- Konu Sahibi ---Lily---
- #33.781
Persembe gel dedi ..Amin canim benim.. var bunda da bir hayir :) hemen muayene gunu ayarlasaydin :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Persembe gel dedi ..Amin canim benim.. var bunda da bir hayir :) hemen muayene gunu ayarlasaydin :))
benim 4 de ekrem keskinle randevum var ordan gelicem saat vermedi 10'kadar ordayım gelebilirsin dediPersem
Persembe gelmeyi dusunuyorum kacta orda olucaksiniz bana 8 de gel dedi
GörebilirmiyimArkadaşlar 3. Günüm ameliyatın fotoğraf yükledim bakar mısınız çok canım sıkıldı
akşam dedi bana yarın gel dedi ben hafta sonu diyince istersen perşembe akşam 10'kadar bezmialemde olucam dediPerşembe günü sabah 10’a kadar mı akşam 10’a kadar mı hastanedeymiş?mrvyld
GÖREBilirmiyimBu arada bende bir tane fotoğraf koydum kızlar bakabilirsiniz
çok geçmiş olsunSelam Kizlar, anca yazabiliyorum bugün otele geldik hastaneden taburcu oldum. Ameliyatim iyi gecmis agrim sizim fazla yok suan gögüslerim baya bi sis umarim iner daha. tek problemim sag gözüme bisey oldu acamiorum yaniyor dünden beri cok kötü(( basina gelen oldumu böyle bisey iltihao falan kaptim galiba
Yok aksam 8 demrvyld Perşembe akşam 10’a kadar ordaysa iş çıkışı gelebilirim ben de.
minikkkkkkk sizinki sabah sekizde mi?
Cok gecmis olsun bak bitti gitti masallah sorunsuz iyilesmeler canim gözunde onmli bisi degildir umarimSelam Kizlar, anca yazabiliyorum bugün otele geldik hastaneden taburcu oldum. Ameliyatim iyi gecmis agrim sizim fazla yok suan gögüslerim baya bi sis umarim iner daha. tek problemim sag gözüme bisey oldu acamiorum yaniyor dünden beri cok kötü(( basina gelen oldumu böyle bisey iltihao falan kaptim galiba
Bakar tabi ..ama benim net degil gidecegim bi karasizlik var icimdeminikkkkkkk
mrvyld akşam 8 gibi ben de orada olabilirim Perşembe günü. Aslında benim randevum Pazar günü sabah 10 da ama o gün işim olabilir. Sizinle gelsem bana da bakar herhalde tanıyor beni
Görebilirmiyim ..Selam Kizlar, anca yazabiliyorum bugün otele geldik hastaneden taburcu oldum. Ameliyatim iyi gecmis agrim sizim fazla yok suan gögüslerim baya bi sis umarim iner daha. tek problemim sag gözüme bisey oldu acamiorum yaniyor dünden beri cok kötü(( basina gelen oldumu böyle bisey iltihao falan kaptim galiba
Bakar tabi ..ama benim net degil gidecegim bi karasizlik var icimde
Siz giderseniz gelirim ozaman birlikten kuvvet dogar :)❤Bence gitmeliyiz üçümüz![]()
Çokk geçmiş olsun.Darısı bizlere inşallahbu arada fotograf yükledim, yorum yaparsaniz sevinirim
❤
Siz giderseniz gelirim ozaman birlikten kuvvet dogar :)❤