Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hastane için hangi hazırlıkları yapmalıyım hastane için terlik te lazım bide banyo ve bandajlar için her dr farklı bir öneride bulunuyor dert etme o ne derse o sadece bu ameliyat için sigara olmamalı çünkü meme ucunuküçültme memeyi besleyen damarları daraltıp dolaşımı engelliyor ve iyileşmeyi zorlasturiyor

Cok tesekkur ederim bilgileriniz icin. Hayırlısıyla girip cıkariz insallah. Akliniza gelen baska bir sey gelirse paylsirsaniz sevinirim. Ha birde drum gorusmede dediki ameliyattan 3 gun sonra cagiracagim bandajlari cikaracagim tamamen acik kalacak ve banyo yapabileceksin dedi. Burada arkadaslardan anladigim bandajlar 10 gun falan kaliyor
Merhaba, bandajları çıkarıp bant takabilir belki. Çok rahat edeceksin emin ol

Bandaj 4
Cok tesekkur ederim bilgileriniz icin. Hayırlısıyla girip cıkariz insallah. Akliniza gelen baska bir sey gelirse paylsirsaniz sevinirim. Ha birde drum gorusmede dediki ameliyattan 3 gun sonra cagiracagim bandajlari cikaracagim tamamen acik kalacak ve banyo yapabileceksin dedi. Burada arkadaslardan anladigim bandajlar 10 gun falan kaliyor

Bandajlar çabuk çıkıyor 3 yada 4. Gün. Banyo yapabilirsiniz diyorlar ama tedirginlikten belki 10 güne kadar bekleyenler var, ben de dahil. Aşağı yukarı aynı süreçlerden geçiyoruz ama tabi doktorların tarzı farklı oluyor. Kimi pansuman yap diyor, kimi bir şey surdurmuyor. Siz doktorunuza güvenin.

Ameliyat olan arkadaslar ne zaman normal yasantimiza donebiliriz. Ben biraz tez canliyim durama bir sey yapmadan diye korkuyorum acikcasi.birilerine bagli olmak rahatsiz ediyor insani.
Iyilesme sureci kisiden kisiye degisiyor canim sen yine tez canli olma.. Bende senin gibi bisey yapmadan duramayanlardanim.. ven nirmalde cok zor iyilesenlerdenim ama ona ragmen o kadar hızlı ve guzel iyilesiyordum ki .. koca koltugu itip cektim benim elektrik supurgem cok kuvvetlidir saglamken bile cok zorlar beni , ben nasilsa iyiyim diye supurge yaptim ettim. Koca koca esyalari kaldırıp indirdim.. nitekim zorlaya zorlaya sagdaki dikislerimi patlattim resmen. O yuzden sakin birsey yapma. 1 hafta 10 gun dinlen. Surec zor degil kendini zorlayacak seyler yapmadiktan sonra..

Merhaba ben 19 martta ameliyat Olacagim doktor 85 b cup dedi ama ben çok kararsizim 80 yaptırma konusunda belimle olctugunde 100 cıktı sana en uygunu 85 dedi fakat korkuyorum yine büyük olacak diye bana fikir verirmisiniz arkadaşlar ınt görüntüsünü de bulamadim

Merhaba ben 19 martta ameliyat Olacagim doktor 85 b cup dedi ama ben çok kararsizim 80 yaptırma konusunda belimle olctugunde 100 cıktı sana en uygunu 85 dedi fakat korkuyorum yine büyük olacak diye bana fikir verirmisiniz arkadaşlar ınt görüntüsünü de bulamadim
Do

Dün oyshodan balensiz bir sutyen baktım b cup olmuyor kücük geliyor ve ameliyat olalı bir bucuk ay oldu. Yani c cup olmuşum:KK43:

Doktorunuz kim nerede olacaksınız?

Dün oyshodan balensiz bir sutyen baktım b cup olmuyor kücük geliyor ve ameliyat olalı bir bucuk ay oldu. Yani c cup olmuşum:KK43:
Ya üzüldüm bak şimdi acaba hala sis olduğundan olmasın mı bende randevu almistim ama gidemedim ama gittiğim başka doktorlar küçücük olsun dediğimde okeyliyorlar senin doktor neden yapmadiki acaba

Ya üzüldüm bak şimdi acaba hala sis olduğundan olmasın mı bende randevu almistim ama gidemedim ama gittiğim başka doktorlar küçücük olsun dediğimde okeyliyorlar senin doktor neden yapmadiki acaba
O da okeyledi istediğin boyut yapabilirim dedi, b cup istiyorum dedim tamam dedi

D Dnz03 B cup zaten baya ufak oluyor. Çok buyuk değilse sırt ölçünüz değişmez ama büyükse bir beden düşer. Foto çok var çoğumuzda ama site değiştiğinden nerede bilmiyoruz şuan.

Evr38 Evr38 minikkkkkkk minikkkkkkk misstk misstk riseros riseros ve kullanıcı adını hatırlayamadığım arkadaşlar ben de çok özledim ne güzel takılıyorduk ama site o kadar yavaş ki beklemekten unutuyorum umarım bir an önce düzelir

Back