Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

mrvyld mrvyld ben de Mustafa beyle görüştüm. çalıştığım için ancak haftasonu muayeneye gelebileceğimi söyledim. O da haftasonu bezmialemde olmadığını, medicine ya da yeni huzur tıp merkezinde oldugunu söyledi. Ameliyatları orda yapabilirmiş. Ben de medicine de muayene olucam mecbur

İlk randevu mu 26 şubat yoksa ameliyat günü mü, çok hızlı oldu:) hayırlısı diyorum
Merhabalar Bilgehan Hanıma ameliyat oldunuzmu. Detaylı sürecinizi anlatırsanız sevinirim. Sgklı ne kadar oluyor işlemler uzun suruyormu Drdan memnun kaldınızmı. Bende randevu almaya calışıyorum dolu henüz alamadım.

mrvyld mrvyld ama bence yeşimin ameliyatını bekleyip gidelim derim. Cünkü adamın yaptığı ameliyatlara dair hiçbir bilgi veya fotoğraf yok elimizde, sadece uygun fiyatlı olduğu icin tercih etmekten korkuyorum

Merhabalar Bilgehan Hanıma ameliyat oldunuzmu. Detaylı sürecinizi anlatırsanız sevinirim. Sgklı ne kadar oluyor işlemler uzun suruyormu Drdan memnun kaldınızmı. Bende randevu almaya calışıyorum dolu henüz alamadım.
Merhaba ben Bilgehan hocaya olmadım ameliyatımı başka yerde oldum. Bilgehan hocaya olan arkadaş M marwesilliaaa idi olmak isteyenlere tavsiye etmişti doktorunu.

mrvyld mrvyld ben de Mustafa beyle görüştüm. çalıştığım için ancak haftasonu muayeneye gelebileceğimi söyledim. O da haftasonu bezmialemde olmadığını, medicine ya da yeni huzur tıp merkezinde oldugunu söyledi. Ameliyatları orda yapabilirmiş. Ben de medicine de muayene olucam mecbur
peki ordan nasıl randevu alıcaz

mrvyld mrvyld ama bence yeşimin ameliyatını bekleyip gidelim derim. Cünkü adamın yaptığı ameliyatlara dair hiçbir bilgi veya fotoğraf yok elimizde, sadece uygun fiyatlı olduğu icin tercih etmekten korkuyorum
evet bende oyle düşünüyorum 1 martta olucaktı yanlış hatırlamıyosam ona göre bizde randevu alırız inşallah iyi geçer ameliyatı memnun kalır bizde faydalanırız

Günaydin ben iyiyim hamdolsun ..almadim henüz kardesim bikac gune son kemoterapiyi alicak sonra radyoterapi var az kaldi Allah in izniyle sonra güçcç bendeeee artık dicemmm insallah :)

Allah yardimciniz olsun canim benim tez zamanda sifasini versin insallah.. heyecanla bekliyorum senin guzel haberlerini de

44-46 giyiyorsan üst bedeni 42 al derim. Biraz bolluğuda olsun rahat olsun. Ben LCW dan almıştım pijamayi en uygun ve güzel orasiydi.
Damarlar belirgin demişsin sanırım beyaz tenlisin. Cilt yapınla alakalıdır sanırım.
Evet canım ama şimdiye kadar hiç dikkatimi çekmemişti yada bu kadar belirgin değildi sigarayı günde 2 ye düşürdum acaba kan dolasimimi etkiledi damarlar kabardı diyorum

Kizlar ben mustafa unala yazdım ve aninda geri donus yapti ve ne sorduysam buyuk incelikle ayrintili cevapladi pazartesi persembe gunleri bezmialemdeymis kendisi ... istenirse orda istenirse baska hastanede yapabiliyomus ameliyati beni davet etti muayne ve detaylari gorusmek icin :)aslinda sizin icin yazmistim olay banada döndü :) mustafa unala ameliyat olan varmiydi burda

Son düzenleme:
Back