- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #34.061
Ben halâ forumun yeni halini cozemedim ki giriyom bakip cikiyom eski halini istiyoruz forumun yetkililerrrrrDüzelsin ya, whatsap grubu da siteyi baltalıyor :) ama kızlar şöyle düşünmek lazım bu forum sayesinde birçok kişi ameliyat oldu, güç aldı destek aldı. Ben de bunlardan biriyim. Deneyimlerimizi burada paylaşmalıyız
O heyecandandır eğer dr un içine sindiyse cesaretini kaybetme sonuç buna değer ama en.az 1ay bazı sıkıntılar oluyor bunları da göze almak gerekir herkesinki ilk haftada mis olmuyor bünyeye ve dr un çıkardığı ise göre değişiyorKızlar 28 Marta ameliyat için gün aldim içime bi korku geldi nedense vazmigecsem diye dusunmuyo değilim kafam çok karisik
o kisiden kisiye degisiyor sanirim ben 3. günden sonra cok toparladim 1 hafta sonra ise basladim suan 10. günüm ve ver isimi kendim yapabiliyorumDrum çok ilgili davranıyo ben ameliyat sonrasından korkuyorum 1 ay boyunca birinin yardımına ihtiyaç duyar miyim 2 çocuğum var endiseliyim
Tabi bu durum herkeste farklı çok parça alındı ise yada üst kısımda kaslara dikiş olmuşsa ve koltuk altına meme devam etmiş oraya lipo yapılmışsa ağrı herkesten farklı olarak 15gün daha devam ediyor,çocuk için ağırlık kaldırmak ve yemek bulaşık için yukardan ağır tabak almak hani sünmek yok onun dışında kendi özel ihtiyaçlarını 2.gün bile görebilirsin ağrılarda sürekli.değil ara-sira batma yanma acıma oluyor öyle uzun uzadıya sızlama yok ama o sıra kendini dinlenmeye çekmek lazım en az 10gün is yapmak bence iyi değil zorlamaya gerek yok öyle ağrı eşiği denen şeye de bağlıdır muhakkakDrum çok ilgili davranıyo ben ameliyat sonrasından korkuyorum 1 ay boyunca birinin yardımına ihtiyaç duyar miyim 2 çocuğum var endiseliyim
Merhaba Beni de izlermisiniz lütfenDr. Ekrem keskin
Medikana çamlıcada oldum ameliyatımı
Kızlar 28 Marta ameliyat için gün aldim içime bi korku geldi nedense vazmigecsem diye dusunmuyo değilim kafam çok karisik
Ben 5. Gun yaptim. Kurulanirken dikkat et yalnizca havluyla kurulamadim ben dikisli bölgeleri sac kurutmanin soğuk ayarınıda ara ara acıp ılık olacak şekilde dengeledim öyle kuruttum.
Benide izlermisin canimKizlarr ilk fotolar geldi .. onceki halini silmisim hep doktorumdan alip koyucam hafta ici.. bir gogus ucum cok morardi dun gece sicak havlu koydum gecti hemen fotogtaflardaki mor hali.
Beni izlermisinAh @riseros senden haber aldığımızda çok sevindik ne güzel bak forumda bir kişi daha kurtuldu yükelerinden darısı bizim başımıza bu arada beni de izlermisin?
Hastane için hangi hazırlıkları yapmalıyım
Cok tesekkur ederim bilgileriniz icin. Hayırlısıyla girip cıkariz insallah. Akliniza gelen baska bir sey gelirse paylsirsaniz sevinirim. Ha birde drum gorusmede dediki ameliyattan 3 gun sonra cagiracagim bandajlari cikaracagim tamamen acik kalacak ve banyo yapabileceksin dedi. Burada arkadaslardan anladigim bandajlar 10 gun falan kaliyorMerhaba yeni ameliyat olucak arkadaslar. Bir suredir giremedim ben ameliyat olali 4 ay olmak uzere. Korkmayin operasyon sonrasi zor degil. Agrili bir surec degil. Cok hafif sizlama seklinde. Ama tabiki dikkatli olunmali itme,cekme,uzanma gibi hareketler bir sure kisitli yapılmalı. Kisisel fikrim kucuk cocuklariniz varsa mutlaka biri yardim etmeli 10 gun kadar. Onun disinda hastane icin onden dugmeli pijama ve hastane cikisi icin onden fermuarli bi ust kolaylik saglar baska ekstra birseye gerek yok. Simdiden geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?