukarı çekememişler o yüzden etime çok oturdu, aşırı canım yandı. Meme küçültmeye gelince... İnanın neredeyse 10 senedir kaçındığıma asla ve asla değmiyormuş. Minimizer 85e cup kullanıyordum, bazı markalarda da 90c.. Şu an üzerimde 85 yazan korse var, hafif şişliğim var. 80c civarı bir şeye dönüşecek sanırım. Bana kalırsa şahane oldular. Dikiş izlerim meme boyutundan dolayı biraz büyük ama pürüz yok, dümdüz. Bugün bandajları tamamen aldık. Duş iznim var, sonra da sarı kantaron yağına başlıyorum. Herhangi bir krem önermedi doktorum. Lipo ve göğüs korselerini 1 ay kullanacağım. Ama gelelim en önemli konuya.. Arkadaşlar bu operasyona karar vermekle birlikte lütfen yeme düzeninizi de değiştirin. 18 gündür sigara içmiyorum, sağlıklı beslenmeye başladım. 78,3 kilo girdim ameliyata şu an 73 kiloyum ve bunların hepsi ameliyatta alınan yağlar değil. Kesinlikle çok su içmelisiniz bir de. Destek olması için yeşil elma kürü yapıyorum ben. Ameliyat için hangi doktora karar verirseniz verin lütfen size para gibi bakılmasına, fabrikasyon çalışmaya razı gelmeyin. Görüyorum burada herkes birbirine kaç lira diye soruyor. Elbette bütçenize göre yaptıracaksınız ama önceliğiniz bu olmasın. 2 ay bitiminde pilatese başlıyorum, şimdilik yasak ama yürüyüş şart.. Düşünen, ameliyata girecek olan herkese şimdiden acil şifalar hanımlar..
2014 te yorum yapmışsınız ama operasyon için doktor araştırması yapıyorum memnun musunuz doktordanmerhaba sevgili arkadaslar
oncelikle hepinize tesekkur ediyorum. cunku sizler sayesinde cesaret alarak persembe gunu gogus kucultme ameliyati oldum. ve tecrubemi paylasarak, olacak olanlara yardimci olmak istiyorum.
ameliyatim bursa cekirge devlet hastanesinde hurrem sebnem gurler tarafindan yapildi. ameliyat ucretim 2.698tl. ek olarak 30tl muayene 150tl korseli sudyen. bunun disinda gic birsey odemedim.
sabah 8de girdigim ameliyattan 11de ciktim. ne agrim ne de sizim hicbirsey olmadi. hatta kendimi o kadar iyi hissettim ki taburcu olmak istedim. 22.00de beni taburcu ettiler. direnlerimle birlikte eve gittim. evde de cok rahat gecirdim bu donemi. ertesi gun yani cuma gunu aksam nobetci oldugu icin direnlerimi almak icin cagirmisti beni. yine 22.00 civari gittim. bandajlari acti, direnleri cikardi temizledi ve ilk o zaman gordum. sonuc mukemmel. harika dikis yapmis. zaten sadece meme ucumda ve altindan dunduz asagiya dogru var. tekrar altta yatay dikis yok. cok memnunum sonuctan. 2 gundur de gayet hareketliyim. sinavim vardi ona gittim dun. arkasindan kursun vardi 4 saat. hicbir problem olmadi. bugun 4. gun. inanin ki gidip gidip aynada ki yeni halime bakmaktan kendimi alamiyorum.
tavsiyem, eger ki boyle bir probleminiz varsa hic dusunmeden ve korkmadan yaptirin. kendinizi daha cok seveceksiniz.
Evrimcim nasılsın canımAlbümlerimiz vardı bir deKazen
Kendisi benim ve kardeşiminde doktoru harika bi insan çok isabet bi karar bende takibinizdeyimMeraba 28 ekim Bakirkoy devlet hastanesi meme kucultmesi olacam Dr. Cengizhan Şan Ozdemir.
Merakta beklyorum.Kendisi benim ve kardeşiminde doktoru harika bi insan çok isabet bi karar bende takibinizdeyim
Umarım çok başarılı bir ameliyat geçirirsin bende aralıkta muayne olcam tekirdagda bir doktoraMerakta beklyorum.
İyiym serapEvrimcim nasılsın canım
İyiym serapdaha iyiyim yeni memişlerle kendimi çok daha özgür hissediyorum gündelik yaşamım çok kolaylaştı giyim kuşam hareket vs.
Sen nasılsın, nasıl gidiyor
Teşekkür ederim canım çok sevindim mutlu olmana bende aynı değişik bişi yok iyiyim ameliyat olamadım dahaİyiym serapdaha iyiyim yeni memişlerle kendimi çok daha özgür hissediyorum gündelik yaşamım çok kolaylaştı giyim kuşam hareket vs.
Sen nasılsın, nasıl gidiyor
Yarın ameliyat çıkışı iyi hissettiğinizde yazın bizede lütfen şimdiden çok geçmiş olsun herşey gönlünüzce olsunMerakta beklyorum.
Meraba . Resmi tatil oldu benin tahri. 12 kasim olacam.Yarın ameliyat çıkışı iyi hissettiğinizde yazın bizede lütfen şimdiden çok geçmiş olsun herşey gönlünüzce olsun
Hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın diyelim :)Meraba . Resmi tatil oldu benin tahri. 12 kasim olacam.(((. O kadar bekledim. Neyse yine 2 hafta beklecem:)
Cok cok tskHayırlısı olsun geç olsun güç olmasın diyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?