- Konu Sahibi ---Lily---
- #33.281
Beni de izler misinizYok ya ameliyat telaşından girmemiştir :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de izler misinizYok ya ameliyat telaşından girmemiştir :)
Cok tesekkur ederim bilgi için bahsettigin hastaneler nerededir birde o bahsettigin hastanelerde yaparsa yine fiyat aynı fiyat mi olacak aahaahy kızlar aklıma ne geldi biliyor musunuz şimdi biz hepimizinsatadan bu adama ulaşıyoruz ya bu adamda türkiyede ne çok büyük memeli varmış demesin birde fiyat arttirmasinmi ?Kızlar ben de Mustafa Ünal beyle görüştüm. Haftaiçi çalıştığım için haftasonuna Bezmialem’den randevu alamadığımı söyledim. O da bana haftasonu Medicine Hastanesi ya da Yeni Huzur Tıp Merkezinde oldugunu söyledi. Ameliyatları oralarda da yapabilirmiş... Ama ben şu anda Tamer Taş ve Mustafa Ünal arasındayım. Sanırım Yeşim’in ameliyatından sonra karar vereceğim. @yesim0013ehra S Sacakli pasakli
benide izlermisin lütfen?S Sacakli pasakli izliyorum seni zaten bakabilirsin
sizde Dr Altani düsünüyordunuz size hangi fiyati verdi ögrenebilirmiyim sakincasi yoksa?Bende yeşimin ameliyatını bekliyorum .
Tesekkur ederim canim...Hep olan seyler yeni degil , bide baska bi sorun daha oldu memelerle ilgili yani acayip canim sıķķın depresyona girdim bu ameliyati acil olmam sart artik![]()
Bende hep bunu düşünüyorum etrafta hiç büyük memeli yok diye:) bu kadar kişi ameliyat oluyor ama ben etrafta göremiyorm büyük memeli kadınCok tesekkur ederim bilgi için bahsettigin hastaneler nerededir birde o bahsettigin hastanelerde yaparsa yine fiyat aynı fiyat mi olacak aahaahy kızlar aklıma ne geldi biliyor musunuz şimdi biz hepimizinsatadan bu adama ulaşıyoruz ya bu adamda türkiyede ne çok büyük memeli varmış demesin birde fiyat arttirmasinmi ?
Bence var da garibimler bizim gibi kendini ozel sutyenlerle kamufle ediyorlardir ah o minimizerlar ah o bir beden kucultenler ve dünya para sütyenler ah kom lar ten ler ah o berlei ler bulunan diye istnabulubtalan ediyorum bir de neye gicik oluyorum biliyormusunuz onca kamuflaja rağmen biriyle konuşurken o gözleri memelerime kaydimi bende herşey kopuyor ben konustuguma konsantre olabiliyorum ne de bisey en sinir olduğum şeyBende hep bunu düşünüyorum etrafta hiç büyük memeli yok diye:) bu kadar kişi ameliyat oluyor ama ben etrafta göremiyorm büyük memeli kadın
Beni de izler misin?riseros
Burda anlatilmazHayirdir insallah canim ne oldu
Yani bana kadinlar bile cok bakinca .. düşüncem büyük memeli fazla olmadigi icin onlara cazip geliyorum falan diye :) ama çokmuş benden ..Bende hep bunu düşünüyorum etrafta hiç büyük memeli yok diye:) bu kadar kişi ameliyat oluyor ama ben etrafta göremiyorm büyük memeli kadın
GorebilirmiyimBir süredir bu platforma giremiyorum iş yogunlugundan dolayı bir coğunuz fiyat ve doktor aradtırması içerisinde ve rakamlar bir hayli yüksek Aklınızda olsun diye yazıyım dedim ben ameliyatımı Bursa Çekirge devlet hastanesinde ücretli olarak yaptırdım 2100 tl ye toplam maloldu .plastik cerrah mustafa altunbaş id doktorum ve inanılmaz memnunum cıkardıgı işten 80 E idi ölcüm su anda 80B ve top modeller gibi bir görüntüsü var .Deli paralar veremiyecek olanlar için çok iyi bir alternatif bence.
Evet sizi hatırlıyorum isminizden bursadakiler icin iyi fikir oldu bize ıstanbul lazımBir süredir bu platforma giremiyorum iş yogunlugundan dolayı bir coğunuz fiyat ve doktor aradtırması içerisinde ve rakamlar bir hayli yüksek Aklınızda olsun diye yazıyım dedim ben ameliyatımı Bursa Çekirge devlet hastanesinde ücretli olarak yaptırdım 2100 tl ye toplam maloldu .plastik cerrah mustafa altunbaş id doktorum ve inanılmaz memnunum cıkardıgı işten 80 E idi ölcüm su anda 80B ve top modeller gibi bir görüntüsü var .Deli paralar veremiyecek olanlar için çok iyi bir alternatif bence.
11 dedi meme küçültmeye karınla 19 bin dedisizde Dr Altani düsünüyordunuz size hangi fiyati verdi ögrenebilirmiyim sakincasi yoksa?