- 3 Ağustos 2018
- 496
- 572
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
- #33.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cansın çok teşekkür ederim işe yaradımı sende dikiş izlerine iyi geliyomuş
Vallahi hiç bilmiyorum canım, çok çok iyi birşey olsa her doktor kullanır diye de düşünmek lazım, ama benim bir ayım rahat geçti bantlarla. Şimdi bantsız korkuyorum dikişler direk meydanda yani tırsıyorum :)Cansın çok teşekkür ederim işe yaradımı sende dikiş izlerine iyi geliyomuş
Aaa demek murat hoca kataldaydi peki başka onerebilcegin bildiğin bir doktor var mi kartal da ona göre randevu alayım
Silikon bantKızlar meme ameliyatından sonda bant vardiya dikişin üzerine yapıştırılan hangisiydi o ???
Tamamdir tesekkur ederimBen o zaman direk Murat hocayi arastirarak gitmistim o yuzden hic bakmadim diger doktorlara..
Evet benim simdiki sorum kartal dan randevu alacagimda daha önce gittiğiniz yada adını duyduğunuz yada isim verebileceğimiz bir isim varmı kızlar hadi bakalım öneri bekliyorum sizden plastik cerrah onerisi
Cansın çok teşekkür ederim işe yaradımı sende dikiş izlerine iyi geliyomuş
Sanırım öyle yapacağım çünkü hakikatten kafam karman corman oldu nedeni ise şimdi kartal arastirmanin doktoruyla iletisime gectim devlette istersem en az bir yıl bekleyebilmrisim biz yapmıyoruz asistanlarimiza yaptırıyoruz orada şartlar oyle diyor kendisinin programlari doluymus heyet raporu da olsa masrafim olurmus ucretli istersem yine hatri sayilir bir rakam çıkarmış kendisi ozelde yapiyormis 8000 tl dedi ben suan karman corman yineBence bi mustafa hocayla görüş kafanı çok karıştırma canım
Maşallah diyelim çok güzel daha da iyi olursun inşallah ,hangi iz kremini kullanıyorsun canmBende bugün bir ay kontrolüme gittim bantlarım çıktı, gayet huzlı iyileştiğimi söyledi doktorum. İz kremine başlıyorum. Fotoğraf koydum.
Bu araştırma isleri insani iyice kafasını kamran corman ediyor haudarpasnin doktoruyla insatdana iletişime geçtim aklındaki tüm soruları sor
Sanırım öyle yapacağım çünkü hakikatten kafam karman corman oldu nedeni ise şimdi kartal arastirmanin doktoruyla iletisime gectim devlette istersem en az bir yıl bekleyebilmrisim biz yapmıyoruz asistanlarimiza yaptırıyoruz orada şartlar oyle diyor kendisinin programlari doluymus heyet raporu da olsa masrafim olurmus ucretli istersem yine hatri sayilir bir rakam çıkarmış kendisi ozelde yapiyormis 8000 tl dedi ben suan karman corman yine
Canım baya olmuş gırmeyelı işe başladım vakıt bulamaz oldm ben Iyıyım umarım sızlerde ıyısınızdırAramiza hosgeldin canim..
Teşekkürler canım, siliskar verdi ama iki tane daha seçenek sundu biri noskar dı diğerini hatırlamıyorum. Silikonlu kremler bunlarMaşallah diyelim çok güzel daha da iyi olursun inşallah ,hangi iz kremini kullanıyorsun canm
Contractubex digeri :)Teşekkürler canım, siliskar verdi ama iki tane daha seçenek sundu biri noskar dı diğerini hatırlamıyorum. Silikonlu kremler bunlar
Hayirli olsun işin canim ..nasil memislerin son halini at musait oldunda ,optumCanım baya olmuş gırmeyelı işe başladım vakıt bulamaz oldm ben Iyıyım umarım sızlerde ıyısınızdır
Yok onu ben sordum sezeryn izim için kullanmıştım silikonlu değil o çok önermiyoruz ama nedense kadın doğumcular onu öneriyor dedi.Contractubex digeri :)
Bayadır gıremedım sankı resımde yogun beyazlaşma var gıbı benımde oyle başlamıstı açılma suan ne durumdasın bılmıyorum cok gecmıs olsn