- Konu Sahibi ---Lily---
- #33.761
B
Beni izler misinBu arada bende bir tane fotoğraf koydum kızlar bakabilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni izler misinBu arada bende bir tane fotoğraf koydum kızlar bakabilirsiniz
Evet seninkiler güzel olmuş bende okadar istiyorum :)Bana da öyle demişti ama dinlemedim baktın mı fotoğraflarıma ben epey küçülttum ama.
Serap olay sana dönmüşse var bu iste bir hayır bak diyeyim sana :)Kizlar ben mustafa unala yazdım ve aninda geri donus yapti ve ne sorduysam buyuk incelikle ayrintili cevapladi pazartesi persembe gunleri bezmialemdeymis kendisi ... istenirse orda istenirse baska hastanede yapabiliyomus ameliyati beni davet etti muayne ve detaylari gorusmek icin :)aslinda sizin icin yazmistim olay banada döndü :) mustafa unala ameliyat olan varmiydi burda
Bende oyle dusundum cok ilgili davraninca ben onu kiramadim tamam geleyim dedim yani ben onu degil o beni ikna etti gibi bisey gelisti :)bundada var bi hayr ...Serap olay sana dönmüşse var bu iste bir hayır bak diyeyim sana :)
Dr gerçekten kibar ve ilgili tecrübesi var uygun daha ne :)Serap olay sana dönmüşse var bu iste bir hayır bak diyeyim sana :)
Benim randevum cumartesiden once bi gideyim bakayim belki resim gosterir bide yesim bezmialemdemi olacak fiyat ne aceba biliyomusun canimminikkkkkkk bu Cumartesi ilk ameliyatı Y ysm001 olacak. Herkes onu bekliyor:)) memnun kalırsa biz de ameliyat günü alacağız Mustafa beye
Bezmi âlemde olacak cuma günü 4 bintlBenim randevum cumartesiden once bi gideyim bakayim belki resim gosterir bide yesim bezmialemdemi olacak fiyat ne aceba biliyomusun canim
Bezmi âlemde olacak cuma günü 4 bintl
Cok iyi hayirlisi insallahh cumami cumartesimiBezmi âlemde olacak cuma günü 4 bintl
evet canım banada cvp yazdı gerçektende her soruma cvp verdi ben hafta sonu istiyordum ama perşembe günü 10'a kadar bezmialemdeyim dedi gelebilrsin dedi randevuya falanda gerek yok dediKizlar ben mustafa unala yazdım ve aninda geri donus yapti ve ne sorduysam buyuk incelikle ayrintili cevapladi pazartesi persembe gunleri bezmialemdeymis kendisi ... istenirse orda istenirse baska hastanede yapabiliyomus ameliyati beni davet etti muayne ve detaylari gorusmek icin :)aslinda sizin icin yazmistim olay banada döndü :) mustafa unala ameliyat olan varmiydi burda
evet bundada var bi hayır gel perşembe sendegelSerap olay sana dönmüşse var bu iste bir hayır bak diyeyim sana :)
benide izlermisinB
Beni izler misin
ben 1 mart diye biliyordum evet yeşim seni beklıyoruz sen hayırlısıyla ol bizide haberdar et sıra bizdeBezmi âlemde olacak cuma günü 4 bintl
Persembe gelmeyi dusunuyorum kacta orda olucaksiniz bana 8 de gel dedievet bundada var bi hayır gel perşembe sendegel
Kizlar ben mustafa unala yazdım ve aninda geri donus yapti ve ne sorduysam buyuk incelikle ayrintili cevapladi pazartesi persembe gunleri bezmialemdeymis kendisi ... istenirse orda istenirse baska hastanede yapabiliyomus ameliyati beni davet etti muayne ve detaylari gorusmek icin :)aslinda sizin icin yazmistim olay banada döndü :) mustafa unala ameliyat olan varmiydi burda
Aminnnnnn canim Allah razi olsun Rabbim kimseyi hastalikla sevdikleriyle imtihan etmesin
Evet banada 8 de gel dediPerşembe günü sabah 10’a kadar mı akşam 10’a kadar mı hastanedeymiş?mrvyld