Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bugun tum gun hastanedeydim bi arkdasim 8 aylik hamile seker komasina girmis bebek olmus kendi durumuda agir risk oldugundan bebegide alalmiyolarmis suan cok uzgunum :( istesemde gelemezmisim zaten size bol sanslar insallah istediniz gibi olur hersey nutlak nutlak @sacaklıpasaklı mrvyld mrvyld

Merhaba arkadaşlar, ben kartalda oturuyorum, çocuklara bırakamadığım için gelemedim. Bezmi alem ve Mustafa Bey için artık sizin yorumlarınıza göre hereket edicem. Murat Sarıcı nın yeri bağdat caddesinde onunla artık yüzyüze görüşmeye giderim.

Merhaba arkadaşlar, ben kartalda oturuyorum, çocuklara bırakamadığım için gelemedim. Bezmi alem ve Mustafa Bey için artık sizin yorumlarınıza göre hereket edicem. Murat Sarıcı nın yeri bağdat caddesinde onunla artık yüzyüze görüşmeye giderim.
Ahhh cok uzuldum bilseydim kartaldasin yol ustunden alridim, senide cocukalrida bende samandiradayim oradan basar giderdijk arabayla gittim cunky Ben

Bugun tum gun hastanedeydim bi arkdasim 8 aylik hamile seker komasina girmis bebek olmus kendi durumuda agir risk oldugundan bebegide alalmiyolarmis suan cok uzgunum :KK43: istesemde gelemezmisim zaten size bol sanslar insallah istediniz gibi olur hersey nutlak nutlak @sacaklıpasaklı mrvyld mrvyld
Aaay cok uzucu yaaa rabbim safii ismiyel sifasini version insallah

Gunmu aldiniz nekadar dedi doktor resim gordunuzmu ayrintilarida anlat :)
yok hayir ultrason sonucun oolacakki gun verebilsin garibim benimkileri girunce son olds Aztec buyuklugune 2 kilo cikar herhalde dedi öyle bir muayene odası gibi oda değildi sanirim bugun nobetciydi iykide gittim müzayedede ücretsiz oldu ama bana biraz heyacanli ve toy gibi geldi belkide gittiği diğer iki doktor çok tecrübeli olduğundan olsa gerek neyse sonuç itibariyle ben bir günde ultrason sonucumla gidersem ameliyat günü alabileceğim yarın medipolde randevum var mustafa keskin e ona da bir gorunucem ona gitme sebebi sağlık sorunu olarak gösterilirse belki s
Allianzin karsilayip karsilamayacagini oğrenmek bakımlı sonuç yok birde ekrem keskine gidip hangi doltor olacağına karar vermek ha bu arada 4 marttada kartal da randevum var valla ıstanbullu talan et cem bu gidisle

Back