Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

F Fifi92 oo süpersin canım yarın sen de kurtuluyorsun büyük ve sarkık memişlerden öyle mi ;) Güzel haberlerini bekliyoruz
Nerede olacaksın?

Kızlar bisey sorcam su bezmialemde randevu yi nasıl alıyorsunuz günlerdir mustafa unal la yazisiyorum bunu sormak aklıma bile gelmedi 182 yi aradığımda vakıf üniversitelerinin randevusunu onlar vermiyormuş yarin gidecek arkadaslar 3ehra 3ehra ve diğer arkadaşım kimdi bi yardımcı olun hele bana hazır yarin okullar tatiliken bir gelip konussami diye düşünüyorum çocukları anneme.bırakıp belki gün bile alırım yaa
Canım linki atıyorum http://randevu.bezmialemhastanesi.com/randevu/aciklama-hastane.php

Sağol canim doktorla konuştum yarin bir aksilik olmazsa randevusuz geleceğim hatta beni 8:30 da çağırdı dedim ki hocam ucarakda gelsem ıstanbul trafiğinde ben oraya yetisememki o saatte dedim öğleden önce gel o zaman dediler
Aaa super 9 da gel 3 umuz girelim odaya belki gurup indirimi yaptırırız :) hahs en kötü birbirimizden bahsedelim ;)

Aaa super 9 da gel 3 umuz girelim odaya belki gurup indirimi yaptırırız :) hahs en kötü birbirimizden bahsedelim :KK66:
Valla ya önce kavacık yapıp çocukları anneme bırakacağım okul tatil ya en azından bu tatili faydalı biseye degerlenirecyim sabah gün atamayla evden çıkmalıyım size yetisirim inşallah bu arda bu hastane çapanın oralarda di mi hiç de bilmem oraları sora sora gelcegim

Back