- 3 Ağustos 2018
- 496
- 572
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
- #33.641
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese Merhaba, daha önce yazmistim benimde ameliyatim yarin saat 2 de banada sans dileyin kizlar![]()
Canım linki atıyorum http://randevu.bezmialemhastanesi.com/randevu/aciklama-hastane.phpKızlar bisey sorcam su bezmialemde randevu yi nasıl alıyorsunuz günlerdir mustafa unal la yazisiyorum bunu sormak aklıma bile gelmedi 182 yi aradığımda vakıf üniversitelerinin randevusunu onlar vermiyormuş yarin gidecek arkadaslar3ehra ve diğer arkadaşım kimdi bi yardımcı olun hele bana hazır yarin okullar tatiliken bir gelip konussami diye düşünüyorum çocukları anneme.bırakıp belki gün bile alırım yaa
İzlemeye aldım canım bakabilirsin :)Bende gorebirmiyim fotolarinizi
Bende altan beye gidecektim dün ama ilk önce mustafa beyle görüşmek istedim . 2. Adres altan beyevet tesekkür ederim Dr Altan Yücetas da Derindere hastanesinde olcakmis ameliyat daha bugün geldim istanbula bu ameliyat icin
Ben
Bende altan beye gidecektim dün ama ilk önce mustafa beyle görüşmek istedim . 2. Adres altan bey
Herkese Merhaba, daha önce yazmistim benimde ameliyatim yarin saat 2 de banada sans dileyin kizlar![]()
Nasıl yani canım çöküntüler falanmı var yada morluk kızarıklık?Kızlar memelerim Türkiye haritası gibi moralim çok bozukdüzelecek mi bu hali ne kadar zamandan düzeliyor üzgünüm
Sabah karsilasiriz insallah![]()
Sabah karsilasiriz insallah![]()
Haydi hayirlisi ameliyata girenler bizlerede dua ediniz kimin kime duası.kabul olur bilinmezİyi şanslar hemen iyileşirsin inşallah ameliyata moralli neşeli gir.Ayağa kalkınca bol bol yürü hemen atarsın narkozu 3 gün oldu ben ameliyat olalı şimdi çok iyiyim
Sağol canim doktorla konuştum yarin bir aksilik olmazsa randevusuz geleceğim hatta beni 8:30 da çağırdı dedim ki hocam ucarakda gelsem ıstanbul trafiğinde ben oraya yetisememki o saatte dedim öğleden önce gel o zaman dediler
Aaa super 9 da gel 3 umuz girelim odaya belki gurup indirimi yaptırırız :) hahs en kötü birbirimizden bahsedelimSağol canim doktorla konuştum yarin bir aksilik olmazsa randevusuz geleceğim hatta beni 8:30 da çağırdı dedim ki hocam ucarakda gelsem ıstanbul trafiğinde ben oraya yetisememki o saatte dedim öğleden önce gel o zaman dediler
Valla ya önce kavacık yapıp çocukları anneme bırakacağım okul tatil ya en azından bu tatili faydalı biseye degerlenirecyim sabah gün atamayla evden çıkmalıyım size yetisirim inşallah bu arda bu hastane çapanın oralarda di mi hiç de bilmem oraları sora sora gelcegimAaa super 9 da gel 3 umuz girelim odaya belki gurup indirimi yaptırırız :) hahs en kötü birbirimizden bahsedelim![]()