- Konu Sahibi ---Lily---
- #33.941
Burda öyle görünüyorekrem keskine sadece malefiz87 mi ameliyat oldu başka olan yok mu
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda öyle görünüyorekrem keskine sadece malefiz87 mi ameliyat oldu başka olan yok mu
Gittinmi ekrem beyekızlar ben çok kararsızım bugun ekrem keskinlede randevum var acaba önce mustafa beyle görüşüp sonramı ekrem beyle görüşşem sonucta mustafa beye göre fiyatı bıraz daha fazla yeride karşıda bana uzak bir yandanda fiyatı uygun diye tek bir doktorla görüşmek olmaz diye düşünüyorum napıyım.
Hemen tarif vereyim tatlım aldığın herhangi bir sarmısak şampuanına bulamazsan kendi kullandığın şamduane bir amp bepantane bir ampul e vitamini bir amp dodex ekle karıştır bir gün karanlıkta beklet ertesi gün yıka bu arada korse tafsiyesi isteyen varsa önereceğim korse ceşitleri var ameliyattan sonra uzmanı oldum :)Daha önce hamileliğimde bile bu kadar dökülmemişti bildiğin avuç avuç saç gidiyor canım sıkıldı
Bulultunuzmu kızlar nezamandır girmiyorum baya değişiklik var :))))
sen daha önce gittin mi başka doktora
Bu akşam buluşucaz inşallah :)Bulultunuzmu kızlar nezamandır girmiyorum baya değişiklik var :))))
sen ne kadara oldun memnundun dimi dikiş izlerin falan nasıl daha gitmedim gidicemBurda öyle görünüyor![]()
yok canım akşam 7,8 gibi buluşucazBulultunuzmu kızlar nezamandır girmiyorum baya değişiklik var :))))
o zaman bugun mustafa beyden memnun kalırsak ameliyat günü alıcaz gibi duruyo1.5-2 yıl önce bi doktora gitmiştim medipolde adını unuttum. Ama çok fazla fiyat vermislerdi vazgecmistim
Hadi bakalım selfi bekliyoruzBu akşam buluşucaz inşallah :)
Ben 7 bine oldum dikmişim iğleşti satılır valla canım git bence ben çok memnunum doktorumdan :)sen ne kadara oldun memnundun dimi dikiş izlerin falan nasıl daha gitmedim gidicem
görebilirmiyim izlermisin benideBen 7 bine oldum dikmişim iğleşti satılır valla canım git bence ben çok memnunum doktorumdan :)
gidicem canım aklımda ekrem beygörebilirmiyim izlermisin benide
Ekrem beye ben de gitmek istiyordum ama 7 bin tl fazla şu an Mustafa beye göre. Acaba iki kişi olacağımızı söylesek indirim yapar mıgidicem canım aklımda ekrem bey
ben tlfonda görüştüm 7 ile 10 bin arası dedi ama muyaneden sonra net fiyat soyleriz dedi 7 bine yapsa banada şuan çok mustafa beye göre ama gidip muyane olucam ekrem beyde karar kılarsam yazı atlatıp kışa doğru olmam gerekicek ama mustafa beye hemen olabilirim ayy yaparmı acaba indirim bilmem kiEkrem beye ben de gitmek istiyordum ama 7 bin tl fazla şu an Mustafa beye göre. Acaba iki kişi olacağımızı söylesek indirim yapar mı
Ben bişey diyeceğini sanmıyorum öyle dersen olmazsaBwn hala geleceğim modundayi ama karşıdan geleceğim 7 ye yetisebilecegimi asla sanmıyorum ancak 8 e orada olabilirim beyinden hala bir net cevap almistda değilim bu arada emrivaki olacak b ir az sanirim randevu konuşun giremeyeceği instadan yaszimistik geldim diyeceğim