- Emoji Skoru
- 144
- Puanlar
- 303
- Konu Sahibi ---Lily---
- #33.221
Ben karıngerme ile beraber fiyat aldim toplamda 10 bin tl ikisiNe kadar fiyat verdi meme küçültmeye?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben karıngerme ile beraber fiyat aldim toplamda 10 bin tl ikisiNe kadar fiyat verdi meme küçültmeye?
Super bi fiyat hayirli olsun ...hangi doktorBen karıngerme ile beraber fiyat aldim toplamda 10 bin tl ikisi
Ben oldugumda koltuk altımda beze aldırdım dicem millete))))) yaa evet meme kucultmenin diger adi kist aldirma :) cok duydum bunu
Valla ben oluyum Allah nasip etsin haykiricam kurtuldum bu dev memelerden diye daha neler yapicam o derece biktimBen oldugumda koltuk altımda beze aldırdım dicem millete![]()
Aynen yaValla ben oluyum Allah nasip etsin haykiricam kurtuldum bu dev memelerden diye daha neler yapicam o derece biktim![]()
uffff fena olmusEki Görüntüle 2237030
Az önceki durum mememin altinda olusan( yani bunlari yasayip direnen bi aptal ben varim
![]()
Eki Görüntüle 2237030
Az önceki durum mememin altinda olusan( yani bunlari yasayip direnen bi aptal ben varim
bunuda paylasmamin nedeni ameliyat olan arkadaslarim nekadar sansli oldugunuzu cok iyi anlayin beterin beteri var iste ben
![]()
Aynen cok sık duş alırım bendeuffff fena olmus
( benımde oyke oluo bacım cokk ıyı anlıyorum o yuzden senı sürekli banyo yapıyorum alt kısmı temiz kalsın die :) Allah bizede nasıp etsin inşallah
raporda gayet "memede şekil bozukluğu "yazıyor. E nabizdan gördüm ben deAyni durum bendede var ...isyerindekilere mecburen kist ameliyati olacagimi soyledim..insallah rapordaki tanidan anlamazlar
raporda gayet "memede şekil bozukluğu "yazıyor. E nabizdan gördüm ben de
Bezmi alem mustafa ünal canımSuper bi fiyat hayirli olsun ...hangi doktor
Çok kızıyorum kendime cokkkk
Bezmi alem mustafa ünal canım[/QUCok iyi bian once kurtulman dilegiyle insallahhhBezmi alem mustafa ünal canım
Evet bende zaten doktor tecrübesi çok onemli asistan ayda prof ol mu önemli olan o değil.memnuniyet ben fiyat için yaptım o yorumu çünkü bezmialemde uzmanlığı olanlar 7000 tl ye yapıyorlarmış öyle öğrendim ben söz başka bisey sorayım bezmialemdeki doktorlar hastalar çok kaba davrniyorlarmis net te arastirdigim kadarıyla herkse cok sikayetci calisanindan doktoruna kadar siz böyle birseyle karsilasiltimizmi? Sizin ameliyat ne zamandi memnuniyeyinize gore ben bile tercih edebilirkm ozel ler çok pahalı bende uzun zamandir devlette arttırma içindeyim cuma gunu bilgehan hanima godeceg bakalım o ne diyecekEvet Mustafa bey asistan .. 4 ay sonra uzmanligini alicak.. ve hastaneden ayrilacak... kidemli asistanlardan oldugu icin ve tanidigim meme kucultme ameliyatini onda olup memnun kaldigi icin bende ameliyat olmaya karar verdim...
bence de iste beni. Buradan doktor tavsiyesi almanın sebebi bu yoksa herhangi bir devlet hastanesine tanimadigin bir doktora gidip ameliyat olmak da ne varBana numunedeki ozan bey : bu ameliyatı asistanlarım bile çok rahat yapar demişti. Eğer çok sık yaptıkları bir ameliyatsa sorun olmaz bence.
