- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #35.081
Dikişlerim şuan bantlı durumdaSüpermiş bende istiyorum korkuyorum da baya
Dikişlerin ne durumda iyimisin şimdi
Bleri bende görebilirmiyim acaba dd yada e arıyorum hep 110
Dikislerim suan bantlı durumda haftaya cuma çıkacak cok şükür iyiyim dikiş yerlerim sızlıyor sadece ama dayanilmiycak gibi ağrılar yok günlük islerimi yapabiliyorumSüpermiş bende istiyorum korkuyorum da baya
Dikişlerin ne durumda iyimisin şimdi
Bleri bende görebilirmiyim acaba dd yada e arıyorum hep 110
Çok iyi canım çok sevindim iyi olmana peki sonuç nasıl baya ufalmışlardırDikişlerim şuan bantlı durumda
Dikislerim suan bantlı durumda haftaya cuma çıkacak cok şükür iyiyim dikiş yerlerim sızlıyor sadece ama dayanilmiycak gibi ağrılar yok günlük islerimi yapabiliyorum
Ya varya böyle bir mutluluk yok hergun uya inca rüya gibi sanıyorum önünde bir boşluk var sanki boynumuzdan takılmış terazi gibi dolaşıyormuşuz çok şükür bin şükür lütfen düşünen arkadaşlar ertelemeyin zor değil inanınÇok iyi canım çok sevindim iyi olmana peki sonuç nasıl baya ufalmışlardır
3 ay sonra ocakta nasipse bende olucam emzirmeyi kestim diye bekliyorum ben her gün sırt ağrımdan ölüyorum cabuk yoruluyorum nefesimde sıkıntı oluyor yatınca boğuluyorum sanki moral verdiğin için çok sağol canım cesaret kazanıyoruz seninle allah razı olsun 94 kg şuan 100den düştüm 1 aydaYa varya böyle bir mutluluk yok hergun uya inca rüya gibi sanıyorum önünde bir boşluk var sanki boynumuzdan takılmış terazi gibi dolaşıyormuşuz çok şükür bin şükür lütfen düşünen arkadaşlar ertelemeyin zor değil inanın
Bencede kilo çok önemli bu ameliyatta ben 72 kilo ile girdim ameliyata 1.480 gr doku cikti gerçi eve geldim hala aynıydım ama sanırım şişlik var kesinlikle önünde zaman var hedefin olsun onu basar ve git göğüsler küçüldü kocaman göbek cıktı ortaya eskiden göbeği görmüyormuşum3 ay sonra ocakta nasipse bende olucam emzirmeyi kestim diye bekliyorum ben her gün sırt ağrımdan ölüyorum cabuk yoruluyorum nefesimde sıkıntı oluyor yatınca boğuluyorum sanki moral verdiğin için çok sağol canım cesaret kazanıyoruz seninle allah razı olsun 94 kg şuan 100den düştüm 1 ayda
3 aya kadar dahada verecegim öglede olacagım ameliyat
70lere gelmek hedefim canım 1 ayda 6kg verebildim ancak kendi cabamla ekmegi tuzu şekeri kestim ögünleri azaltım tavuk ızgara haşlama çorbayla geçiriyorum günümü bakalım 3 ayda ne verebilirsemBencede kilo çok önemli bu ameliyatta ben 72 kilo ile girdim ameliyata 1.480 gr doku cikti gerçi eve geldim hala aynıydım ama sanırım şişlik var kesinlikle önünde zaman var hedefin olsun onu basar ve git göğüsler küçüldü kocaman göbek cıktı ortaya eskiden göbeği görmüyormuşum
Selamlar kızlar ben gecen hafta bugün gogus kucultme oldum bugün şuan kahvemi kahvemi yaptım içiyorum benden 1480 gr doki cıktı b cup oldu inanın korkulacak bir ameliyat değilmiş düşünün öncesine kadar korku ve stresten psikiyatriye yönlendirildim ama ilk 2 gün haricinde inanın günlük işlerinizi yapabilirsiniz
ankarada özelde oldum 12 gün oldi ilk başlarda ağrım bukadar yoktu şimdi banyo yapınca oluyor sızlamalar var bu sızlamalar ne zaman geçer acaba bantlar cuma günü açılacakgeçmiş olsun hangi dr, hastanede yaptırdınız fiyat ne tuttu acaba?
Sızlamalar batmalar oluyor ama asla yaşam kalitesini düşürmüyor insanın, sonra azalıyor zatenBen ab
ankarada özelde oldum 12 gün oldi ilk başlarda ağrım bukadar yoktu şimdi banyo yapınca oluyor sızlamalar var bu sızlamalar ne zaman geçer acaba bantlar cuma günü açılacak
Takipte olacagım sizi az kalmış inş cabucak iyileşirsin bizede yazarsın cıkıncaMeraba 28 ekim Bakirkoy devlet hastanesi meme kucultmesi olacam Dr. Cengizhan Şan Ozdemir.
Tabiki yazarim:)Takipte olacagım sizi az kalmış inş cabucak iyileşirsin bizede yazarsın cıkınca
Realself diye yabancı bir site var..orada öncesi sonrası bütün estetik ameliyat fotoğrafları görebilirsinizArkadaşlar öncesi sonrası fotoları olan bi site var mi
Krem hakkında bilgim yok canımda sızlamalar rahatsız edicimiBugün 2. Hafta kontrolüne gittim bantlar çıkartıldı sizlamalar arttı iz kremi verdi doktor siliskar jel ismi bu kremi kullanan varmı sizler ne kullandınız iz için önerileriniz varmi
Onada şükür canım inş gececek tirSızlamalara alışıyorsun geçecek diye ümit ediyorum ağrıdan iyidir sizlama birliğin gidiş yerleri
3 ay sonra ocakta nasipse bende olucam emzirmeyi kestim diye bekliyorum ben her gün sırt ağrımdan ölüyorum cabuk yoruluyorum nefesimde sıkıntı oluyor yatınca boğuluyorum sanki moral verdiğin için çok sağol canım cesaret kazanıyoruz seninle allah razı olsun 94 kg şuan 100den düştüm 1 ayda
3 aya kadar dahada verecegim öglede olacagım ameliyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?