Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Düzelsin ya, whatsap grubu da siteyi baltalıyor :) ama kızlar şöyle düşünmek lazım bu forum sayesinde birçok kişi ameliyat oldu, güç aldı destek aldı. Ben de bunlardan biriyim. Deneyimlerimizi burada paylaşmalıyız
Ben halâ forumun yeni halini cozemedim ki giriyom bakip cikiyom eski halini istiyoruz forumun yetkililerrrrr Kazen Kazen Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Merhaba,
Siteden haberler bölümünde bir konu açtım ve o konuda ilk mesajda yapılan çalışmaları, eksiklikleri vs vs vs liste halinde verdim. Sitenin içine etmişler gibi bir yaklaşımı her ne kadar hoş karşılamasam da(gereken uyarı verildi) eleştiri ile hakareti karıştıran bir topluma yine de açıklama yapmak istedim.

Fotoğraflarınız güvenli bir şekilde duruyor. Yeni sürümde albümlerde ki yapı değişikliği sebebi ile ilk planda albümü aktif etmedik. Bizim için ciddi bir gizlilik problemi vardı ve bunu çözmeye çalışıyoruz. Çözdükten sonra aktif edeceğiz.

Sitenin içine eden ekibin ufak bir parçası !

Son düzenleme:
Kızlar 28 Marta ameliyat için gün aldim içime bi korku geldi nedense vazmigecsem diye dusunmuyo değilim kafam çok karisik

Kızlar 28 Marta ameliyat için gün aldim içime bi korku geldi nedense vazmigecsem diye dusunmuyo değilim kafam çok karisik
O heyecandandır eğer dr un içine sindiyse cesaretini kaybetme sonuç buna değer ama en.az 1ay bazı sıkıntılar oluyor bunları da göze almak gerekir herkesinki ilk haftada mis olmuyor bünyeye ve dr un çıkardığı ise göre değişiyor

Drum çok ilgili davranıyo ben ameliyat sonrasından korkuyorum 1 ay boyunca birinin yardımına ihtiyaç duyar miyim 2 çocuğum var endiseliyim

Drum çok ilgili davranıyo ben ameliyat sonrasından korkuyorum 1 ay boyunca birinin yardımına ihtiyaç duyar miyim 2 çocuğum var endiseliyim
o kisiden kisiye degisiyor sanirim ben 3. günden sonra cok toparladim 1 hafta sonra ise basladim suan 10. günüm ve ver isimi kendim yapabiliyorum

Tabi bu durum herkeste farklı çok parça alındı ise yada üst kısımda kaslara dikiş olmuşsa ve koltuk altına meme devam etmiş oraya lipo yapılmışsa ağrı herkesten farklı olarak 15gün daha devam ediyor,çocuk için ağırlık kaldırmak ve yemek bulaşık için yukardan ağır tabak almak hani sünmek yok onun dışında kendi özel ihtiyaçlarını 2.gün bile görebilirsin ağrılarda sürekli.değil ara-sira batma yanma acıma oluyor öyle uzun uzadıya sızlama yok ama o sıra kendini dinlenmeye çekmek lazım en az 10gün is yapmak bence iyi değil zorlamaya gerek yok öyle ağrı eşiği denen şeye de bağlıdır muhakkak

Merhaba arkadaslar.Ameliyat olmaya karar verdikten sonra okudum yazdiklarinizi cok motive oldum valla.22 martta bende olacagim insallah.medipol camlicada olacagim firat ozer drum. Bir arkadasimin referansiyla gittim. Cok arastirdim fiyatlar 8.000 ile 20.000arasi 8.000 den 7.000 e dustuler bakalim ekstra birsey cikarmazlar insallah.

Ameliyat olan arkadaslar ne zaman normal yasantimiza donebiliriz. Ben biraz tez canliyim durama bir sey yapmadan diye korkuyorum acikcasi.birilerine bagli olmak rahatsiz ediyor insani.

Siz olmasaniz ben ameliyat olmayı dahi düşünmezdim etrafıMDA olan pek kimse yok çünkü sizlerden cesaret aldim

Merhaba yeni ameliyat olucak arkadaslar. Bir suredir giremedim ben ameliyat olali 4 ay olmak uzere. Korkmayin operasyon sonrasi zor degil. Agrili bir surec degil. Cok hafif sizlama seklinde. Ama tabiki dikkatli olunmali itme,cekme,uzanma gibi hareketler bir sure kisitli yapılmalı. Kisisel fikrim kucuk cocuklariniz varsa mutlaka biri yardim etmeli 10 gun kadar. Onun disinda hastane icin onden dugmeli pijama ve hastane cikisi icin onden fermuarli bi ust kolaylik saglar baska ekstra birseye gerek yok. Simdiden geçmiş olsun

Merhaba yeni ameliyat olucak arkadaslar. Bir suredir giremedim ben ameliyat olali 4 ay olmak uzere. Korkmayin operasyon sonrasi zor degil. Agrili bir surec degil. Cok hafif sizlama seklinde. Ama tabiki dikkatli olunmali itme,cekme,uzanma gibi hareketler bir sure kisitli yapılmalı. Kisisel fikrim kucuk cocuklariniz varsa mutlaka biri yardim etmeli 10 gun kadar. Onun disinda hastane icin onden dugmeli pijama ve hastane cikisi icin onden fermuarli bi ust kolaylik saglar baska ekstra birseye gerek yok. Simdiden geçmiş olsun
Cok tesekkur ederim bilgileriniz icin. Hayırlısıyla girip cıkariz insallah. Akliniza gelen baska bir sey gelirse paylsirsaniz sevinirim. Ha birde drum gorusmede dediki ameliyattan 3 gun sonra cagiracagim bandajlari cikaracagim tamamen acik kalacak ve banyo yapabileceksin dedi. Burada arkadaslardan anladigim bandajlar 10 gun falan kaliyor

Back