• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar kaç günde kendinizi iyi hissettiniz mesela ne zaman sonra ise başlanır küçük bebeğim var ne zaman sonra kucağıma alabilirim vs. Görüntüsü nasıl

Kızlar kaç günde kendinizi iyi hissettiniz mesela ne zaman sonra ise başlanır küçük bebeğim var ne zaman sonra kucağıma alabilirim vs. Görüntüsü nasıl
Dmrt beş gün sonra içim içime sığmadı hafif tempolu yürüyüşler yaptım. Çok zor bir ameliyat değil çocugu kucağa alma işi bebce değişr kişiye ve çocugun ağırlığına göre. Çok zorlanırsan yapmazsın ama bir hafta sonra hafif hafif alırsın ben öyle yaptım

Dmrt beş gün sonra içim içime sığmadı hafif tempolu yürüyüşler yaptım. Çok zor bir ameliyat değil çocugu kucağa alma işi bebce değişr kişiye ve çocugun ağırlığına göre. Çok zorlanırsan yapmazsın ama bir hafta sonra hafif hafif alırsın ben öyle yaptım
Çok teşekkürler bende ağrı siziyi göze aldım sezeryandan zor degildir heralde :) şekil olarak nasıl iz çok belli oluyor mu

Şekil çok güzel eskisi sarkıktı benim. Ama tabiki daha güzelini daha kücüğünü isteme gibi şeyler oluyor bına hazırlklı ol😏 izler eh işte biraz rahatsız edebilr çok dekolte giyersen ama özel hayatı etkileyecek derecede değiller bence

Şekil çok güzel eskisi sarkıktı benim. Ama tabiki daha güzelini daha kücüğünü isteme gibi şeyler oluyor bına hazırlklı ol😏 izler eh işte biraz rahatsız edebilr çok dekolte giyersen ama özel hayatı etkileyecek derecede değiller bence
Daha güzelini ve küçüğünü derken zaten küçülüyor mu

herkese selam, central hospitan dr Serol Mehmet İNCEOĞLU'nda ameliyat olan var mı? 2 doğumumu da bu hastanede yaptığım için önceliğimi bu hasteneye vermek istiyorum ancak doktorla iligli hiç bir bilgi bulamıyorum :(

grup çok aktif değil nedense :((
ben bir şey öğrenmek istiyorum ilk muayeneye gittiğinizde çıplak olarak mı bakıyor açıkçası biraz muyanee konusunda çekiniyorum :( tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

grup çok aktif değil nedense :((
ben bir şey öğrenmek istiyorum ilk muayeneye gittiğinizde çıplak olarak mı bakıyor açıkçası biraz muyanee konusunda çekiniyorum :( tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Çıplak canım meme basına bakıyor boyutunu elle muayne ediyor 2 kez muayne gitti 2 side bayandı bir sorun yaşamadım

central hospital Serol Mehmet hocaya muayene oldum bugün küçültme +dikleşme için 15000 tl fiyat verdiler herşey dahil. amaeliyat 5 saat sürüyormuş ters T tekniği ile olmalıymış benimki.. ilk adımı attım bakalım inş parayı toparlarsam hemen olmak istiyorum...

central hospital Serol Mehmet hocaya muayene oldum bugün küçültme +dikleşme için 15000 tl fiyat verdiler herşey dahil. amaeliyat 5 saat sürüyormuş ters T tekniği ile olmalıymış benimki.. ilk adımı attım bakalım inş parayı toparlarsam hemen olmak istiyorum...
15 bin mi çok değil mi

15 bin mi çok değil mi
bilmiyorum fiyatları... bugün 5-6 yıl kadar önce bir arkadaşımın da yaptırdığı doktoru aradım 25000 civarı dedi. sonra telden ekrem keskinden 11-14 bin fiyatı aldım.. haftaya da bir kaç doktor ile görüşeceğim sizin bildiğiniz uyguna yapan biri var mı?

59 kiloyum canım lipoyu göbek ve yanlara yaptı kalıplaşmış yağ vardı resmen göbeğimde çok değildi ama gitmiyorduda ne sporla ne diyetle kastan kilo veriyodum yağ duruyodu kökünden kazıdım bende :)))
ekrem keskine muayene olacağım haftaya siz de ekrem hocada oldunuz değil mi nasıl memnun musunuz?

grup çok aktif değil nedense :KK43:(
ben bir şey öğrenmek istiyorum ilk muayeneye gittiğinizde çıplak olarak mı bakıyor açıkçası biraz muyanee konusunda çekiniyorum :KK43: tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Evet eski hareketliligi kalmamış.. benim de en cekindigim seydi ilk muayeneler ama ne yazik ki ciplak bakmak zorundalar ölçüm falan yapabilmek icin.

Bende çok merak ediyorum 80E takıyorum bende sutyeniz gezemiyorum asla sutyende biraz daha rahatım ama resmen çöktü omuzlarım artık..üstelik 2. Çocuğu da düşünüyorum nasıl olacak bilmiyorum hic

Bende çok merak ediyorum 80E takıyorum bende sutyeniz gezemiyorum asla sutyende biraz daha rahatım ama resmen çöktü omuzlarım artık..üstelik 2. Çocuğu da düşünüyorum nasıl olacak bilmiyorum hic
bence 2. çocuktan sonra ameliyat olun, ameliayt sonrası hamilelikte ve emzirme döneminde yine deforme olacak sonra tekrar ameliyat olmak istersiniz.. ben 2.çocuğu yaptım emzirmeyi de keseli 6 ay oldu (6 ay geçmesi gerekiyormuş)

Son düzenleme:
Back