Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar meme ameliyatından sonda bant vardiya dikişin üzerine yapıştırılan hangisiydi o ???
20190223_182234.jpg

Cansın çok teşekkür ederim işe yaradımı sende dikiş izlerine iyi geliyomuş
Vallahi hiç bilmiyorum canım, çok çok iyi birşey olsa her doktor kullanır diye de düşünmek lazım, ama benim bir ayım rahat geçti bantlarla. Şimdi bantsız korkuyorum dikişler direk meydanda yani tırsıyorum :)

Özel mi devlet mi sorusu benim için zor. Ben ozel tercih ettim çünkü annem bu konuyla alakalı devlet Hastanesinden çok cekti.
Yıllarca bunun için bekledim, hayalini kurdum, para biriktirdim ve istediğim doktor olmalıydı. Biraz takıntılıyim bu konuda. Elimdeki parayla yapacak çok doktor vardı ben taktim o doktor yapacak.1 sene daha bekledim para biriktirmeyi. Sonunda muradima erdim. Hiç pişman olmadım asimetri yok. Çok doğal ve istediğim küçüklükte .
Velhasıl tercih meselesi. Sonuç hepimizi mutlu ediyor nerede olursa olsun.

Bu araştırma isleri insani iyice kafasını kamran corman ediyor haudarpasnin doktoruyla insatdana iletişime geçtim aklındaki tüm soruları sor
Bence bi mustafa hocayla görüş kafanı çok karıştırma canım
Sanırım öyle yapacağım çünkü hakikatten kafam karman corman oldu nedeni ise şimdi kartal arastirmanin doktoruyla iletisime gectim devlette istersem en az bir yıl bekleyebilmrisim biz yapmıyoruz asistanlarimiza yaptırıyoruz orada şartlar oyle diyor kendisinin programlari doluymus heyet raporu da olsa masrafim olurmus ucretli istersem yine hatri sayilir bir rakam çıkarmış kendisi ozelde yapiyormis 8000 tl dedi ben suan karman corman yine

Bu araştırma isleri insani iyice kafasını kamran corman ediyor haudarpasnin doktoruyla insatdana iletişime geçtim aklındaki tüm soruları sor

Sanırım öyle yapacağım çünkü hakikatten kafam karman corman oldu nedeni ise şimdi kartal arastirmanin doktoruyla iletisime gectim devlette istersem en az bir yıl bekleyebilmrisim biz yapmıyoruz asistanlarimiza yaptırıyoruz orada şartlar oyle diyor kendisinin programlari doluymus heyet raporu da olsa masrafim olurmus ucretli istersem yine hatri sayilir bir rakam çıkarmış kendisi ozelde yapiyormis 8000 tl dedi ben suan karman corman yine

Ya sen hesabini yapmissindir gerci ama aslina bakarsan zaten git gel yol masrafların, muayene ücretlerin tetkiklerin ameliyat masrafin derken her halükârda sana özel fiyatina gelecek.. direk ozellerle görüşsen ya. En azindan 6000se de 10000se se herseyi icinde .. cebinden ondan baska para cikmiyor. E muayenelerde ücretsiz çoğunda.. Daha mantikli yine de bir dusun istersen.. bu sekilde sirf doktor araştırırken harciyorsun zaten yazık günah canim

Bayadır gıremedım sankı resımde yogun beyazlaşma var gıbı benımde oyle başlamıstı açılma suan ne durumdasın bılmıyorum cok gecmıs olsn

Canım şükür baya iyi oldu ama zor bir süreçti çok kortum açılma oldu diye ama şükür kurudu
Şimdi tüplerimi bağlatma ameliyatı olucam 25 Şubat Pazartesi sabahı çok kilo verdim ve psikolojim bozuldu sanki haram hamile kalıcam diye ondan hemen bu operasyona randevu aldım
Aranızda bağlatan varmı umarım sorunsuz olur 1 gece yatırıcam dedi doktorum
Hayırlısı inş ama yaza bomba olacağım kesin Ekim’den beri 16 kilo gitti 110 kiloydum şuan 86hedef 75 inş ;)

Back