- 17 Şubat 2019
- 13
- 14
- 3
- Konu Sahibi ---Lily---
- #33.261
Benıde izler misin canım merak ettimS Sacakli pasakli izliyorum seni zaten bakabilirsin
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benıde izler misin canım merak ettimS Sacakli pasakli izliyorum seni zaten bakabilirsin
Valla inanamiyorum sana..cevrende seni sarsacak kimse yok seni zorlamalari lazim biraz cebren falan yani bu artik saglik sorunu kimseye boyle eziyet etmeye hakkin yok. Etrafinda yok mu" sacmalama serap kalk gidiyoruz bu ameliyati olacaksin zirlama tepemi attirma biktik usandik bu ne yaa ne korkuyosun cocuk gibi kalk kalk gidiyoruz tobe tobe yaa cildirtma adami "diyecek biri ben olsam iyi bir azarlardim dedigimi yaptirirdim bunkonuda cok iyiyimdir :) isim geregi :)
Gunaydin.. Hersey insanin kendisinde bitiyo bugüne kadar kimse başaramadı , gel ozaman :) hee dün beni çok üzen bi durum oldu kafam orda dank etti kendimi salmamam gerek once memelerden başlicam bu ameliyati olucam en azindan denicem tekrarValla inanamiyorum sana..cevrende seni sarsacak kimse yok seni zorlamalari lazim biraz cebren falan yani bu artik saglik sorunu kimseye boyle eziyet etmeye hakkin yok. Etrafinda yok mu" sacmalama serap kalk gidiyoruz bu ameliyati olacaksin zirlama tepemi attirma biktik usandik bu ne yaa ne korkuyosun cocuk gibi kalk kalk gidiyoruz tobe tobe yaa cildirtma adami "diyecek biri ben olsam iyi bir azarlardim dedigimi yaptirirdim bunkonuda cok iyiyimdir :) isim geregi :)
Benzer korkular yasadim rahat ol bisey olmayacak.Yuruyus yap cigerlerin acilsin anesteziden uyanman rahat olurKızlar ameliyatıma son 2 gün ... hastanede 2 gün kalacağım sanki ameliyattan çıkamayacak gibi bir his sardı beni hiç korkmam normalde kaç tane ameliyat oldum ama bu sefer bebeğim olduğu için böyle hassaslaştım galiba... Son tavsiyeleriniz var mı şunu yap şunu yapma diyeceğiniz.![]()
Gunaydin canim , randevum yok ..Günaydın herkese, serapçım bu hafta randevun var mıydı herhangi bir daktırla![]()
Nasıl yok kız, varıdıGunaydin canim , randevum yok ..
Cok tesekkur ederim cok haklisin Evet benimde dün yasadigim durum bana cok dokunduSerap ben daha önce anlatmıştım Gerizekali bir doktordan dolayı 10 yıl önce hicbir korku göstermeden olacağım ameliyati 10 yıl sonra düşünmeye başlayabildim tabi ki korku olacak insaniz can tatlı benim normalde hiç dikkate alamadığım erkek iş arkadaşım benden 20 kiloya yakın kilo fazlalığı olan biri için senden daha zayıf dedi dank etti O çok iri bir arkadaş olmasına rağmen bir ona baktım bir kendime aradaki 20 kilo hiç bir şekilde göze görünmüyor sebep göğüs o gün randevu aldım sonra bu siteden araştırdım hala olanları okuyorum iyi ya da kötü şansa evet ama coook büyük sıkıntılar yaşayan oldu mu hayir sıkıntı yaşayanlar bile memnun olduğunu söylüyor mu evet az bir cesaret ki odanda bile gevşemem rahatlamak için haberin bile olmadan bir iğne yaparlar bitti sen güvendiğin bir dr a git ayrıntı konuşma yap de bence ayrıntı konuşursan korku ve heyecan olur sen sadece git yat ve cik ayrıca gözünde de büyütme düşünme
Yok sadece cihan beyi aramistim gecen hafta sonu ama randevu almamistim detaylari ogrendim yardimcisindan hangi hastanede yapiyo ameliyati vs.. gibi bu haftada gitsemmi demistim vazgectim sonra ..Nasıl yok kız, varıdı
