Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Yahahahha heyecalandim gelmememi uca uca hemde persembe ve aksam olmasi harika hem okul aksamyacak hemde muayene saati olamdigidnadn çok rahat rahatt gorusebiliriz kızlar dünde dediiğim gibi telefonum kırıldı a
Tabletten girip okudum ay bir sevindim bir heyecanlandım ki serap nolur gel bak bir fırsat seni belki biz ikna ederiz kızlar ben varım
Gelirim ya valla gelin hep beraber olalım bana ulssmaknisteyenler intagram hesabı bercemcee iki e ile oradan yazın bulalim
Insallah hersey istediginden guzel olsun canim tesekkur ederim

Arkadaşlar merhaba, bende yıllardır bu konuyu okuyup takip ediyorum göğüs küçültme ameliyatı olmayı çok istiyorum ama bende de ameliyat korkusu var. 3 doğum yaptım sezeryanla ama epidural anestezi aldım . Oğlum şimdi 2 yaşında oldu ve emzirmeyi de 6 ay önce bıraktım. Şimdi tam sırası aslında sizin için uygunsa perşembe günü bende geleyim birlikten kuvvet doğar, beni de cesaretlendirin Lütfen
Merhaba Benim yerime sen git :)

Selam kızlar ameliyat olalı 1.5 ay oldu sol meme altımda dikişim açıldı kendi kendine başına gelen var mı fotoğraf yükledim bakabilirsiniz

Selam kızlar ameliyat olalı 1.5 ay oldu sol meme altımda dikişim açıldı kendi kendine başına gelen var mı fotoğraf yükledim bakabilirsiniz
Çok geçmiş olsun. Bir buçuk ay dikiş açılması baya zor bi şey zorlayan bi hareket mi yaptınız acaba? Allahtan küçük bi yermiş toparlar merak etmeyin.

Çok geçmiş olsun. Bir buçuk ay dikiş açılması baya zor bi şey zorlayan bi hareket mi yaptınız acaba? Allahtan küçük bi yermiş toparlar merak etmeyin.
Yok yapmadım valla ben de anlamadım doktora attım dedi ki fazla iyileşmenin olduğu yerlerde olabilir dedi eczaneden gümüş nitrat kalemi al üstüne batır dedi

Yok yapmadım valla ben de anlamadım doktora attım dedi ki fazla iyileşmenin olduğu yerlerde olabilir dedi eczaneden gümüş nitrat kalemi al üstüne batır dedi
Allah allah hiç duymamıştım bunu. Çağırıp dikelim demediğine göre heralde kısa zamanda toparlıcak bi şey.

Back