- 30 Ocak 2019
- 233
- 210
- 53
- Konu Sahibi ---Lily---
- #34.001
Ahahahay ben odaya çıkar çıkmaz merve yildrimmi dedi zaten bende yok be persembe vbgünü yazan kişiyim dedim o gün gelemedim bugün arkadasimAkşam 10 diye yazdı
![minikkkkkkk](/data/avatars/s/883/883495.jpg?1650813280)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahay ben odaya çıkar çıkmaz merve yildrimmi dedi zaten bende yok be persembe vbgünü yazan kişiyim dedim o gün gelemedim bugün arkadasimAkşam 10 diye yazdı
:))))))) superAhahahay ben odaya çıkar çıkmaz merve yildrimmi dedi zaten bende yok be persembe vbgünü yazan kişiyim dedim o gün gelemedim bugün arkadasimminikkkkkkk in yerine geldim narkoz korkusu olan dedim ilk m uayeneyi ben oldum
Korkumu demeseydin bari :) ben demedim :) olumsuz gecti yani senin icin hayirlisi olsun herkez icinAhahahay ben odaya çıkar çıkmaz merve yildrimmi dedi zaten bende yok be persembe vbgünü yazan kişiyim dedim o gün gelemedim bugün arkadasimminikkkkkkk in yerine geldim narkoz korkusu olan dedim ilk m uayeneyi ben oldum
Benide izlermisinizSelam kızlar ameliyat olalı 1.5 ay oldu sol meme altımda dikişim açıldı kendi kendine başına gelen var mı fotoğraf yükledim bakabilirsiniz
Kızlar ameliyatıma bir hafta oldu çok şükür çok rahatım şekillenmeyede başladılar tek sıkıntım saçım çok dökülüyor anestezinin bir etkisi mi acaba yaşayan oldu mu?
Bu arada 7. Gün fotomu ekledim kızlar yorumları bekliyorum
Kızlar bit whatsap grubu kurmak istiyorum hem ameliyat olacaklar hemde ameliyat olmuş olanlar ameliyattan sonra zayıflamak için birbirimize önerilerde bulunuruz motive ederiz falan :))
10 kişi olursak kuracam gurubu :)))
Merhaba arkadaşlar, ben kartalda oturuyorum, çocuklara bırakamadığım için gelemedim. Bezmi alem ve Mustafa Bey için artık sizin yorumlarınıza göre hereket edicem. Murat Sarıcı nın yeri bağdat caddesinde onunla artık yüzyüze görüşmeye giderim.
Aminnn canim bugun defnettik bebegiCok uzuldum canim. Rabbim sifasini versin sabir versin insallah..