Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ters T tekniği ile ameliyat olup sonrasında izlerden ötürü sorun yaşayan var mı? İzler çok mu kötü oluyor

2. Çocuk için 2 3 sene ara vermek istiyorum ben..bu kadar süre daha beklemem imkansiz..hayat kalitem düştü resmen ne bisey giyebiliyorum ne sutyen bulabiliyorumsaçma sapan nene sutyenlerine dünya para veriyorum...sırtım boynum feci ağrıyor...2. Çocuğu beklersem kamburum iyice çıkacak

evet haklısın... dr araştırdın mı peki? ben yarın 2 doktora görüneceğim bakalım ne diyecekler.

merhaba corall dikiş izleri ne durumda amaliyat olalı baya olmuş senin rahatsızlık duyuyor musun izlerden dolayı? kafası dikiş izlerine taktım şimdi de

evet haklısın... dr araştırdın mı peki? ben yarın 2 doktora görüneceğim bakalım ne diyecekler.
Hayır hiç araştırmadım daha hala korkularım var ve 2. Çocuk ici vicdan azabım..ona haksızlık yapmak istemiyorum ama bu şekilde de durmak istemiyorum daha...tavisye edilen doktorlar kimler bilginiz var mi

Merhaba tam 1 ay once meme diklestirme operasyonu oldum..ayrica sirt karin revizyon liposaksin j plazma oldum 10 saat sürdü ameliyatim...Tek kelime ile meme ameliyati kesinllikle agrisiz asla korkmayin sadece dikislere dikkatli bakmak gerekiyor...Bence estetik operasyonlarindan ciddi manada zor ve agrili olan liposaksin uzun bir süreç hala agrilarim çok hareket kisitliligim çok...Oysa ki meme operasyonumun ertesi gunu sacimi taradim yuzumu yikadim dislerimi fircaladim bunlari hic yardimsiz yaptim agrim asla olmadi sadece gerginlik hissi vardi...Dikkat edilmesi gereken dikislerim ve pansumanlarimdi...Aynaya bakmak sütyensiz gezmek dik memeler en buyuk mutlulugum iyi ki diyorum iyi ki...Tereddut bile etmeyin iyi bir doktor kilit nokta 6 hekim gezdim sadece birine iste benim doktorum dedim yine iyi ki diyorum iyi ki hislerime güvenmisim hic referansiz arastirmadan ama aslinda mukemmel referanslara sahip olan doktoru secmisim...Darisi tüm isteyenlerin basina asla korkmayin geç kalmayin sonrasindaki rahatlik ozguven dunyaya bedel

Bu arada benim doktorum memelerimde diren kullanmadi kullanmiyormus bu da ayrica bir rahatlikti konfordu..

doktorunuz kim? hangi yöntemle ameliyat oldunuz? fiyat olarak ne ödediniz?

merhaba bende doktor araştırması yapıyorum fiyatını öğrenebilir miyim bende

dün 2 doktora gittim Asude köksal ve Ekrem keskin. Ekrem hoca bi tık daha içime sindi Asude hoca Ankaradan gelmiş 7 aydır İstanbulda. benim doğum yaptığım hastanede ameliyat yapıyor olması bi avantaj benim için. Ekrem hoca da medicana da yapıyor fiyatlar hemen hemen aynı.
2 doktorda aynı şeyleri söyledi yalnız Asude hoca C cup yapalım dedi B çok küçük olur benmki gibi olur diyor onun kide gözüme küçük geldi doğrusu :) B cup yapanlar büyüklüğünden memnun mu acaba? çok mu küçük oluyor benim kafam karıştı biraz cup olayında.

nasıl fiyatlar verdiler öğrenebilir miyim acaba ? çok teşekkür ediyorum şimdiden

ben aralık ayında ameliyat olmayı düşünüyorum bir kaç doktorla görüştüm ama içime sinen Hasan Fındık oldu. ağustos aylarında gitmiştim görüşmeye kombine ameliyat düşünüyorum o tarihlerde hava sıcaklığı iyileşme sürecini etkileyeceği için ertlemiştim ama artık olmak istiyorum buradaki yorumlar benim için çok önemli devlette gittim 2 doktora olmalısın dediler özelde olmayı düşündüğüm için araştırdım ve sadece Hasan beyle görüştüm ama bir kaç doktorla daha görüşmek istiyorum

merhaba corall dikiş izleri ne durumda amaliyat olalı baya olmuş senin rahatsızlık duyuyor musun izlerden dolayı? kafası dikiş izlerine taktım şimdi de
Merhaba , dikiş izleri bazen tamamen belirsiz hale geliyor bazen kızarık görünüyor . Özellikle alttaki yani koltuk altına doğru olan daha belirgin , beyaz iz şeklinde , ben pek takılmıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…