- 20 Mart 2013
- 570
- 344
- 323
- Konu Sahibi ---Lily---
- #33.741
Allah daha gerek duyurtmasin insallah canim ..insallah iyidir
Cok iyiyim canim şükür. Sen nasilsin ?? Aldin mi bakalim randevunu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah daha gerek duyurtmasin insallah canim ..insallah iyidir
Günaydin ben iyiyim hamdolsun ..almadim henüz kardesim bikac gune son kemoterapiyi alicak sonra radyoterapi var az kaldi Allah in izniyle sonra güçcç bendeeee artık dicemmm insallah :)Cok iyiyim canim şükür. Sen nasilsin ?? Aldin mi bakalim randevunu ?
Soyadı ne bende bakıyım mustafa beyeGünaydın kızlar ya ben bu mustafa beye nasıl ulaşıcam instagramdan yazdım geri dönmedi randevuda haftasonu kapalı gözüküyo bezmialemin sitesinde cumartesiye randevu alabilirsem çok iyi olucak
Mustafa Ünal canımSoyadı ne bende bakıyım mustafa beye
inşallah dönsün ya haftasonu olursa daha iyi olucak hafta içi izin almam sorun olur perşembe günü de izin alıcamİnstegramdan geri döner canim merak etme onun dışında bilmiyorum hafta sonu 1-2 hastanede çalışıyormuş.
Bana da öyle demişti ama dinlemedim baktın mı fotoğraflarıma ben epey küçülttum ama.Kızlar bana dr dikleştirsek yeterli olur dedi . Büyük göğüs dikleşince füze gibi olmaz mi
Merhabalar Bilgehan Hanıma ameliyat oldunuzmu. Detaylı sürecinizi anlatırsanız sevinirim. Sgklı ne kadar oluyor işlemler uzun suruyormu Drdan memnun kaldınızmı. Bende randevu almaya calışıyorum dolu henüz alamadım.İlk randevu mu 26 şubat yoksa ameliyat günü mü, çok hızlı oldu:) hayırlısı diyorum
Merhaba ben Bilgehan hocaya olmadım ameliyatımı başka yerde oldum. Bilgehan hocaya olan arkadaş M marwesilliaaa idi olmak isteyenlere tavsiye etmişti doktorunu.Merhabalar Bilgehan Hanıma ameliyat oldunuzmu. Detaylı sürecinizi anlatırsanız sevinirim. Sgklı ne kadar oluyor işlemler uzun suruyormu Drdan memnun kaldınızmı. Bende randevu almaya calışıyorum dolu henüz alamadım.
benide izlersen sevinirimBana da öyle demişti ama dinlemedim baktın mı fotoğraflarıma ben epey küçülttum ama.
peki ordan nasıl randevu alıcazmrvyld ben de Mustafa beyle görüştüm. çalıştığım için ancak haftasonu muayeneye gelebileceğimi söyledim. O da haftasonu bezmialemde olmadığını, medicine ya da yeni huzur tıp merkezinde oldugunu söyledi. Ameliyatları orda yapabilirmiş. Ben de medicine de muayene olucam mecbur
evet bende oyle düşünüyorum 1 martta olucaktı yanlış hatırlamıyosam ona göre bizde randevu alırız inşallah iyi geçer ameliyatı memnun kalır bizde faydalanırızmrvyld ama bence yeşimin ameliyatını bekleyip gidelim derim. Cünkü adamın yaptığı ameliyatlara dair hiçbir bilgi veya fotoğraf yok elimizde, sadece uygun fiyatlı olduğu icin tercih etmekten korkuyorum
Günaydin ben iyiyim hamdolsun ..almadim henüz kardesim bikac gune son kemoterapiyi alicak sonra radyoterapi var az kaldi Allah in izniyle sonra güçcç bendeeee artık dicemmm insallah :)
Evet canım ama şimdiye kadar hiç dikkatimi çekmemişti yada bu kadar belirgin değildi sigarayı günde 2 ye düşürdum acaba kan dolasimimi etkiledi damarlar kabardı diyorum44-46 giyiyorsan üst bedeni 42 al derim. Biraz bolluğuda olsun rahat olsun. Ben LCW dan almıştım pijamayi en uygun ve güzel orasiydi.
Damarlar belirgin demişsin sanırım beyaz tenlisin. Cilt yapınla alakalıdır sanırım.
Görmek isteyeceğine emin misin ameliyat sonrası öncesi sonrası koyarim artık cesaret edip şimdi koyamazsam:) foto koy başka türlü anlamıyoruz dermişim
Aminnnnnn canim Allah razi olsun Rabbim kimseyi hastalikla sevdikleriyle imtihan etmesinAllah yardimciniz olsun canim benim tez zamanda sifasini versin insallah.. heyecanla bekliyorum senin guzel haberlerini de