Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Selam kızlar bişey sor an siz yarıniçin hepiniz randevu aldınizmi ? Benim randevum yok eğer gelirsem b akmazsa ikileme düştüm şimdi ayrı a biz mesai dışı gideceğiz ya normalde yarı devlet yarı özel ya tam muayene ucreti ödeyeceğiz tabi bu benim çin daha farklı bir rAkam olacak ssk olmamasından dolayı yani bildiği kadarıyla bezmialemde mesai saatleri dışı da gittiğimizde ssk da geçmiyor normal ücret ödüyoruz birde ben derimki bu forum dan bahsetemeyelim doktorlar bu sefer kendisine talep olunca hemen fiyata yansıtıyorlar bu şekilde in ter net üzerinden tansititigimizi söyleriz olur biter su an eşimi ikna etmeye calisiyirum beni o trafiğe sokma diye mizirdaniyor malum taaa kalkıp samandiradan gelcegizde
Canım randevuya gerek olduğunu düşünmuyorum eğer bizim yazıştığımız gün sende yazmış olsan senide çağrıcaktı diye düşünüyorum ben sordum ücretsiz muayane dedi evet burdan bahsetmeye gerek yok inşlh ikna edersin eşini

ysm001 biz muayaneye gidiyoruz ama senin ameliyatından sonra net karar vericez seninde az kaldı inşşalh sorunsuz atlatıcaksın hayırlı haberlerini beklıyo olucaz

kızlar ben çok kararsızım bugun ekrem keskinlede randevum var acaba önce mustafa beyle görüşüp sonramı ekrem beyle görüşşem sonucta mustafa beye göre fiyatı bıraz daha fazla yeride karşıda bana uzak bir yandanda fiyatı uygun diye tek bir doktorla görüşmek olmaz diye düşünüyorum napıyım.

kızlar ben çok kararsızım bugun ekrem keskinlede randevum var acaba önce mustafa beyle görüşüp sonramı ekrem beyle görüşşem sonucta mustafa beye göre fiyatı bıraz daha fazla yeride karşıda bana uzak bir yandanda fiyatı uygun diye tek bir doktorla görüşmek olmaz diye düşünüyorum napıyım.
Bence vakit bulmuşken git görüş anladpm kadarıyla vakit ayarlaman zor oluyor. Herkesin beğendiği bir doktoru bazen ısınamıyosun bişey oluyor ya da kimsenin bahsetmediği doktoru sen çok beğeniyorsun bmyle tuhaf şeyler:) o yuzden birkaç doktorla görüş konuş bir kıyaslama yapacaksın illaki. Bir fikir oluşacak şuan hiç fikrin yok gibi değil mi ? Muayene olmadın yani

y
Bence vakit bulmuşken git görüş anladpm kadarıyla vakit ayarlaman zor oluyor. Herkesin beğendiği bir doktoru bazen ısınamıyosun bişey oluyor ya da kimsenin bahsetmediği doktoru sen çok beğeniyorsun bmyle tuhaf şeyler:) o yuzden birkaç doktorla görüş konuş bir kıyaslama yapacaksın illaki. Bir fikir oluşacak şuan hiç fikrin yok gibi değil mi ? Muayene olmadın yani
yok hiç muayne olmadım

Bencede bi en az iki dr ile görüşmek gerek ve olmazsa olmazı yaptıkları ameliyatların fotoğrafları dikiş atma şekli değişik oluyor memeye verdiği form çok önemli bir kere olacak pişman olmamak lazım herşey gönlünce olur inşallah
doğru söyluyosunuz bende oyle yapıyım gidiyim

Back