- Konu Sahibi ---Lily---
- #33.901
Aminn insallah canım çok tesekkur ederim ..kesinlikle Allah in ennn buyuk hediyesi saglikli beden..minikkkkkkk umarım tez vakitte iyileşip sağlığına kavuşur. Her şeyden önce sağlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn insallah canım çok tesekkur ederim ..kesinlikle Allah in ennn buyuk hediyesi saglikli beden..minikkkkkkk umarım tez vakitte iyileşip sağlığına kavuşur. Her şeyden önce sağlık
Allah razi olsun insallah alırsın gununu canim ..yok iptal etmedim hocaya diyin hatta biri daha vardi serap size yazmis hatta diye gelemedi cok slm soyledi diyin :) guzel haberlerinizi beklicemminikkkkkkk yarın ameliyat günü alırsam sana dua edeceğim.. 8’deki randevunu iptal etmedin değil mi biz kullanalım onu
Masallahhh aaa oyle etkisidemi oluyooo hormonal bi durum olmasin canim..Kızlar ameliyatıma bir hafta oldu çok şükür çok rahatım şekillenmeyede başladılar tek sıkıntım saçım çok dökülüyor anestezinin bir etkisi mi acaba yaşayan oldu mu?
Masallahhh aaa oyle etkisidemi oluyooo hormonal bi durum olmasin canim..
Randevuya gerek yok burdayim gel dedi bana ben kacta geliyim diyince 8 dedi ee tabi burdan bahsetmeseniz daha iyi bencede serapda ekliydik hepimiz bizi serap topladi diyebilirsiniz:) sosyal medyadan :)Selam kızlar bişey sor an siz yarıniçin hepiniz randevu aldınizmi ? Benim randevum yok eğer gelirsem b akmazsa ikileme düştüm şimdi ayrı a biz mesai dışı gideceğiz ya normalde yarı devlet yarı özel ya tam muayene ucreti ödeyeceğiz tabi bu benim çin daha farklı bir rAkam olacak ssk olmamasından dolayı yani bildiği kadarıyla bezmialemde mesai saatleri dışı da gittiğimizde ssk da geçmiyor normal ücret ödüyoruz birde ben derimki bu forum dan bahsetemeyelim doktorlar bu sefer kendisine talep olunca hemen fiyata yansıtıyorlar bu şekilde in ter net üzerinden tansititigimizi söyleriz olur biter su an eşimi ikna etmeye calisiyirum beni o trafiğe sokma diye mizirdaniyor malum taaa kalkıp samandiradan gelcegizde
Hersey kısmet bitanem siz hepbirlikte bu isi cok guzel halledeceksiniz bende guzel haberlerinizi beklicem insallah ...Ha bu arada minikkkkkkk ya aşkolsun ama nasıl gelmezdi ya hem e yarı ameliyat olmuyoruz sonuçta sadece görüşmeye gidiyoruz hem sen bizim sözcümüz olacaksın pazarligimizi yapacaksın
Geçmiş olsun canm umarım dikişe gerek kalmadan kapanırSelam kızlar ameliyat olalı 1.5 ay oldu sol meme altımda dikişim açıldı kendi kendine başına gelen var mı fotoğraf yükledim bakabilirsiniz
İnşallahhGeçmiş olsun canm umarım dikişe gerek kalmadan kapanır
Beni izler misinİnşallahh
olsun canım önce kardeşinin sağlığı rabbim acil şifa versin senin istediğin doktor kimSuan olmaz kardesimin son kemoterapisi kaldi sonrada radyoterapi 1 ay ve olacagim zaman insallah olursa yani istedigim dr var ..