Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

@Mermaidsss Biz de henüz çözemedik canım sanırım henüz eklenmedi.

Evr38 Evr38 Artık yapacak bir sey yok tadını çıkar canım C cup aslında en ideal ölçü çok ince değilsen. Seninki de çok güzel bence
Canım moralim bozuluypr bazen, minicik istiyordum kocamanlar hala yine, buaralar bir şişlk var o da üstüne geldi ama niye şişiyorlar hala bilmiyorm tabi. Bende site yavaş değil buarada sadece öbürü daha kolaydı benm içn

@sacaklipasakli Siz ne yaptınız? En son doktorla görüşmüştünüz sonra site değişti koptum. Umarım istediğin gibi bir doktor bulmuşsundur

Bilgileriniz icin tesekkur ederim.Bandajlar ciktiktan sonra sporcu sutyenimi takacagiz yoksa hic birsey takmayacakmiyiz. Sorularm garip gelebilir size daha yeni yeni detayli arastiriyorum. Kusura bakmayin.

Merhaba ben 19 martta ameliyat Olacagim doktor 85 b cup dedi ama ben çok kararsizim 80 yaptırma konusunda belimle olctugunde 100 cıktı sana en uygunu 85 dedi fakat korkuyorum yine büyük olacak diye bana fikir verirmisiniz arkadaşlar ınt görüntüsünü de bulamadim
Bana 85b dedi bende tereddutteyim. 80 b olsun dedim sonra pisman olursun dedi. Ameliyat olan arkadaslar sizce hangisi

Iyilesme sureci kisiden kisiye degisiyor canim sen yine tez canli olma.. Bende senin gibi bisey yapmadan duramayanlardanim.. ven nirmalde cok zor iyilesenlerdenim ama ona ragmen o kadar hızlı ve guzel iyilesiyordum ki .. koca koltugu itip cektim benim elektrik supurgem cok kuvvetlidir saglamken bile cok zorlar beni , ben nasilsa iyiyim diye supurge yaptim ettim. Koca koca esyalari kaldırıp indirdim.. nitekim zorlaya zorlaya sagdaki dikislerimi patlattim resmen. O yuzden sakin birsey yapma. 1 hafta 10 gun dinlen. Surec zor degil kendini zorlayacak seyler yapmadiktan sonra..
Sagol canim insallah yapmam. Ay cok heyecanliyim yaaa

selam kızlar 22 şubatta ameliyat oldum 70 kiloyum 85 beden istedim sonuçtan memnunum ağrılarım gitti ameliyattan çıktığımda omuzlarımda bir hafiflik hissettim yılların ağırlığı kuş gibi uçtu gitti ona mı sevineyim güzelleştiğine mi sevineyim bilemiyorum çok mutluyum

selam kızlar 22 şubatta ameliyat oldum 70 kiloyum 85 beden istedim sonuçtan memnunum ağrılarım gitti ameliyattan çıktığımda omuzlarımda bir hafiflik hissettim yılların ağırlığı kuş gibi uçtu gitti ona mı sevineyim güzelleştiğine mi sevineyim bilemiyorum çok mutluyum
Gecmis olsun gozunuz aydin.darisi basimiza olsun insallah.

Merhabalar Ben ameliyat olali 7 ay oldu benimkiler çok büyüktü yedi kilo civarında doku alındı sarkma 42 cm civarındaydı free nipple teknigi kullanıldı yani uc tamamen kesilip tekrar dikildi iyilesme süreci uzun oldu iki bucuk ay ciddi kanlı akinti oldu dikisten açılma oldu ardından yag nekrozu oldu uclar geç iyileşti uclar da hala hafif kabuk var bu süreçte her hafta bazen iki güne bir doktora gittim sonuçta şimdi Allah'a şükür bu saydığım problemler bitti ameliyati olmaya Karar verdiğimde aylarca bu forumun sayfalarını okudum sizlerin yaşadığı tecrübeleri ve doktorum da buradan buldum doktor seçimi gerçekten çok önemli birkaç tane doktor gezdikten sonra hissediyorsunuz güven duygusunu benim göğsümü yapmak kolay değildi şu anda 80 C o kadar rahatladim ki vücudumun duruşu değişti ameliyat sonrası yaşanabilecek problemler doktor kontrolünde er geç geçiyor iki hafta değil de iki ay oluyor sonuçta geçiyor şimdi sorsanız bu ameliyati bunları yaşayacağını bilseydin olurmuydun diye evet olurdum

Geçmiş olsun allah bize de nasip etsin dün fotoğraf aldım doktorumdan 80 b yaptırmaya.karar verdim ınsallah Hersey guzel olur

Bende bilmiyorm canım, cmrtesi kontrole gidicem doktor görmek istedi dikiş açıldı yazmıştım ya. Söylycem tekrar: ben b istedim siz c yaptınız diye. Sen söyledinmi doktoruna ne tepki verdi L Leaa

Evet
D Dnz03 B cup zaten baya ufak oluyor. Çok buyuk değilse sırt ölçünüz değişmez ama büyükse bir beden düşer. Foto çok var çoğumuzda ama site değiştiğinden nerede bilmiyoruz şuan.

