Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ya sen hesabini yapmissindir gerci ama aslina bakarsan zaten git gel yol masrafların, muayene ücretlerin tetkiklerin ameliyat masrafin derken her halükârda sana özel fiyatina gelecek.. direk ozellerle görüşsen ya. En azindan 6000se de 10000se se herseyi icinde .. cebinden ondan baska para cikmiyor. E muayenelerde ücretsiz çoğunda.. Daha mantikli yine de bir dusun istersen.. bu sekilde sirf doktor araştırırken harciyorsun zaten yazık günah canim
Evet riseros kesinlikle haklısın ben heyet raporu bile.alsam devlette 5000 e kadar odermisim doktor öyle söyledi şimdi şöyle bir alternatif var anlasmalı olduğum bir hastaneye gidip doktor muayenesini olacagim heyetlik boyutta olduğundan belki doktor rapiruyla ozel saglik sigortasina karsilattirabilme sansimiz olabilir gibi bende Evr38 Evr38 doktoru mepdipolden mustafa beye aldım randevu bakalım ne diyecek kendisi

Evet riseros kesinlikle haklısın ben heyet raporu bile.alsam devlette 5000 e kadar odermisim doktor öyle söyledi şimdi şöyle bir alternatif var anlasmalı olduğum bir hastaneye gidip doktor muayenesini olacagim heyetlik boyutta olduğundan belki doktor rapiruyla ozel saglik sigortasina karsilattirabilme sansimiz olabilir gibi bende Evr38 Evr38 doktoru mepdipolden mustafa beye aldım randevu bakalım ne diyecek kendisi

Hadi bakalim hakkinda hayirlisi nasilsa öyle olsun .. randevunu ne zamana aldin ?

Aa inanmıyorum mustafa beye mi aldın, hadi hayırlısı:)
peki oranın muayene ücreti 120 onu vermycen o zaman?

Aa inanmıyorum mustafa beye mi aldın, hadi hayırlısı:)
peki oranın muayene ücreti 120 onu vermycen o zaman?[/QUOTE
Sgk liya o fiyat ben normal muayene ücreti üstünden %20 sini ödeyeceğim anacak su an için belirsiz çünkü p olicem plastik cerrahiyi karşılamıyor yani ben sgk olmamasi yokluktan değil arkadasarl daha oncede belirttim eşimin çalıştığı.kurum özel sigorta yaptırıyor çalışanlara bu sebeple sgk yok bizde diğer türlü muayene sonrası bir konuşacağız bakalım ona göre provizyon.sorduracagiz oderse sigorta yaptıracağım yoksa kredi cekecegiz

Evet mustafa keskin acaba ekrem.keskin le bir akrabaliklari varmi
Peki bezmialemde bir martta olacak arkadaşı niye beklemiyorsun? Tavsiye ederim yani bir bekle. Mustafa bey çok iyi bir doktor ama medipol saçma salak bir hastane yardımcı olmazlar, mustafa bey direk medikal muhasebeye yollar seni oturup bu konuyu konuşmaz diye tahmin ediyorum. Hiç o konulara girmiyosun doktorla, direk hastanenin muhasebesiyle görüşüyosun orda

Peki bezmialemde bir martta olacak arkadaşı niye beklemiyorsun? Tavsiye ederim yani bir bekle. Mustafa bey çok iyi bir doktor ama medipol saçma salak bir hastane yardımcı olmazlar, mustafa bey direk medikal muhasebeye yollar seni oturup bu konuyu konuşmaz diye tahmin ediyorum. Hiç o konulara girmiyosun doktorla, direk hastanenin muhasebesiyle görüşüyosun orda
Benim su anki öğrenmek istediğim doktor muayene sonucu ozel sigortama karşılayıp.karsilacamayacagi bezmialemde 5000 tl ve yapılacak her ekstra şey için yine cebimden para çıkacak yani neteblag belli kalmıyor.o sikinti

Cuma günü ne alabildim yoğun sanırım ben aslında yeditepe üniversitesi hastanesi çok seviyorum ancak orani ki çok çok pahalı plastil cerrahi bu sebeple odeyecegim meblagda artiyor muayeneside pahali 475

Hayirlisi olsun canim.. Yeditepede de andac aykan var ben sorduğumda 13.500 dü yanilmiyorsam mutlaka zamlanmistir..

Kızlar bisey sorcam su bezmialemde randevu yi nasıl alıyorsunuz günlerdir mustafa unal la yazisiyorum bunu sormak aklıma bile gelmedi 182 yi aradığımda vakıf üniversitelerinin randevusunu onlar vermiyormuş yarin gidecek arkadaslar 3ehra 3ehra ve diğer arkadaşım kimdi bi yardımcı olun hele bana hazır yarin okullar tatiliken bir gelip konussami diye düşünüyorum çocukları anneme.bırakıp belki gün bile alırım yaa

Yada kızlar siz saat maçta randevunuz var bende gelsem arkadaş gibi berabermi girsek acaba

Canim bezmialem devlet hastanesi degil vakif universitesi...o yuzden 182 den alinmaz.. bezmialemin kendi sitesinden alabilirsin... ben sabah 8.30 da orda olucam.. diger arkadasin randevusuda 9.30 daydi

Canim bezmialem devlet hastanesi degil vakif universitesi...o yuzden 182 den alinmaz.. bezmialemin kendi sitesinden alabilirsin... ben sabah 8.30 da orda olucam.. diger arkadasin randevusuda 9.30 daydi
Peki siz muayene ücreti oduyormusunuz ben hocayla yazistim bana 8:30 gel dedi ancak ıstanbul trafiğinde 5 te bile evden ciksam asla yertisemem dedim öğleden önce gel dedi bakayım gelebilecekmiyim birde arkadaslar net ten ve facebook sayfasından baktığınızda hastane hakkında çok kötü yorumlar var herkes sorun yaşamış ya siz daha önce hizmet aldinizmi bu hastanden

Back