- Konu Sahibi ---Lily---
- #33.821
Allah kabul etsin..aminnnUnuturmuyum hepiniz icin dua edecegim..hepimiz kurtulalim bu koca memislerden :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kabul etsin..aminnnUnuturmuyum hepiniz icin dua edecegim..hepimiz kurtulalim bu koca memislerden :)))
Benide izlermisinBu arada bende bir tane fotoğraf koydum kızlar bakabilirsiniz
Hayır bikdirim geldi sadece "sizi izliyor" diyeLily1990 diye bir hesap mesaj yoluyla size de takip isteği yolladı mı arkadaşlar. Hesap şüpheli geldi bana , erkek olabilir.
Lily1990 diye bir hesap mesaj yoluyla size de takip isteği yolladı mı arkadaşlar. Hesap şüpheli geldi bana , erkek olabilir.
İzliyorum canm
Geçmiş olsun canm kurtuldun çok şükürSelam Kizlar, anca yazabiliyorum bugün otele geldik hastaneden taburcu oldum. Ameliyatim iyi gecmis agrim sizim fazla yok suan gögüslerim baya bi sis umarim iner daha. tek problemim sag gözüme bisey oldu acamiorum yaniyor dünden beri cok kötü (( basina gelen oldumu böyle bisey iltihao falan kaptim galiba
Benide izlermisinbu arada fotograf yükledim, yorum yaparsaniz sevinirim
Evet vardı kaldırdım eskidim ben artık
Bu arada seninkiler süper olmuş çok beğeniyorumEvet vardı kaldırdım eskidim ben artık
Beni de izler misiniz?????İzliyorum canm
Evt canim kısmetseZehra Mayıs’ta mı oluyorsun sen de
Kızlar pijama uzun kollu mu kısa kollu mu kullanışlı oluyor ben de zırt pırt alakasız soruyorum idare edin :)
Canım dualarım seninle herşey gönlünce olsun :*Dua edin kizlar ameliyat guzel gecsin memnun kalayim .. :)