Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar bir ay var ameliyata ama pijama falan internetten almayı düşünüyorum o yuzden bir sıkıntı çıkar falan gönder tekrar iste yetişmez diye alicam şimdi ameliyat olmazsa da artık yapacak bisey yok ben 44 46 xl xxl beden giyorum üst şu an beden ne alayim önden dugmeli alicam bir de benim göguslerimde damarlar aşırı belirgin bu ara adetime cok yakin degilim internette tatmin edici bilgiler bulamadım varmıydı aranızda böyle olan kizlar
Benim sorum güme gidiyor sanırım

Y ysm001 S Sacakli pasakli 3ehra 3ehra kızlarrrrr siz naptınızzzz. 3 gün giremedim yoğun iş temposundan dolayı hepiniz muayene olmuşsunuzzz:KK200: Mustafa beyle uzun zamandır konusuyorum beni de bekliyordu görüşmeye ama bir türlü işten vakit bulup gidemiyorum. Sanırım haftasonu medicine hastanesinde oluyormuş oraya gideceğim yanına. Neler konuştunuz nasıl geçti??

Y ysm001 S Sacakli pasakli 3ehra 3ehra kızlarrrrr siz naptınızzzz. 3 gün giremedim yoğun iş temposundan dolayı hepiniz muayene olmuşsunuzzz:KK200: Mustafa beyle uzun zamandır konusuyorum beni de bekliyordu görüşmeye ama bir türlü işten vakit bulup gidemiyorum. Sanırım haftasonu medicine hastanesinde oluyormuş oraya gideceğim yanına. Neler konuştunuz nasıl geçti??
Canim ben daha once muayene olmustum zaten.. hocayla son kez konusmak icin gttim..cuma gunu ameliyat olacagim...insallah ameliyat iyi gecer sorunsuz atlatirim

Bugünkü bezmialem ekibi ne yaptı :)
Ben gidemedim maalesef haftasonu annemlerdeydim hsataydi kendisi o dan kaptim sanirim sabah vücut agrisyla uyandım eden düş almıştım soğuktu havada birde iyice kafam karman corman beni su an anadoluyakasinda olması ve muayene ücreti alamamış sebebiyle bir kerem keskin e
Gideyim diyorum bezmialemde git gel yakıt muayene derken aynı hesaba gelcek gibi diye dusunuyurum

Ben gidemedim maalesef haftasonu annemlerdeydim hsataydi kendisi o dan kaptim sanirim sabah vücut agrisyla uyandım eden düş almıştım soğuktu havada birde iyice kafam karman corman beni su an anadoluyakasinda olması ve muayene ücreti alamamış sebebiyle bir kerem keskin e
Gideyim diyorum bezmialemde git gel yakıt muayene derken aynı hesaba gelcek gibi diye dusunuyurum
Bezmialem derken ben dragostaki sanıyordum hep, biliyosun dragosta sahilde büyük bir binada benzmialemin anadolu yakası şubesi var. Eski sema hastanesi. Doktor burada da yapabilir bunu konuş canım mutlaka, geçmiş olsun öpüyorum

Ben bedeni aynı almıştım canm zaten gobek aynen kalıyor hatta üstten bakınca bayağı kendini belli ediyor hemde rahat olur zaten iki tane yeterli hatta bol yakalı tişört bile olur ikinci gün giyebilirsin(kollarımı öne uzatıp kafadan hop geçirip giydim ben)

Şaka bir yana, sen öyle dikkatli bakıyprsundur ameliyatına az kaldı ya stres oldun. Damarlar bazen belirginleşiyor belkide biz dikkatli olmuyoruz çogu zaman. Ben günde kırk kere göğüslerime bakıyorm şimdi ayna karşısında ve bayağı bi asimetrik buluyorum. Size söylemiyorum ama doktora sövüyorm bazen :(

minikkkkkkk minikkkkkkk bence o da narkozu kolay atamamıştır
Ben kardesimin 2 zor ameliyatinda yanindaydim ameliyattan ciktiginda masallah hic narkoz almis gibi degildi hatta ilki burun ameliyatinda cok iyidiye aksama eve gittik kalmadik hastanede ama bu narkozu atmak bukadar zormu cogu insan icin aceba etkenler neler , biz ailece spor gecmisi olan sigara kullanmayan ozen gosteren bedenine oyleyiz bunlarda etkenmi aceba bende kolay atarmiyim aceba ayyt yine kafamda deli sorular olusturdun Evr38 Evr38 ❤ insallah hersey yolundadır F Fifi92 icin

Ben bedeni aynı almıştım canm zaten gobek aynen kalıyor hatta üstten bakınca bayağı kendini belli ediyor hemde rahat olur zaten iki tane yeterli hatta bol yakalı tişört bile olur ikinci gün giyebilirsin(kollarımı öne uzatıp kafadan hop geçirip giydim ben)
Benim cantam oylece duruyo hic bozmadim bigun olabildigimde tak çık :) onden dugmeli pijama takimi cok onemli ..amabenim bi leopar saten takimim varki o hayallerle almistim oldumun ertesi gunu kucuk memelerle giycektim :( insallahhh nasip olur bana ve herkeze

Ben kardesimin 2 zor ameliyatinda yanindaydim ameliyattan ciktiginda masallah hic narkoz almis gibi degildi hatta ilki burun ameliyatinda cok iyidiye aksama eve gittik kalmadik hastanede ama bu narkozu atmak bukadar zormu cogu insan icin aceba etkenler neler , biz ailece spor gecmisi olan sigara kullanmayan ozen gosteren bedenine oyleyiz bunlarda etkenmi aceba bende kolay atarmiyim aceba ayyt yine kafamda deli sorular olusturdun Evr38 Evr38 ❤ insallah hersey yolundadır F Fifi92 icin
Canım değişken konular bunlar heleben hiç anlamıyprum, anestezistin kullandıgı ilaç markasıyla ilgili de olabilyormuş, etken madde olayı. Sen şimdi ona takma kafayı çünkü kücük minnak bir detay o, güzel bir kafa yapıyor onu yaşamalısın hatta bebeişim öpüyorm :*

Back