- Konu Sahibi ---Lily---
- #34.041
Başınız sağolsun ya allah sabır versin canımAminnn canim bugun defnettik bebegi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun ya allah sabır versin canımAminnn canim bugun defnettik bebegi![]()
Allah razi olsun canimBaşınız sağolsun ya allah sabır versin canım
Sizi izliyorum benBenide izlermisiniz
Bulamadik henüzKızlar fotoğraflara nerden bakılıyor
Valla benden her halükarda alıyor canım devlette üniversitede araştırmada vakıfta çünkü sgk yok ozel sigortada estetikte diye karşılamiuor ama SGK ve rapor varse dediğin gibi karsiliyorRaporunuz olduktan sonra devlet hastanelerı kuruş para almıyor üniversite hastenelerı alıyor ama
Sizi izliyorum ben
Kizlar siz ilk banyonuzu ne zaman yaptiniz ameliyatdan sonra?
Ben de 11.gün yaptım dikişler kapanınca pansuman bitince,çünkü bana hergun pansuman yap demişti ilk bikac banyonda da sabun kullanma dedi zaten ilk 2banyoda tırstım huylandım sonra geçtiKizlar siz ilk banyonuzu ne zaman yaptiniz ameliyatdan sonra?
Kizlar siz ilk banyonuzu ne zaman yaptiniz ameliyatdan sonra?
6-7 gün sonraKizlar siz ilk banyonuzu ne zaman yaptiniz ameliyatdan sonra?
Düzelsin ya, whatsap grubu da siteyi baltalıyor :) ama kızlar şöyle düşünmek lazım bu forum sayesinde birçok kişi ameliyat oldu, güç aldı destek aldı. Ben de bunlardan biriyim. Deneyimlerimizi burada paylaşmalıyız