Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Herkese Selam, bugün ameliyatimin 3. günü hala hic agrim sizim yok cok sükürki. hatta bugün ciktim 1 kac saat avm gezdim yemek yedim. Tabi dikislerim ne durumda bilmiyorum bandaj var yarin ilk kontrolüm yapilcak
Masallahhh ee tabi hafifledin bide kucucuk memislerle gezersin :) sefan olsun insallah hersey sorunsuz acilir bandajlar

Canm bn öğretmenim yaz tatiline denk getirmeye çalışıyorum:) yoksa dr la ilgili sorun yok
Canım ben de yaza getirmek istedim ama olan birisi yazın çok zor terlemeyeceksin hemen banyoda yapamadığin için enfeksiyon kapabilir dedi ben yine de doktoruma yaza dedim hayir mart dedi gülerek 2 hafta rapor alacağım bekleme o yuzden estetik acıdan düşünmüyorum ben cunku bel ve boyun fıtığım çok kötü oluyor estetik olarak düşünseydim tatile getirirdim ama bir an önce rahatlamak isterim yani ayrıca istememe rağmen secimde resen gorevlendirmisler bir de iptal ettiremezsem hastaneden çıkıp göreve gideceğim

Eklentiler

• sketch-1551286859958.png
    sketch-1551286859958.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 105
O misina gibi iplerden dikişlerin başında ve sonunda vardı 15. Gün doktor almıştı canım senin doktorun kendi düşsün demis . İltihap yapan su lacivert iplerdendi . iç dikişler kendi erirmis ama benim vücudum bazılarını eritememis dışarı atmaya çalışmış.

Arkadaşlar merhaba, bende yıllardır bu konuyu okuyup takip ediyorum göğüs küçültme ameliyatı olmayı çok istiyorum ama bende de ameliyat korkusu var. 3 doğum yaptım sezeryanla ama epidural anestezi aldım . Oğlum şimdi 2 yaşında oldu ve emzirmeyi de 6 ay önce bıraktım. Şimdi tam sırası aslında sizin için uygunsa perşembe günü bende geleyim birlikten kuvvet doğar, beni de cesaretlendirin Lütfen

Tabiki de gellll❤️ Korkulacak bir şey yok. Gözünü karart ve bize uy :)

Back