Evr38 Evr38 minikkkkkkk minikkkkkkk @misstk @riseros ve kullanıcı adını hatırlayamadığım arkadaşlar ben de çok özledim ne güzel takılıyorduk ama site o kadar yavaş ki beklemekten unutuyorum umarım bir an önce düzelir
Evet cok agir forum 1 saate giriliyo😢

Evrimcim nasilsin canim sen mesaj attinmi bana yaa ne foruma giriliyo ne mesajlara ne resimlere bakilabiliyo sayfalar acayip agir sizlerdede boylemi

Evrimcim nasilsin canim sen mesaj attinmi bana yaa ne foruma giriliyo ne mesajlara ne resimlere bakilabiliyo sayfalar acayip agir sizlerdede boylemi
Yazdım canım nasılsın ?
Son durumun nedir haberleşemiyoruz bir gelişme var mı merak ediyorum dedim

Bana 85b dedi bende tereddutteyim. 80 b olsun dedim sonra pisman olursun dedi. Ameliyat olan arkadaslar sizce hangisi

Merhaba A arbeil 80,85,90 olarak belirtilen ölçü sırt bedeni ölçüsüdür. B,C,D,E diye belirtilen ölçüler ise CUP yani meme boyutu ölçüsüdür. Yani memeniz ameliyat sonrası B ya da C olabilir.. Ölçüm tekniği ise şöyle;
Bir mezura yardımı ile memelerinizin alt kısmından mezurayı geçirip tüm sırtınızı ölçüyorsunuz diyelim 82cm çıktı. Sırt ölçünüz 80 (biraz dar olabilir) ya da 85 (daha rahat olur) olmuş olur. Daha sonra memelerinizin tam üstünden yani kahverengilerini merkez alarak tüm .evreyi ölçersiniz diyelim ki 110 çıktı. 110-82=28cm sizin E beden sutyen kullanmanız gerektiğini ifade eder.
Sırt ölçüsü ile meme ölçüsü arasındaki farklara göre ölçüler şöyledir:
7cm-13cm arası B beden, (şöyle düşünün 82cm+11 cm=94 cm meme çevreniz ise B cup sınız)
14cm-19cm arası C beden
20cm-26cm D beden
27cm-31 cm E beden
32cm-35cm F beden.....

Fakat sarkıklık ve meme dolgunluığuna göre de farklılık gösterebilir. (bedeniniz 82cm, meme ölçüsü 25cm diyelim D beden tekabül ediyor fakat dolgun ve sarkık ise E beden de kullanılabilir...)

Kızlar uzun bir aradan sonra Merhaba,

Görmeyeli forumun yapısı değişmiş, fotolar sırra kadem basmış, yeni yeni memelere kavuşulmuş... :)

Benim 8 Martta 10 ayım oldu. Artık tamamen oturdu. Daha değişmez.. Evet maalsef ben de B beden değilim.. Yani aslında B çıkıyor ölçümlerde. Fakat yine benim yapımla alakalı (fazla yumuşak bir meme yapım var.. vıcık vıcık :D) B beden zorluyor.. Fakat elimde H&M marka 85C beden sutyen var.. Onu kullanıyorum şimdilik, bedenime tam ama meme kısmında boşlukları mevcut.. (bu sutyeni yeni evliyken almıştım. Sanıyorum ki o zaman C giyiyorum. Yanlardan ayrı üstten ayrı taşardı. Alt kısmı da bedenime hiç oturmazdı çünkü alttan da fırlıyorlardı.. hahahaha.. Kabul etmiyordum o zaman aşırı büyük olduklarını. Dolgunlar işte yyaaa falan diyordum. Çocuktan sonra gördüm tabi gerçekleri. Hem de en acı şekilde) Yani aslında büyük B ya da küçük C oldum diyebiliriz..
Ameliyathanede çizimim yapılırken "biraz kalçalısın, boyun da pek yok çok küçük olurlarsa armut tipi vücudun olur, çok iyi durmaz" demişti kenardaki hemşire.. Doktorum da "ben en uygununu yapıcam, bil yani" demişti. Çok şikayetçi olduğum söylenemez. Eski fotolarımı bilenler hatırlarsa zaten oldukça fark var.. Yani rahatlık, görünüş, hayat kalitesi vs süper.. Ama gözüm alıştı. artık "çok da küçük olmadılar sanki yaaa" derken buluyorum kendimi.. Ama bu bi travma sanki. Yani hep büyük memeliydim ya, yine bana büyük geliyor gibi. Yoksa aslında tam ideal denen ölçüde.. 94cm şu an. Bedenim 82cm. Teoride B cup.
Kış mevsiminden midir nedir zaten vermek istediğim kiloları verememişim gibi 2kg daha aldım. Belki şöyle bir 7-8kg versem sırtım da inceleceği için B cup olabilirim gibime geliyor.

Neyse çok konuştum yine..

Herkese sevgiler...

Forum eskiye dönüp fotolara kavuştuğumuzda güncelleme yaparım. Hatta 9.aydan fotolarım var ama koyamıyorum tabi ki. (hatırlayan olursa kenardaki kulakçıklar için lokal anestezi ile düzeltme yapılmıştı bana.. o halini koyacaktım.. Nasip değilmiş..)

Harika anlatmışsın yine MedusaDejavu MedusaDejavu , ah bu meme yapısı aynı şeyleri yaşayacağımı hissediyorum cünkü birbucuk ay olmasına ragmen benim durumumda aynı seninki gibi. Ölctügümde aradaki fark 11 cm cıkmıstı ama sutyen almaya gittiğmde c cup almak zorunda kaldım. Bilmiyorum bir tık daha inermi benimkiler ama b cup hayalmiş gibi geliyor :)

Back