Size bisey soyleyimmi inanın ki emzirme bir şans işi bebeğin tercihi kocaman kafam gibi göğüslerin deli gibi süt dolan memelerim vardı bebek emebildimi ilk kızım ni hafta sirna ogrenebildi ekmeyi o kadr büyük ve girdilerin çocuğun burnu kapanmasin diye üstten basınca süt damarını tıkanıyor alttan ust ne ağırlık binmesin diye desteklediğimiz meme ağızdan çıkıyor küçücük çenesi çabucak yorülüyordu anlarız ryan lohusa ve çok duygusal baktığında yol söylüyor büyük kızım emir mama takviyesiyle gittik şu tüm zerre yaramadı ne kilo yaptı ne de gaz sorunumuz bitti ne zamanki el gıda ve mamayla devam ettik gaz sorunumda bitti kucuk kizima gelince o garibime hiç emmeyi vantyzlayamadi bile iki ay makinaya sagip kaşıkla besledik sonuç yine aynı hep gaz ve gram gelişme yok sonrasında bana kalanı kocaman karikatür deki kadınlar gibi kocaman memmeler ince bel koca basenler yani ne büyüklerinden ne de sütünden bir hayır gormedim diger arladasrin dedigi gibinbekarken olanagim olsaydı hic düşünmez olurdum kendime oyle üzülüyorum ki giyemedigim bikiniler gelinlik provalamrim ve bulunmayan abiyelr valla büyük neden insanlar bile bizim yaşadığımız sorunları yasmiyor meme hep bu orantiszilik hep bir sorun artık kurtulacam bendeKafam çok karışık. Ablam 3 ay önce doğum yaptı ve onun göğüsleri küçücüktü. Şu an benimkilerden büyük ve sarkık. Belki de süt dolu olduğu içindir bilmiyorum. Ve bir de sezaryenden sonra 10 gün sütü gelmeyince ağlamaktan helak oldu. Şimdi ameliyat olacağımı söyleyince sakın emziremiceksen olma diyor. Keşke her yerim şiş ve sarkık olsaydı da o 10 günde çocuğumu emzirebilseydim diyor. Sütüm gelmezse naparım vicdan azabından ölürüm emziremezsem![]()
Evet bende zaten doktor tecrübesi çok onemli asistan ayda prof ol mu önemli olan o değil.memnuniyet ben fiyat için yaptım o yorumu çünkü bezmialemde uzmanlığı olanlar 7000 tl ye yapıyorlarmış öyle öğrendim ben söz başka bisey sorayım bezmialemdeki doktorlar hastalar çok kaba davrniyorlarmis net te arastirdigim kadarıyla herkse cok sikayetci calisanindan doktoruna kadar siz böyle birseyle karsilasiltimizmi? Sizin ameliyat ne zamandi memnuniyeyinize gore ben bile tercih edebilirkm ozel ler çok pahalı bende uzun zamandir devlette arttırma içindeyim cuma gunu bilgehan hanima godeceg bakalım o ne diyecek
Bende bendeee kurtulmak istiyorumSize bisey soyleyimmi inanın ki emzirme bir şans işi bebeğin tercihi kocaman kafam gibi göğüslerin deli gibi süt dolan memelerim vardı bebek emebildimi ilk kızım ni hafta sirna ogrenebildi ekmeyi o kadr büyük ve girdilerin çocuğun burnu kapanmasin diye üstten basınca süt damarını tıkanıyor alttan ust ne ağırlık binmesin diye desteklediğimiz meme ağızdan çıkıyor küçücük çenesi çabucak yorülüyordu anlarız ryan lohusa ve çok duygusal baktığında yol söylüyor büyük kızım emir mama takviyesiyle gittik şu tüm zerre yaramadı ne kilo yaptı ne de gaz sorunumuz bitti ne zamanki el gıda ve mamayla devam ettik gaz sorunumda bitti kucuk kizima gelince o garibime hiç emmeyi vantyzlayamadi bile iki ay makinaya sagip kaşıkla besledik sonuç yine aynı hep gaz ve gram gelişme yok sonrasında bana kalanı kocaman karikatür deki kadınlar gibi kocaman memmeler ince bel koca basenler yani ne büyüklerinden ne de sütünden bir hayır gormedim diger arladasrin dedigi gibinbekarken olanagim olsaydı hic düşünmez olurdum kendime oyle üzülüyorum ki giyemedigim bikiniler gelinlik provalamrim ve bulunmayan abiyelr valla büyük neden insanlar bile bizim yaşadığımız sorunları yasmiyor meme hep bu orantiszilik hep bir sorun artık kurtulacam bende