- 17 Ocak 2017
- 60
- 116
- 23
- Konu Sahibi ---Lily---
- #33.241
![KK33 :KK33: :KK33:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk33.gif)
Size bisey soyleyimmi inanın ki emzirme bir şans işi bebeğin tercihi kocaman kafam gibi göğüslerin deli gibi süt dolan memelerim vardı bebek emebildimi ilk kızım ni hafta sirna ogrenebildi ekmeyi o kadr büyük ve girdilerin çocuğun burnu kapanmasin diye üstten basınca süt damarını tıkanıyor alttan ust ne ağırlık binmesin diye desteklediğimiz meme ağızdan çıkıyor küçücük çenesi çabucak yorülüyordu anlarız ryan lohusa ve çok duygusal baktığında yol söylüyor büyük kızım emir mama takviyesiyle gittik şu tüm zerre yaramadı ne kilo yaptı ne de gaz sorunumuz bitti ne zamanki el gıda ve mamayla devam ettik gaz sorunumda bitti kucuk kizima gelince o garibime hiç emmeyi vantyzlayamadi bile iki ay makinaya sagip kaşıkla besledik sonuç yine aynı hep gaz ve gram gelişme yok sonrasında bana kalanı kocaman karikatür deki kadınlar gibi kocaman memmeler ince bel koca basenler yani ne büyüklerinden ne de sütünden bir hayır gormedim diger arladasrin dedigi gibinbekarken olanagim olsaydı hic düşünmez olurdum kendime oyle üzülüyorum ki giyemedigim bikiniler gelinlik provalamrim ve bulunmayan abiyelr valla büyük neden insanlar bile bizim yaşadığımız sorunları yasmiyor meme hep bu orantiszilik hep bir sorun artık kurtulacam bende
Kesinlikle bende 8 ay emzirdim ama nasıl emzirme bebeğimin kafası kadar göğüsle nasıl zorlandım sonra da emmedi zaten doktorum ilk bebeğini emzirirsen ikinci de sıkıntı olmaz dedi bakalım hayırlısı başka bebek planım yok ama