Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar ben de Mustafa Ünal beyle görüştüm. Haftaiçi çalıştığım için haftasonuna Bezmialem’den randevu alamadığımı söyledim. O da bana haftasonu Medicine Hastanesi ya da Yeni Huzur Tıp Merkezinde oldugunu söyledi. Ameliyatları oralarda da yapabilirmiş... Ama ben şu anda Tamer Taş ve Mustafa Ünal arasındayım. Sanırım Yeşim’in ameliyatından sonra karar vereceğim. @yesim001 3ehra 3ehra S Sacakli pasakli
Cok tesekkur ederim bilgi için bahsettigin hastaneler nerededir birde o bahsettigin hastanelerde yaparsa yine fiyat aynı fiyat mi olacak aahaahy kızlar aklıma ne geldi biliyor musunuz şimdi biz hepimizinsatadan bu adama ulaşıyoruz ya bu adamda türkiyede ne çok büyük memeli varmış demesin birde fiyat arttirmasinmi ?

Cok tesekkur ederim bilgi için bahsettigin hastaneler nerededir birde o bahsettigin hastanelerde yaparsa yine fiyat aynı fiyat mi olacak aahaahy kızlar aklıma ne geldi biliyor musunuz şimdi biz hepimizinsatadan bu adama ulaşıyoruz ya bu adamda türkiyede ne çok büyük memeli varmış demesin birde fiyat arttirmasinmi ?
Bende hep bunu düşünüyorum etrafta hiç büyük memeli yok diye:) bu kadar kişi ameliyat oluyor ama ben etrafta göremiyorm büyük memeli kadın

Bende hep bunu düşünüyorum etrafta hiç büyük memeli yok diye:) bu kadar kişi ameliyat oluyor ama ben etrafta göremiyorm büyük memeli kadın
Bence var da garibimler bizim gibi kendini ozel sutyenlerle kamufle ediyorlardir ah o minimizerlar ah o bir beden kucultenler ve dünya para sütyenler ah kom lar ten ler ah o berlei ler bulunan diye istnabulubtalan ediyorum bir de neye gicik oluyorum biliyormusunuz onca kamuflaja rağmen biriyle konuşurken o gözleri memelerime kaydimi bende herşey kopuyor ben konustuguma konsantre olabiliyorum ne de bisey en sinir olduğum şey
ameliyat olayım bir en sevdiğim şey sırt dekolteli birşeyler giymek göğüs dekoltesi olamasa da olur bu zamana kadar gereksiz yere baktılar zaten birde straplez acayip istiyorum sutyen askısı olmadan straplez giymek nasıl bir duyguymus yazacağım

Bir süredir bu platforma giremiyorum iş yogunlugundan dolayı bir coğunuz fiyat ve doktor aradtırması içerisinde ve rakamlar bir hayli yüksek Aklınızda olsun diye yazıyım dedim ben ameliyatımı Bursa Çekirge devlet hastanesinde ücretli olarak yaptırdım 2100 tl ye toplam maloldu .plastik cerrah mustafa altunbaş id doktorum ve inanılmaz memnunum cıkardıgı işten 80 E idi ölcüm su anda 80B ve top modeller gibi bir görüntüsü var .Deli paralar veremiyecek olanlar için çok iyi bir alternatif bence.

dolcefarniente dolcefarniente
gercekten cok güzel olmus, benimde asagi yukari sizin gibi sadece biraz daha dolgun benim ameliyatimda önümüzdeki pazartesi. Siz kac gün sonra rahat hareket edebildiniz hastaneden ciktignizda nasildiniz ögrenebilirmiyim? cok sordum

Yani bana kadinlar bile cok bakinca .. düşüncem büyük memeli fazla olmadigi icin onlara cazip geliyorum falan diye :) ama çokmuş benden ..

Bir süredir bu platforma giremiyorum iş yogunlugundan dolayı bir coğunuz fiyat ve doktor aradtırması içerisinde ve rakamlar bir hayli yüksek Aklınızda olsun diye yazıyım dedim ben ameliyatımı Bursa Çekirge devlet hastanesinde ücretli olarak yaptırdım 2100 tl ye toplam maloldu .plastik cerrah mustafa altunbaş id doktorum ve inanılmaz memnunum cıkardıgı işten 80 E idi ölcüm su anda 80B ve top modeller gibi bir görüntüsü var .Deli paralar veremiyecek olanlar için çok iyi bir alternatif bence.
Gorebilirmiyim

Evet sizi hatırlıyorum isminizden bursadakiler icin iyi fikir oldu bize ıstanbul lazım ;) birde beni izleybeilrisimizniz di etsem görebilirsiniz sizn vakitlere sizin ismi bize benzeyen bir daha olmuştu D der en miyidi adi oyle bsieydo sanirim

Benide hastaneden arayıp günümü verecekler iki gündür bekliyorum sabırsızlıkla vallahi her gece rüyamda ameliyat oluyorum bu arada Ankara tıp fakültesinde olacak fiyat olarak 2.050 lira fiyat verdiler benim sosyal guvencem olmadığı için yoksa ücretsiz olabilirsin dediler olmak isteyenlere fikir olsun

Back