Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Malesef devlet hastanelerindeki bazı ...! Hekimler kendilerini dev aynasinda goruyolar bende kizimda yasadim cocugu jinekologa goturdum ayyy icerde cocuga bi hakaret etmedigi kalmis azarlar gibi konusmalar yaa senin karsinda genc bi bayan var az kibar ol ayı :) sikayet ettik noldu hic ... iste bunu bildikleri icin insana deger vermiyolar ..olan insanlara oluyo onlara hiç....

Terbiyesizler ya çok uzuldum. Olsun geç değil ben de 36 yaşındayım :)

Evet göstermiyorum o yüzden hedefim 65. kas yoğunluğum fazla ama kilom da var. Ameliyattan önce memelerden daha kilolu duruyodum artık gitti.
Insanin vucudu nasil degisiyodur dimi guzel badiler cok guzellll bu ara hepten bi cesaret sardi beni cokk heves sardi gordukce sizleri bi arastirma icine girdim yine :) hayirlisi

Insanin vucudu nasil degisiyodur dimi guzel badiler cok guzellll bu ara hepten bi cesaret sardi beni cokk heves sardi gordukce sizleri bi arastirma icine girdim yine :) hayirlisi
İşte bende onu sordum ne zaman görüşmelere başlıyorsun diye, anadolu yakasında olsaydın gelirdim ameliyata kaçma diye:)

İşte bende onu sordum ne zaman görüşmelere başlıyorsun diye, anadolu yakasında olsaydın gelirdim ameliyata kaçma diye:)
Hee sen banami sordun :))) devletde olsam rapor cikaririm cikarmistimda :) yada az bi farkla ...ozeldede olmaya karar verirsem hemen kredi cekme imkanim var sadece karar net olmam gerek su bikacgunde yine umutlarim yeserdi kafamda deli sorular tam unutmustum hazir calismiyokende olabilirmi sence ?

Ayy hemde ne güzel olur, şuan hiç ağrım yok ama şişlik var rahasız eden o kadar, yani bir günde oluvericen bitiverecek

Evet tam zamanı Serap senin de hikayeni dinleme vakti geldi bak hep beraber Evr38 i bekledik sıra sende
Insallllahhhhhh ben destan yazicam Allah kismet ederse valla :) bildiginiz bilmediginiz okadar hikayem varki bu memelerle ilgili :) tabi beni ameliyat eden doktorda tarihe gecicek o ayri konu:))) cok tesekkur ederim desteginize Allah razi olsun icimde bisey yine canlandi ...

Yapmaaa :) valla aglarim .. yani su hayatda en cok istedigim sey inanin cok guzel cokkk neler alicam her renk her model hepsini :) cok tesekkur ederim harika bi kalbe sahipsin benim kizimin adida evrim bu arada kendin kadar istedigini biliyorum benim bu ameliyati olmami hersey sizin sayenizde olucak olursa zaten ennn başta ...

Korkuttu şimdi beni yaaa eşimi zor ikna ettim bundan da çay aman bi kaç drla daha görüştüm bu daha açıklayıcı geldi bana komsunuzun kizi da olmuştu bu doktora o onerdu bana internetten de yapılan yorumlara bakarak bunda karar kıldım 2500 3000 arası fiyat verdi bana özelde olacak durumum yok malesef şansa bıraktım artık

Ya seni korkutmak istemem bana gıcık olmuştu ki ben oyle saygisiz dik konusan bir insan bile degilimdir öyle davrandı 10 yıl geçti nerdeyse düzelmiştir belki dr lugunu da bisey diyemem bilmiyorum sakin yazdıklarım yüzünden vazgeçme gayet uygun istemiş benden 10 yıl önce o meblağı istemişti ben de nasipse 26 martta tip fakültesinde ücretsiz olacağım görüştüğüm dr.cok çok iyi davrandı çok rahatlattı beni inşaallah sen de olur kurtulursun

Tesekkur ederim.. bende bu halinden sonra cok farkedecegini düşünmüyorum..

Insallah oyle olur ya.. bende cok yogun spor yapmayi planliyorum eskisi gibi.. basta tup mide olmak istedim 120leri gorunce ama korktum rahatsizliklarim yuzunden. ee goguslerde iyice büyüdü. 25 kilo verdim ama gogus ayni. Bebekte dusununce iyice gozum korktu bunlarla.. en iyisi bir an once olup yeniden spora baslamak dedim. 1 haftadan az kaldi bakalim.. umarim hersey planladigim gibi olur.. bu arada sen nasilsin ??

Ameliyat olduktan sonra daha rahat kilo verirsiniz kilo verme isteginiz artar cunku gogus kuculunce gobek ortaya cikyor :) Cok sarkmaz gogusler bence en fazla bir miktar yumusar daha doğal olur.Ertelemeyin biran önce olun gitsin

Doktorumda ayni fikirde. Insallah oyle olur . Hos suan 36.5 mesafesi 2 cm psikolojimi cok bozmaz heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…