Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Raporunuz olduktan sonra devlet hastanelerı kuruş para almıyor üniversite hastenelerı alıyor ama
Valla benden her halükarda alıyor canım devlette üniversitede araştırmada vakıfta çünkü sgk yok ozel sigortada estetikte diye karşılamiuor ama SGK ve rapor varse dediğin gibi karsiliyor

Düzelsin ya, whatsap grubu da siteyi baltalıyor :) ama kızlar şöyle düşünmek lazım bu forum sayesinde birçok kişi ameliyat oldu, güç aldı destek aldı. Ben de bunlardan biriyim. Deneyimlerimizi burada paylaşmalıyız

Baltaladığını düşünmüyorum aksine cok guzel arkadasliklar oldu. Ben dahil herkes foruma duzenli olarak giriyor gördüğüm kadariyla grupta da her gun bunu konuşuyoruz. Ama guncelleme o kadar berbat etti ki siteyi ne aradığımızı bulabiliyoruz. Ne foto paylasabiliyoruz. Ne de paylasilani görebiliyoruz.. Ben kendi albümümü dahi bulamadim. Ama yine de her mesaja donmeye sorulara cevap verip yardimci olmaya calisiyorum. Gunde 3 4 kere giriyorum. Umarim en kisa zamanda eski haline doner site...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…