- 18 Kasım 2016
- 156
- 74
- 48
- 44
- Konu Sahibi ---Lily---
- #33.881
![3ehra](/data/avatars/s/413/413748.jpg?1550697699)
![nutlak](/data/avatars/s/929/929929.jpg?1551122770)
![mrvyld](/data/avatars/s/931/931026.jpg?1550640884)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm bn öğretmenim yaz tatiline denk getirmeye çalışıyorum:) yoksa dr la ilgili sorun yokCanim ❤ insallah hersey gonlunce olsunnutlak
Suan olmaz kardesimin son kemoterapisi kaldi sonrada radyoterapi 1 ay ve olacagim zaman insallah olursa yani istedigim dr var ..neden olmıcak bişey![]()
Insallahhh istedigin gibi olsun ...Canm bn öğretmenim yaz tatiline denk getirmeye çalışıyorum:) yoksa dr la ilgili sorun yok
beni izlermisinSelam kızlar ameliyat olalı 1.5 ay oldu sol meme altımda dikişim açıldı kendi kendine başına gelen var mı fotoğraf yükledim bakabilirsiniz
Masallahhh ee tabi hafifledin bide kucucuk memislerle gezersin :) sefan olsun insallah hersey sorunsuz acilir bandajlarHerkese Selam, bugün ameliyatimin 3. günü hala hic agrim sizim yok cok sükürki. hatta bugün ciktim 1 kac saat avm gezdim yemek yedim. Tabi dikislerim ne durumda bilmiyorum bandaj var yarin ilk kontrolüm yapilcak
Herkese Selam, bugün ameliyatimin 3. günü hala hic agrim sizim yok cok sükürki. hatta bugün ciktim 1 kac saat avm gezdim yemek yedim. Tabi dikislerim ne durumda bilmiyorum bandaj var yarin ilk kontrolüm yapilcak
Canım ben de yaza getirmek istedim ama olan birisi yazın çok zor terlemeyeceksin hemen banyoda yapamadığin için enfeksiyon kapabilir dedi ben yine de doktoruma yaza dedim hayir mart dedi gülerek 2 hafta rapor alacağım bekleme o yuzden estetik acıdan düşünmüyorum ben cunku bel ve boyun fıtığım çok kötü oluyor estetik olarak düşünseydim tatile getirirdim ama bir an önce rahatlamak isterim yani ayrıca istememe rağmen secimde resen gorevlendirmisler bir de iptal ettiremezsem hastaneden çıkıp göreve gideceğimCanm bn öğretmenim yaz tatiline denk getirmeye çalışıyorum:) yoksa dr la ilgili sorun yok
Canim Rabbim şifasını versinSuan olmaz kardesimin son kemoterapisi kaldi sonrada radyoterapi 1 ay ve olacagim zaman insallah olursa yani istedigim dr var ..
Aminnn Allah razi olsun canim..Canim Rabbim şifasını versin
O misina gibi iplerden dikişlerin başında ve sonunda vardı 15. Gün doktor almıştı canım senin doktorun kendi düşsün demis . İltihap yapan su lacivert iplerdendi . iç dikişler kendi erirmis ama benim vücudum bazılarını eritememis dışarı atmaya çalışmış.dolcefarniente dediğim ip bu
Ince uclu makasla düğümu kes cikar ben bikac tane dikisimi kendim kesip cikardim dugum yuzunden kapanmiyor dikis..alt birlesme yerinde kapanmayan delikteki dugumleri doktor cikardi.dolcefarniente dediğim ip bu
Arkadaşlar merhaba, bende yıllardır bu konuyu okuyup takip ediyorum göğüs küçültme ameliyatı olmayı çok istiyorum ama bende de ameliyat korkusu var. 3 doğum yaptım sezeryanla ama epidural anestezi aldım . Oğlum şimdi 2 yaşında oldu ve emzirmeyi de 6 ay önce bıraktım. Şimdi tam sırası aslında sizin için uygunsa perşembe günü bende geleyim birlikten kuvvet doğar, beni de cesaretlendirin Lütfen
Bulusursaniz bir selfie bekleriz kızlar :)