Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ben düşünüyorum gitmeyi, kesinlikle birlikten kuvvet doğar. Artık bu iş çok uzadı birbirimizden cesaret almalıyız... Belki üçümüz gidince indirim de yapar aahhahah minikkkkkkk minikkkkkkk mrvyld mrvyld
O kısmı bana bırakın :)yapicak tabi nedemek ..ben size indirim yaptircam sizde beni ameliya yaptiricaksiniz ama :) gerekirse zorla :)

ben düşünüyorum gitmeyi, kesinlikle birlikten kuvvet doğar. Artık bu iş çok uzadı birbirimizden cesaret almalıyız... Belki üçümüz gidince indirim de yapar aahhahah minikkkkkkk minikkkkkkk mrvyld mrvyld
Ay ne güzel bir ekip oldunuz, adamda diyordur ne oldu bunlara hepsi birden geliyor :))) aynı anda gidin gırgır şamata inidirm arada kaynasın üç bine indirtin mesela :) oh miss S Sacakli pasakli yı da alın ekibe ama tam gidin. minikkkkkkk minikkkkkkk senin amelşyattan kaçman söz konusu değil artık

Ay ne güzel bir ekip oldunuz, adamda diyordur ne oldu bunlara hepsi birden geliyor :))) aynı anda gidin gırgır şamata inidirm arada kaynasın üç bine indirtin mesela :) oh miss S Sacakli pasakli yı da alın ekibe ama tam gidin. minikkkkkkk minikkkkkkk senin amelşyattan kaçman söz konusu değil artık
Evet gelsin @saçaklıpasaklı da ben indirimi zorlucam arkadaslarda benim elimi kolumu baglayip olduda bittiiii dicekler :) insallah o gunu gorurum :(

ne güzel olur ama hep beraber destek oluyoruz birbirimize cesaret vermiş oluyoruz artık olalım şu ameliyatı kurtulalım koca memelerden

Selam Kizlar, anca yazabiliyorum bugün otele geldik hastaneden taburcu oldum. Ameliyatim iyi gecmis agrim sizim fazla yok suan gögüslerim baya bi sis umarim iner daha. tek problemim sag gözüme bisey oldu acamiorum yaniyor dünden beri cok kötü :KK43:(( basina gelen oldumu böyle bisey iltihao falan kaptim galiba
Geçmiş olsun kurtuldun görebilir miyim resimlerini izlermisin

Back