- Konu Sahibi ---Lily---
- #34.021
Nasilsin canim iyi hissedince ayrintilari yaz bide resim.m..optum Allah sifalar versin sorunsuz iyilesmelerHayir girmedim daha canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasilsin canim iyi hissedince ayrintilari yaz bide resim.m..optum Allah sifalar versin sorunsuz iyilesmelerHayir girmedim daha canim
Bendede ayni oldu ..Ohhh bee Sonunda girebildim foruma hesabım kilitlenmişti beni almıyordu yanlız ben hiç sevmedim bu güncellemeyi bir ok şey İngilizce yaaabulamyorum ne nerededir diye @ysm001 inşallah iyisinidr cikmissindir güzel haberlerini beklyoruz
Evet ya Karman corman birtek su özelliği güzel sayfa numarasını işaretleyip kaçıncı sayfada kısa yoldan gidebiliyorsunuzGüncellenmiş hali daha kötü olmuş forumun bende tüm gün giremedim. Yesim cıkmamış ameliyattan sanırım
Aslinda dün gece bencok geç yaptım sayfa geçici olarak düzenleme aşamasındadır uyarısı geldi sabah kalktığımda giremedimBendede ayni oldu ..
Of çok üzüldüm canım ya yeni okuyabildim mesajı, site karmaşık. Şuan arkadaşın iyi mi peki
Evet iyi organik olarak taburcu oldu ama psikolojik cok kotu bebek cok guzeldi boylu kilolu pespembe offf melek daha dunyada bir nefes alamadanOf çok üzüldüm canım ya yeni okuyabildim mesajı, site karmaşık. Şuan arkadaşın iyi mi peki
Evet bende goremedimKızlar fotolar nereden baklıyor bulabilen varmi?
Ya keşke şu üyelere de birde kullanma ile ilgili bilgiler verilseydi güncelleme öncesiEvet bende goremedim
Soralim ozaman :)Ya keşke şu üyelere de birde kullanma ile ilgili bilgiler verilseydi güncelleme öncesi
Harikasın bende yardım butonu vardı oraya soracaktım orayı arıyordumSoralim ozaman :)Mune biz guncellemeyle ilgili bilgi istiyoruz mumkunse lutfen resimleri nasil gorcez mesela :) sevgiler tesekkurler
Harikasın bende yardım butonu vardı oraya soracaktım orayı arıyordumonuda bulamadım
![]()
Sagol canimHayirli olsun
Beni de izler misinizbu arada fotograf yükledim, yorum yaparsaniz sevinirim
Kendi albümümü bile bulamadım ya sinir oldumKızlar fotolar nereden baklıyor bulabilen varmi?
izledimBeni de izler misiniz