Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Süpermiş bende istiyorum korkuyorum da baya
Dikişlerin ne durumda iyimisin şimdi
Bleri bende görebilirmiyim acaba dd yada e arıyorum hep 110
Dikişlerim şuan bantlı durumda
Süpermiş bende istiyorum korkuyorum da baya
Dikişlerin ne durumda iyimisin şimdi
Bleri bende görebilirmiyim acaba dd yada e arıyorum hep 110
Dikislerim suan bantlı durumda haftaya cuma çıkacak cok şükür iyiyim dikiş yerlerim sızlıyor sadece ama dayanilmiycak gibi ağrılar yok günlük islerimi yapabiliyorum

Dikişlerim şuan bantlı durumda

Dikislerim suan bantlı durumda haftaya cuma çıkacak cok şükür iyiyim dikiş yerlerim sızlıyor sadece ama dayanilmiycak gibi ağrılar yok günlük islerimi yapabiliyorum
Çok iyi canım çok sevindim iyi olmana peki sonuç nasıl baya ufalmışlardır

Çok iyi canım çok sevindim iyi olmana peki sonuç nasıl baya ufalmışlardır
Ya varya böyle bir mutluluk yok hergun uya inca rüya gibi sanıyorum önünde bir boşluk var sanki boynumuzdan takılmış terazi gibi dolaşıyormuşuz çok şükür bin şükür lütfen düşünen arkadaşlar ertelemeyin zor değil inanın

3 ay sonra ocakta nasipse bende olucam emzirmeyi kestim diye bekliyorum ben her gün sırt ağrımdan ölüyorum cabuk yoruluyorum nefesimde sıkıntı oluyor yatınca boğuluyorum sanki moral verdiğin için çok sağol canım cesaret kazanıyoruz seninle allah razı olsun 94 kg şuan 100den düştüm 1 ayda
3 aya kadar dahada verecegim öglede olacagım ameliyat

Bencede kilo çok önemli bu ameliyatta ben 72 kilo ile girdim ameliyata 1.480 gr doku cikti gerçi eve geldim hala aynıydım ama sanırım şişlik var kesinlikle önünde zaman var hedefin olsun onu basar ve git göğüsler küçüldü kocaman göbek cıktı ortaya eskiden göbeği görmüyormuşum

70lere gelmek hedefim canım 1 ayda 6kg verebildim ancak kendi cabamla ekmegi tuzu şekeri kestim ögünleri azaltım tavuk ızgara haşlama çorbayla geçiriyorum günümü bakalım 3 ayda ne verebilirsem

geçmiş olsun hangi dr, hastanede yaptırdınız fiyat ne tuttu acaba?

Ben ab
ankarada özelde oldum 12 gün oldi ilk başlarda ağrım bukadar yoktu şimdi banyo yapınca oluyor sızlamalar var bu sızlamalar ne zaman geçer acaba bantlar cuma günü açılacak
Sızlamalar batmalar oluyor ama asla yaşam kalitesini düşürmüyor insanın, sonra azalıyor zaten

Bugün 2. Hafta kontrolüne gittim bantlar çıkartıldı sizlamalar arttı iz kremi verdi doktor siliskar jel ismi bu kremi kullanan varmı sizler ne kullandınız iz için önerileriniz varmi

Bugün 2. Hafta kontrolüne gittim bantlar çıkartıldı sizlamalar arttı iz kremi verdi doktor siliskar jel ismi bu kremi kullanan varmı sizler ne kullandınız iz için önerileriniz varmi
Krem hakkında bilgim yok canımda sızlamalar rahatsız edicimi

Herkese merhaba kızlar bir oğlum var 4 yaşında ameliyat olucam derken 2. De olsun sonradan sıkıntı olmasın diye :) bir de kızım oldu :) emzirme donemi de bitti artık ameliyat vakti 6 ay sayıyorum OCAK gibi olurum inş ama devler hastanesi olucak sanırım özellerde fiyatlar çok 15 20 bin arası devlette ne kadar bilginiz var mı bir de ameliyat olanlar ameliyat öncesi hangi muayeneler testler yapılıyor bilgi verir mısınız

Aynı durumdayız bende sayıyorum ve ocak ayını bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…