- 24 Eylül 2012
- 192
- 144
- 303
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #33.661
Capanın alt tarafı diyebiliriz tam vatan caddesindeValla ya önce kavacık yapıp çocukları anneme bırakacağım okul tatil ya en azından bu tatili faydalı biseye degerlenirecyim sabah gün atamayla evden çıkmalıyım size yetisirim inşallah bu arda bu hastane çapanın oralarda di mi hiç de bilmem oraları sora sora gelcegim
Teşekkür ederim canımTeşekkürler canım, siliskar verdi ama iki tane daha seçenek sundu biri noskar dı diğerini hatırlamıyorum. Silikonlu kremler bunlar
Yarinmi ameliyattt anammm.. :) simdiden gecmis olsun duam seninle ameliyathaneye girerken serapada nasip olsun demeyi unutma lutfennnn cok optum ben senide bekliyorum muhakkak yaz unutma ..:)hepinize tesekkür ederimm yazicam ameliyatdan cikinca insallah güzel olucak
benide izlermisinKızlar foto attım kızlar yorumlarınız bekliyorum
dualarımız seninlehepinize tesekkür ederimm yazicam ameliyatdan cikinca insallah güzel olucak
Beni izleyebilir misin canımKızlar foto attım kızlar yorumlarınız bekliyorum
bende görebilirmiyimKızlar foto attım kızlar yorumlarınız bekliyorum
kızlar ne yaptınız görüştünüz mü mustafa beyle
Arkadaşlar 3. Günüm ameliyatın fotoğraf yükledim bakar mısınız çok canım sıkıldı
Görüştüm canim iyi geçti mustafa beye kara verdimkızlar ne yaptınız görüştünüz mü mustafa beyle
İZledim canımBenide izlermisin
Görebilirmiyim sorun neydi merak ettimArkadaşlar 3. Günüm ameliyatın fotoğraf yükledim bakar mısınız çok canım sıkıldı
Ben göremiyorum nedenseArkadaşlar 3. Günüm ameliyatın fotoğraf yükledim bakar mısınız çok canım sıkıldı
Üzülme tatlım benim toparlar fotonun altına yorum attımArkadaşlar 3. Günüm ameliyatın fotoğraf yükledim bakar mısınız çok canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?