Hee bugüne kadarki deneyimlerimde dedigin gibi ayrintili hic konusmadim okadar istekli ozguvenli gittimki sonra gordukleri manzaraya onlar bile cok sasirdilar hata orda oldu bende boyle bi durum var beni napin edin ama kurtarin dicem valla dicem ..Serap ben daha önce anlatmıştım Gerizekali bir doktordan dolayı 10 yıl önce hicbir korku göstermeden olacağım ameliyati 10 yıl sonra düşünmeye başlayabildim tabi ki korku olacak insaniz can tatlı benim normalde hiç dikkate alamadığım erkek iş arkadaşım benden 20 kiloya yakın kilo fazlalığı olan biri için senden daha zayıf dedi dank etti O çok iri bir arkadaş olmasına rağmen bir ona baktım bir kendime aradaki 20 kilo hiç bir şekilde göze görünmüyor sebep göğüs o gün randevu aldım sonra bu siteden araştırdım hala olanları okuyorum iyi ya da kötü şansa evet ama coook büyük sıkıntılar yaşayan oldu mu hayir sıkıntı yaşayanlar bile memnun olduğunu söylüyor mu evet az bir cesaret ki odanda bile gevşemem rahatlamak için haberin bile olmadan bir iğne yaparlar bitti sen güvendiğin bir dr a git ayrıntı konuşma yap de bence ayrıntı konuşursan korku ve heyecan olur sen sadece git yat ve cik ayrıca gözünde de büyütme düşünme
Ama senin doktorun vardı zaten güvendiğin hatta tanıyorum dediğin. Belki başka bişeyler var diyemiyorsun bize ama bizde istiyoruzki sende kurtul bu derttenYok sadece cihan beyi aramistim gecen hafta sonu ama randevu almamistim detaylari ogrendim yardimcisindan hangi hastanede yapiyo ameliyati vs.. gibi bu haftada gitsemmi demistim vazgectim sonra ..
En güzeli bi cesaret bütün hayatımız değişecek değişen kıyafetler duruşumuzu değiştirecek duruşumuz degisince özgüven gelişecek dikkat çekmemek için toplumda iki laf edemeyen biz şakır şakır sakiyacagizHee bugüne kadarki deneyimlerimde dedigin gibi ayrintili hic konusmadim okadar istekli ozguvenli gittimki sonra gordukleri manzaraya onlar bile cok sasirdilar hata orda oldu bende boyle bi durum var beni napin edin ama kurtarin dicem valla dicem ..
Evet canim ...insallahhh kurtulucam canim nekadar tesekkur etsem az benim kadar istediginizi biliyorum bigun size surpriz yapicam ama :)Ama senin doktorun vardı zaten güvendiğin hatta tanıyorum dediğin. Belki başka bişeyler var diyemiyorsun bize ama bizde istiyoruzki sende kurtul bu dertten
Agziini yerimmm :) insallahhh gercekten oyle cok sey degisecek ..En güzeli bi cesaret bütün hayatımız değişecek değişen kıyafetler duruşumuzu değiştirecek duruşumuz degisince özgüven gelişecek dikkat çekmemek için toplumda iki laf edemeyen biz şakır şakır sakiyacagiz
Demekki yaninada gidip biraz sohbet pazarlik biraz daha inebilir bence ..
Kesinlikle canim 20 binden aşağı fiyat almadım hiç de baki bey de uykun medilife beylikdüzünde
Meme küçültme 6 bin dediNe kadarmış Baki bey?
Bende yeşimin ameliyatını bekliyorum .Kızlar ben de Mustafa Ünal beyle görüştüm. Haftaiçi çalıştığım için haftasonuna Bezmialem’den randevu alamadığımı söyledim. O da bana haftasonu Medicine Hastanesi ya da Yeni Huzur Tıp Merkezinde oldugunu söyledi. Ameliyatları oralarda da yapabilirmiş... Ama ben şu anda Tamer Taş ve Mustafa Ünal arasındayım. Sanırım Yeşim’in ameliyatından sonra karar vereceğim. @yesim0013ehra S Sacakli pasakli