- 19 Şubat 2019
- 110
- 83
- 13
- Konu Sahibi ---Lily---
- #33.981
Hastanenin kapısında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh cok uzuldum bilseydim kartaldasin yol ustunden alridim, senide cocukalrida bende samandiradayim oradan basar giderdijk arabayla gittim cunky BenMerhaba arkadaşlar, ben kartalda oturuyorum, çocuklara bırakamadığım için gelemedim. Bezmi alem ve Mustafa Bey için artık sizin yorumlarınıza göre hereket edicem. Murat Sarıcı nın yeri bağdat caddesinde onunla artık yüzyüze görüşmeye giderim.
Bulustuk ustuk en son ben Gittimm ,megersem muaayenem flan bi kizlar ancak ciktilar yukari hastane Labirent gibiNaptiniz canim bulusabildiniz gorustunuzmu doktorla neler oldu
Gunmu aldiniz nekadar dedi doktor resim gordunuzmu ayrintilarida anlat :)Bulustuk ustuk en son ben Gittimm ,megersem muaayenem flan bi kizlar ancak ciktilar yukari hastane Labirent gibi
Aaay cok uzucu yaaa rabbim safii ismiyel sifasini version insallah
Evet bugun cok uzgunumAaay cok uzucu yaaa rabbim safii ismiyel sifasini version insallah
Aminnnn canim cok sagol cok istiyodu bebek sahibi olmakGeçmiş olsun Serap Allah sabır versin arkadaşına![]()
yok hayir ultrason sonucun oolacakki gun verebilsin garibim benimkileri girunce son olds Aztec buyuklugune 2 kilo cikar herhalde dedi öyle bir muayene odası gibi oda değildi sanirim bugun nobetciydi iykide gittim müzayedede ücretsiz oldu ama bana biraz heyacanli ve toy gibi geldi belkide gittiği diğer iki doktor çok tecrübeli olduğundan olsa gerek neyse sonuç itibariyle ben bir günde ultrason sonucumla gidersem ameliyat günü alabileceğim yarın medipolde randevum var mustafa keskin e ona da bir gorunucem ona gitme sebebi sağlık sorunu olarak gösterilirse belki sGunmu aldiniz nekadar dedi doktor resim gordunuzmu ayrintilarida anlat :)
Aminnnn canim cok sagol cok istiyodu bebek sahibi olmakinsallah kendi kurtulur dua ediyoruz[/QUOTE m
Amin inşallah ya kendisi şeker hastsimiydi yoksa hamilelikte çıkan gizli sekerdenmi ?