Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Valla ya önce kavacık yapıp çocukları anneme bırakacağım okul tatil ya en azından bu tatili faydalı biseye degerlenirecyim sabah gün atamayla evden çıkmalıyım size yetisirim inşallah bu arda bu hastane çapanın oralarda di mi hiç de bilmem oraları sora sora gelcegim
Capanın alt tarafı diyebiliriz tam vatan caddesinde

hepinize tesekkür ederimm yazicam ameliyatdan cikinca insallah güzel olucak :dua:
Yarinmi ameliyattt anammm.. :) simdiden gecmis olsun duam seninle ameliyathaneye girerken serapada nasip olsun demeyi unutma lutfennnn cok optum ben senide bekliyorum muhakkak yaz unutma ..:)

F Fifi92 şimdiden geçmiş olsun canım sağlıkla çıkacaksın inşallah

malefiz87 malefiz87 Ben önce belime yastık koyup yarım yan dönmüştüm sonra yavaş yavaş tam yan yattım ama 3. Haftanın buldu diye hatırliyorum

misstk misstk günaydın canım bahsettiğin görüntü ilk günler öyle. Tabi duzelicek ama morluk, çöküntü varsa doktora sormalisin. Açamadım fotonu birazdan tekrar deneyeceğim.

misstk misstk günaydın canım fotoğraflarını gördüm daha öncede benzer fotoğraflar gördüm bu sitede diye hatırlıyorum, acaba meme yapısıyla mı ilgili bende bilmiyorum :( doktorunla kesinlkle iletişime geçmelisin bence fotoğraf gönder kendisine, yorum yapacaktır

Kızlar merhaba ben de olmak istiyorum bu ameliyatı Ankarada önerebileceğiniz veya olanlar var mı doktor tavsiyesinde bulunabilecekler bir de emzirmeyi bıraktıktan kaç ay sonra olabiliyoruz ameliyat

Merhaba kızlar,

Lütfen bana yardımcı olun. Yoğun çalışıyorum dolayısıyla doktor araştırmaya hatta gitmeye pek vaktim yok. Bana memnun kaldığınız önerebileceğiniz doktor isimleri verir misiniz????
85 F cup kullanıyorum ve C cupa inmek istiyorum. Doktor tercihinde neye dikkat etmeliyim?
Sizin yaptırıp da memnun kaldığınız doktor kimdir? İstanbul'da bu işin ehli kimlerdir?

Lütfen lütfen doktor ismi rica ederim.

Back