Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba kızlar,

Lütfen bana yardımcı olun. Yoğun çalışıyorum dolayısıyla doktor araştırmaya hatta gitmeye pek vaktim yok. Bana memnun kaldığınız önerebileceğiniz doktor isimleri verir misiniz????
85 F cup kullanıyorum ve C cupa inmek istiyorum. Doktor tercihinde neye dikkat etmeliyim?
Sizin yaptırıp da memnun kaldığınız doktor kimdir? İstanbul'da bu işin ehli kimlerdir?

Lütfen lütfen doktor ismi rica ederim.
Canım ben dr ekrem keskine ameliyat oldum çokta memnun kaldım tafsiye ediyorum hemde uyguna yaptı ameliyatımı

Arkadaşlar 3. Günüm ameliyatın fotoğraf yükledim bakar mısınız çok canım sıkıldı

Baktım fotoğraflarına biri digerinden daha şiş gorunuyor sadece o da normal benimde sag traci soldan daha şişti.. yavas yavas iniyor. Tabi sen doktoruna sor yine de..

Bu arada dolcefarniente dolcefarniente morluk normal degil mi ilk gunler benim sağımda hala hafif morluklar var.

Merhaba kızlar,

Lütfen bana yardımcı olun. Yoğun çalışıyorum dolayısıyla doktor araştırmaya hatta gitmeye pek vaktim yok. Bana memnun kaldığınız önerebileceğiniz doktor isimleri verir misiniz????
85 F cup kullanıyorum ve C cupa inmek istiyorum. Doktor tercihinde neye dikkat etmeliyim?
Sizin yaptırıp da memnun kaldığınız doktor kimdir? İstanbul'da bu işin ehli kimlerdir?

Lütfen lütfen doktor ismi rica ederim.

Bende senin gibiydim o yuzden cogu doktorla hep whatsapp uzerinden gorustum ama o da pek verimli olmuyor. Doktorlardan ziyade asistanlarla görüşüyorsun. Ama birebir yazanlarda var.. bence once bir liste cikar telefon görüşmeleriyle ön eleme yap ve oyle git.
Bu arada ben Murat Sariciya oldum cok memnunum.

Kızlar bir ay var ameliyata ama pijama falan internetten almayı düşünüyorum o yuzden bir sıkıntı çıkar falan gönder tekrar iste yetişmez diye alicam şimdi ameliyat olmazsa da artık yapacak bisey yok ben 44 46 xl xxl beden giyorum üst şu an beden ne alayim önden dugmeli alicam bir de benim göguslerimde damarlar aşırı belirgin bu ara adetime cok yakin degilim internette tatmin edici bilgiler bulamadım varmıydı aranızda böyle olan kizlar

Son düzenleme:
gerçekten mi çok sevindim tarih belli mi ozaman sıra bende bende randuvu alıp gidiyim fiyat konuştun mu
Canım benim mayıs sonu olucak nisanda tekrar gidicem o zamn net tarih kotucaz. Karin germe lipo meme küçültme 9 bin toplam ama meme çok büyük değil sadece sarkık istersen dıkleştırelim dedi bidahaki gidişte karar vericez. Haftaya diyetisyen e basliyorum 12 kilo versem bakalim lipo ya gerek kalmaz belki

Canım benim mayıs sonu olucak nisanda tekrar gidicem o zamn net tarih kotucaz. Karin germe lipo meme küçültme 9 bin toplam ama meme çok büyük değil sadece sarkık istersen dıkleştırelim dedi bidahaki gidişte karar vericez. Haftaya diyetisyen e basliyorum 12 kilo versem bakalim lipo ya gerek kalmaz belki
inşallah kilo verirsen daha iyi olur sadece meme ameliyatı olmuş olursun

Back