Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

dolcefarniente dolcefarniente
gercekten cok güzel olmus, benimde asagi yukari sizin gibi sadece biraz daha dolgun benim ameliyatimda önümüzdeki pazartesi. Siz kac gün sonra rahat hareket edebildiniz hastaneden ciktignizda nasildiniz ögrenebilirmiyim? cok sordum
Teşekkürler. Çok rahattım canım kolay uyandım ağrı hissetmedim. Kollari ilk 3 gün çok kullanmadım ama basit işlerimi yapabildim. 4. Gün direnlerim çıktı ve çok rahatladım. 7. Gün epey toparlamistim ama yinede 1 aya kadar her dikkat etmeli. Uzanma, itme, çekme gibi harekwtlere dikkat etmelisin. Onun dışında endişelenicek bir şey yok ağrılı bir ameliyat değil. Şimdiden geçmiş olsun haberlerini bekliyorum

Ben istanbuldayım bi kaç doktorla görüştüm fiyatları çok yüksek fiyatı uygunmuş Bursa ya bile gidebilirim

Bir süredir bu platforma giremiyorum iş yogunlugundan dolayı bir coğunuz fiyat ve doktor aradtırması içerisinde ve rakamlar bir hayli yüksek Aklınızda olsun diye yazıyım dedim ben ameliyatımı Bursa Çekirge devlet hastanesinde ücretli olarak yaptırdım 2100 tl ye toplam maloldu .plastik cerrah mustafa altunbaş id doktorum ve inanılmaz memnunum cıkardıgı işten 80 E idi ölcüm su anda 80B ve top modeller gibi bir görüntüsü var .Deli paralar veremiyecek olanlar için çok iyi bir alternatif bence.
bende görebilirmiyim

Teşekkürler. Çok rahattım canım kolay uyandım ağrı hissetmedim. Kollari ilk 3 gün çok kullanmadım ama basit işlerimi yapabildim. 4. Gün direnlerim çıktı ve çok rahatladım. 7. Gün epey toparlamistim ama yinede 1 aya kadar her dikkat etmeli. Uzanma, itme, çekme gibi harekwtlere dikkat etmelisin. Onun dışında endişelenicek bir şey yok ağrılı bir ameliyat değil. Şimdiden geçmiş olsun haberlerini bekliyorum
tesekkür ederim, yazicam ameliyatdan sonra bakalim heyecan dorukta

Arkadaşlar merhaba, meme küçültme ameliyatı olmadım ama olan çok kişi tanıdım süreçlerine şahit oldum Ankara da doktor araştıranlar için ve soruları olanlar için yardıma hazırım.Sevgiler :)

Takip edermisin canm

Bir süredir bu platforma giremiyorum iş yogunlugundan dolayı bir coğunuz fiyat ve doktor aradtırması içerisinde ve rakamlar bir hayli yüksek Aklınızda olsun diye yazıyım dedim ben ameliyatımı Bursa Çekirge devlet hastanesinde ücretli olarak yaptırdım 2100 tl ye toplam maloldu .plastik cerrah mustafa altunbaş id doktorum ve inanılmaz memnunum cıkardıgı işten 80 E idi ölcüm su anda 80B ve top modeller gibi bir görüntüsü var .Deli paralar veremiyecek olanlar için çok iyi bir alternatif bence.

Benide izler misiniz?

Evet sizi hatırlıyorum isminizden bursadakiler icin iyi fikir oldu bize ıstanbul lazım :KK66: birde beni izleybeilrisimizniz di etsem görebilirsiniz sizn vakitlere sizin ismi bize benzeyen bir daha olmuştu @der en miyidi adi oyle bsieydo sanirim

A abstract16 ve Deren2013 Deren2013 sanirim bende karistiriyordum hep ikisini

Burda anlatilmaz :KK43: ki canimmm..

Kiyamam kuzum konu herneyse kırmış seni belli ki .. üzme kendini hic birsey icin sadece cesaretini toplamaya çalış.. bu yil olacaksin inaniyorum ben

Kizlar yanlis hatirlamiyorsam 2 önce bugün ameliyati oldugunu yazan bir arkadaş vardı o kimdi ne oldu haberiniz varmi???

A abstract16 ve Deren2013 Deren2013 sanirim bende karistiriyordum hep ikisini

Kiyamam kuzum konu herneyse kırmış seni belli ki .. üzme kendini hic birsey icin sadece cesaretini toplamaya çalış.. bu yil olacaksin inaniyorum ben
Gecti gecti :) insallahh olucak ..cokkkkkk optum iyimisin biraz daha artik canimmm❤

Back